Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πέννη μου, έχω δει να αλλάζει χρώμα μόνο ο θεραπευτικός τουρμαλίνης.

Οι άλλοι λίθοι είναι έτσι όπως τους πήρα...

Μου έχει "τριφτεί" η χρυσόκολλα!
Είναι ευαισθητος λίθος και θέλει προσοχή...

Εγώ βέβαια έχω ακατέργαστους...Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με τους κατεργασμένους λίθους.

Το ρέικι που τους δίνω, ίσως τους κρατά σε καλή κατάσταση....

΄Εχω σταματήσει τα αλάτια, τα πιπέρια :lol: το νερό, τον ήλιο.

Καμιά φορά θα ρίξω σέραπις (πεμπτουσία από το αύρα-σώμα)...
αλλά αυτό θα το κάνω μια φορά το χρόνο

Νιώθω χαρά, όταν τους κάνω ρέίκι.
Και νιώθω και την δική τους αλλαγή στην ενέργεια τους. Κάτι σαν ευγνωμοσύνη...

Δεν μου έχει σπάσει ποτέ κρύσταλλος. ΄Ομως έχει τραυματιστεί ένας αμέθυστος!!! :cry:

Λένε ότι ένας τραυματισμενος κρύσταλλος δεν πρέπει να μένει στον χώρο...
Εγώ τον άφησα εκεί που ήταν, παραβλέποντας τον τραυματισμό του. Ενώ είχε αρχίσει να ξεθωριάζει (που σημαίνει ότι υπέφερε), με το ρέικι που του έκανα, ξαναβρήκε την λάμψη του και το χρώμα του σταθεροοιήθηκε...

Τώρα τι να σου πω? Η γνώση μου μαζι τους είναι εμπειρική.
Νιώθω τι θέλουν και αν θέλουν να τους αγγίζω...

΄Οπως νιώθω όταν θέλουν να πάνε σε καινούργιο φίλο...

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε μαζί τους, όπως με τα μωρά...
Προσεχτικά, με αγάπη και φροντίδα...Να νιώσουμε τι θέλουν να μας πουν... χωρίς λόγια! :D

Νιώθω ότι ο αμέθυστος σου, πνίγεται στο αλάτι!
Μόνο η γη μπορει τώρα να τον δεχτεί και να τον περιποιηθεί!
Η μοριακή του σύνθεση έχει αλλιωθεί...
Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις με ρέικι μόνο!!!
Δώστου πνευματική ενέργεια και συνέδεσέ τον ξανά με ότι δεν έχει πόλωση!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ichor »

Ευχαριστώ......

Πιάνω δουλειά......θα σας πω τα αποτελέσματα!!!!
:roll: :roll:
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αυτό το θέμα δεν το είχα ανοίξει μεχρι τώρα...
το βασιλικό μπλε έχει να κάνει με θέματα εξουσίας και ειδικά πατρικής! ’ρα πάρε κάτι σε βασιλικό μπλε!στο λέω γιατί έχω δουλέψει τέτοια θέματα! ο λάπις είναι για μενα κορυφαίος!
Προσωπικά με εκνευρίζει και μόνο που τον βλέπω και παλιά που ηταν διάσημος και είχα αγοράσει κάτι που τον ειχε επάνω του , θυμάμαι οτι στο τέλος το πέταξα ....αφου είχα συνδιάσει την κακή διάθεση μου μαζί του...
Γιατί?

Περισσότερο απ' ολους , αγαπώ το ροζ κουαρτζ και τον αμέθυστο.
Τα έντονα γαλάζια αν και μου αρέσουν , οταν τα φοράω μου προκαλούν ενταση.

Α ! ξέρει κανείς τι ιδιότητες εχει και τι είναι μια πέτρα που λεγεται αβαλον?
Επισκέπτης

Νομίζω ότι λεγετε ’μπαλον. ( οχι δεν έχουμε να κάνουμε εδώ με τους ’μπαλους ολυμπιακους :lol: :lol: ).

Είναι πολύχρωμες και βρίσκονται στο εσωτερικό των κοχυλιών κατι σαν μαργαριτάρι, τωρα τι ιδιότητες έχουν δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι την χρησιμοποιούνε οι Σαμάνοι της Βραζιλίας.
Επισκέπτης

Ναι , μοιαζει με κοχύλι που εχει ''νερα''γαλαζοπράσινα με μωβ.
Εχω ενα τέτοιο δαχτυλίδι που το αγόρασα επειδή οπως έλεγα ''κάθησε'' στο δάχτυλο μου, αλλά θα ήθελα να ξέρω για αυτό... :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αετέ μου θα ψάξω μήπως βρω κάτι ενδιαφέρον και επανέρχομαι! :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

...λοιπόν το ’μπαλον όπως πολύ σωστά το έθεσε και ο Δημήτρης είνια όστρακο και όχι κρύσταλλος!ήταν υλικό που το χρησιμοποιούσαν οι αυτόχθονες Αμερικάνοι του Βορειοδυτικού Ειρηνικού και οι Inuit του Βόρειου Καναδά και της Αλλάσκας για να φτιάχνουν εξεζητημένα κοσμήματα μαζί με ελεφαντόδοτο, ξύλο και οψιδιανό! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Προσωπικά με εκνευρίζει και μόνο που τον βλέπω και παλιά που ηταν διάσημος και είχα αγοράσει κάτι που τον ειχε επάνω του , θυμάμαι οτι στο τέλος το πέταξα ....αφου είχα συνδιάσει την κακή διάθεση μου μαζί του...
Γιατί
Αετέ τα γιατί θα τα βρείς μέσα σου!εγώ απλά θεωρώ ότι κατι που μας εκνευρίζει θα ήταν καλό να δούμε μεσα απο μια άλλη οπτική γωνία!μήπως πίσω απο αυτό υπάρχει κατι που είναι να δουλευτεί!εγώ βίωσα το βασιλικό μπλε με θέματα που είχαν να κάνουν με τη σχέση μου με την πατρική φιγούρα αλλά αυτός ο λίθος έχει πολλές ιδιότητες και δεν μπαίνει σε καλούπια!εγώ θα σου έλεγα ίσως για την εκλογίκευση πραγμάτων που θα μπορούσαν καλύτερα να κατανοηθούν και με την καρδιά!όχι μονο με το νου! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

εγώ θα σου έλεγα ίσως για την εκλογίκευση πραγμάτων που θα μπορούσαν καλύτερα να κατανοηθούν και με την καρδιά!όχι μονο με το νου!

Αγαπητή :D ANGELS ON EARTH.... μια προσωπική μου αντίληψη σχετικά με το παραπάνω που εγραψες και με το οποίο συμφωνώ απολύτως.

Είναι καιρός που κάποιος εδω γύρω :wink: , το έλεγε και το ξαναέλεγε αλλά έγω τίποτα...
Ξέρεις γιατι? Δίοτι ο ΦΟΒΟΣ και η δυνητική ΑΣΦΑΛΕΙΑ , είναι τόσο καλά μεταμφιεσμένα μεσα στους ανθρώπους που σχηματίζουν ενα όστρακο γύρω απο την καρδιά μας , σχεδόν αδιαπέραστο.
Οταν αρχισα πολύ πολύ αμυδρά να αντιλαμβάνομαι αυτό το ''ακουσμα'' και την μεγίστη διαφορά του απο την νοητική επεξεργασία και την ενεργειακή κατάσταση , θύμωσα και τα έβαλα με όσους πίστευα οτι παρέλειψαν να το αναφέρουν..
Ομως εκ των υστέρων βλεπω οτι απλώς ουτε και αυτοί δεν το ήξεραν και δεν το ξέρουν.

Προφανώς υπάρχει μια δεδομένη στιγμή που μας γίνεται επιτρεπτό .
Δεν ξέρω αν εξαρτάται μόνο απο την δική μας κατανόηση η και απο μια πιο ανώτερη αδεια ας πούμε...Ομως αλλάζει τα πάντα γύρω μας.

βίωσα το βασιλικό μπλε με θέματα που είχαν να κάνουν με τη σχέση μου με την πατρική φιγούρα
Πολλα΄προβλήματα τελικά σχετίζονται με αυτές τις ''φιγούρες' και αυτό που με προβληματίζει δεν είναι μόνο το πως θα λύσω εγω τα δικά μου αλλά και το τι φιγούρα μπορεί να δημιουργήσω στο γιό μου ....που ισως αργότερα να πρέπει εκείνος να λύσει....
Αναρωτιέμαι αν μπορεί ποτέ κανείς να είναι σωστός με τα παιδιά του οτι και να γνωρίζει.....
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πολλα΄προβλήματα τελικά σχετίζονται με αυτές τις ''φιγούρες' και αυτό που με προβληματίζει δεν είναι μόνο το πως θα λύσω εγω τα δικά μου αλλά και το τι φιγούρα μπορεί να δημιουργήσω στο γιό μου ....που ισως αργότερα να πρέπει εκείνος να λύσει....
Αναρωτιέμαι αν μπορεί ποτέ κανείς να είναι σωστός με τα παιδιά του οτι και να γνωρίζει.....
Αετέ και εγώ το ίδιο αναρωτιόμουνα αλλά τελικά δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι και εννοώ το εξής, εγώ δεν έχω παιδιά και η ένσταση μου στο να κάνω ήταν αυτή ακριβώς!κατα πόσο θα μπορώ να είμαι ¨σωστή ¨απέναντί τους!όμως κανείς δεν μπορεί επι της ουσίας να ορίσει κατι σωστό ή λάθος!μην ξεχνάς ότι επιλέξαμε απο πριν τους γονείς μας και το ίδιο γίνεται και με τα παιδιά μας!γνωρίζουν τις προκλήσεις και τα δυνατά σημεία των γονιών τους απο πριν και σύμφωνα με αυτά επιλέγουν για να εξελιχθούν ως ψυχές!η μόνη συνταγή είναι η εμπιστοσύνη στην ψυχή που ενσαρκώνεται ως παιδί μας, σεβασμό στην ελευθερία του και εμείς να κάνουμε το καλύτερο για την δική μας εξέλιξη!αν ο φόβος παραλήσει την ουσιαστική διάθεση για ζωή και εξέλιξη, τότε μόνο αυτό φέρνει στασιμότητα!όσον αφορά τους δικούς μας γονείς, είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι της ζωής μας!το μυστικό είναι τελικά να στρέψουμε την αγάπη και την προσοχή στον εαυτό μας γιατί έτσι η πικρα φεύγει και το μήνυμα πυ έρχεται είναι ¨μην περιμένεις κανείς μα κανείς άλλος να σε αποδεχτεί και να σε αγαπήσει αν εσύ ο ίδιος δεν το κάνεις πρώτα απο όλα για τον εαυτό σου¨ :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

<< Σήκω το κεφάλι ψηλά και ασε αυτό το ηλίθιο ύφος >>
<< οτι εγινε , εγινε , ηταν να γίνει ...αξίζει να παλεύει κανείς για τα όνειρα του ακόμη κι αν είναι να τα ζήσει μια μόνο στιγμή >>
Δανίζομαι αυτό αν μου το επιτρέπεις!και το αφιερώνω σε όλους τους γονείς και ιδιαίτερα στις μανούλες! :wink: :D :D :D :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Χαμογελάω! Καλά λες γηινο αγγελούδι, ετσι είναι...αλλιώς δεν προχωράμε.
Σχετικά με τα παιδιά , εγω δεν εχω τις εμπειρίες που εχουν άλλοι απο εδω μια και εχω ενα και μικρό σχετικά , αλλά μου φαίνεται οτι είναι απο τα μεγαλύτερα και πιο δύσκολα μαθήματα ....αυτό το μοίρασμα....
¨μην περιμένεις κανείς μα κανείς άλλος να σε αποδεχτεί και να σε αγαπήσει αν εσύ ο ίδιος δεν το κάνεις πρώτα απο όλα για τον εαυτό σου
Αυτό, γρήγορα επάνω στα ψυγεία να το διαβάζουμε συνέχεια...όλοιιιιιι :thumbsup:
solyk

Δημοσίευση από solyk »

παιδια γεια σας..ειπα να μοιραστω αυτο το υπεροχο νεο μαζι σας!πηρα κρυσταλλακια :D εναν σοδαλιθο,εναν λαπις...,μια καρνεολη,και εναν αμεθυστο.και ηθελα να ρωτισω,επειδη μια κυρια στο μαγαζι μου ειπε οτι δεν πρεπει να φοραμε τους κρυσταλλους σε μαυρο χρωμα,και ετσι πηρα καφε.τι γνωμη εχετε εσεις γιαυτο?αλισιδα μπορω να βαλω?
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Αν ο κρύσταλλος ακουμπάει επάνω στο δέρμα σου είναι εντάξει, ότι και να φοράς.
Αν όμως ακουμπάει πάνω σε ρούχο αυτό πρέπει να είναι βαμβακερό και άσπρο για να μπορείς να πάρεις απ' αυτόν. Αλλιώς το μόνο που θα κάνει είναι να παίρνει την αρνητική ενέργεια από το χώρο.

Σε αλυσίδα μπορείς να τους βάλεις. Ο κρύσταλλος δεν πρέπει να ακουμπάει σε πλαστικό.

Καλό είναι να δουλέψεις με τον κάθε κρύσταλλο, απ' αυτούς που πήρες ξεχωριστά.

Κράτα έναν κάθε φορά στο αριστερό σου χέρι, διαλογίσου μαζί του. Νιώσε και μετά αποφάσισε ποιον θα φοράς επάνω σου.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα τέτοιου είδους τι χρώμα δηλαδή πρεπει να είναι το σχοινάκι που κρεμάμε τον κρύσταλλο ή αν μπαίνει αλυσίδα!ποτε ο κρύσταλλος δεν θα μπορούσε να επιρρεαστεί απο κάτι τέτοιο!εμένα μου αρέσουν τα χρωματιστά δερματάκια! :D πληροφορίες για τους κρυστάλλους που πηρες έχει σε προηγούμενες σελίδες αυτού του ποστ! :D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”