Ρέικι και τσάκρας

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ποιος θα γελάσει με τις ερωτήσεις σου αετέ μου?
Ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ…

Το σώμα το ζωοποιεί ο θεϊκός σπινθήρας. Η πνευματική ενέργεια από το πνεύμα που δραστηριοποιείται σε όλη την διαδικασία της δημιουργίας της φυσικής μορφής.
Τα στοιχεία της γης που συμβάλλουν στον σχηματισμό του, είναι κι αυτά θεϊκά. Τίποτα δεν υπάρχει έξω από τον ωκεανό φωτός της Πηγής!

Το έμβρυο γίνεται βιώσιμο όταν η ψυχή αποφασίσει να μείνει!!!

Ακούγεται τρομαχτικό, αετέ…μα δεν είναι! Απλά ο νους δεν μπορεί εύκολα να συλλάβει τον άνθρωπο χωρίς ψυχή, έχει περάσει μέσα στον «σκληρό» του δίσκο η έννοια αυτή και δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Γι’ αυτό και ο μεγάλος φόβος του θανάτου.
Θα χαθούμε, θα είμαστε φαντάσματα, έχω ακούσει διάφορα για το πώς η ψυχή μορφοποιείται μετά την αποχώρηση από το σώμα.
Μετά την αποχώρησή της, τα συστατικά του σώματος επιστρέφουν στην γεννήτορα γη.
Δεν έχει να κάνει με την ταφή, αλλά με την ενέργεια.
΄Όμως η ψυχή απλά παίρνει μορφές…Σε όλα τα πεδία υπάρχουν μορφές…ασύλληπτες μεν για τον δικό μας νου αλλά όμως είναι μορφές.

Η γέννηση είναι ένα θαύμα για τον φυσικό μας κόσμο. Που χωρίς τον θεϊκό σπινθήρα δεν θα μπορούσε να λάβει χώρα.

Τι εννοείς με αιθερικό σώμα?
Αν εννοείς τα πεδία της ανθρώπινης φύσης δηλαδή το συναισθηματικό νοητικό πνευματικό υπάρχουν μόνιμα για την ψυχή. Και πάντα τα ίδια, σε όσες ενσαρκώσεις…
Και έτσι λειτουργούν τα ασυνείδητα πρότυπα. Αυτά που δεν έχουν μπει στο υποσυνείδητο, αλλά λειτουργούν από τις μνήμες των σωμάτων αυτών. Ο σκοπός μας είναι να τα ενσωματώσουμε σε ένα φωτεινό περίβλημα, ώστε να μην δρούμε υποσυνείδητα ή ασυνείδητα, αλλά με πλήρη επίγνωση και συνειδητά!
Με την εννοια απορρόφηση εννοείς μια εικόνα σαν να βρισκόμαστε σε μια δίνη που μας τραβάει μέσα της και εξαφανιζόμαστε

Είναι η αίσθηση ότι «λιώνεις» μέσα στο φως! ΄Ότι χάνεις τα όρια της μορφής και σαν να ατμοποιείσαι…Είναι τρομαχτικό, αν δεν έχεις εξερευνήσει τον εαυτό σου και τον φόβο σου!
Η πρώτη φορά που το αισθάνθηκα, έκανα μέρες να συνέλθω…Δεν ήθελα να κλείσω τα μάτια μου, γιατί ένιωθα να με απορροφά αυτό το φως, χωρίς να έχω συναίσθηση του τι είναι…
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το πω δίνη…Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω! Πάντως η σωστή λέξη είναι αφομοίωση…Τώρα που ξέρω τι είναι, αυτήν την λέξη νιώθω πιο κοντά στην αλήθεια του.

Η λογική του νου έχει όρια…΄Ορια για την φαντασία, όρια για την αλήθεια, όρια για την ζωή. Δεν δέχεται το ενωμένο, γιατί έχει μάθει τον διαχωρισμό.
Δεν δέχεται ότι δεν υπάρχει ανώτερο και κατώτερο, γιατί κατηγοριοποιεί το οτιδήποτε…
΄Όταν σκέφτεσαι, πχ., αγάπη, σου φέρνει μπροστά σου ανθρώπους που σου αποδεικνύουν ότι η αγάπη είναι απλά μια έννοια και μόνο μερικοί είναι άξιοι αυτής.
΄Όταν σκεφτεσαι ομορφιά, σου φέρνει μπροστά σου και την ασχήμια για να σου αποδείξει ότι υπάρχει ο κόσμος του θεού, και ο κόσμος του κακού!
΄Όταν σκέφτεσαι ειρήνη, σου φέρνει μπροστά σου τον θυμό!!!

Ελέγχει την διαδικασία της ζωής μέσα από την λογική, που τελικά δεν είναι λογική αλλά ο περιορισμός του! Δέχεται και δεν δέχεται, αξιολογεί και κρίνει, αμφισβητεί και αρνείται να τεκμηριώσει, αν οι επιβεβαιώσεις δεν έρθουν απτές με τις αισθήσεις του.
Δεν διακρίνει την επιλογή του, γιατί είναι περιορισμένος σε ένα πλαίσιο γεμάτο από πρότυπα διαχωρισμού και αγνοεί την ψυχή του. Ακόμα και την ασθένεια την αποδίδει στην τροφή, στον σύγχρονο τρόπο ζωής, στην κακή διαβίωση. Δεν επιτρέπει εύκολα να πειστεί για το μεγαλείο του πνεύματος, της θειότητας, και της αιώνιας ζωής. Μόλις νιώσει λίγο ότι αφέθηκε, δημιουργεί εγκλωβισμούς για να επανέλθει στην ζωή που έχει μάθει να κάνει.
Εμπιστεύεται την επιστήμη και οτιδήποτε δεν αποδεικνύεται μεσω αυτής το αμφισβητεί…Και αν ζοριστεί τότε «υποκρίνετα»ι ότι πιστεύει το μεταφυσικό και την θεότητα, χωρίς όμως να μπορεί να τα βιώσει… Βασικά είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού…Και αυτό ερχόμαστε ξανά και ξανά να ανατρέψουμε…Να γίνουμε εμείς κυρίαρχοι του παιχνιδιού, που σαφώς ξεχάσαμε τους όρους του και «παίζουμε» με δανεικά πιόνια!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πως να τα νοιώσει κανείς ολα τουτα αν δεν ειναι μεσα σ'αυτά!
Γαληνεψε η ψυχη μου διαβαζοντας σε! :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά που αναφέρατε!!! :lol:
Συνήθως αισθάνομαι την ενέργεια να ''έρχεται'' σε μένα, και εμένα απλά να βρίσκομαι.... συκγρατημένη.
Είναι θέμα γείωσης??
Είναι θέμα φόβου, του θανάτου? του τίποτα? :roll:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Νιώθεις ότι κάτι σε απορροφά και θα χαθείς μέσα σ' αυτό! Γνώριμο συναίσθημα...Είναι το κράτημα στην ζωή πολύ δυνατό και είναι φυσικό επακόλουθο της επιβίωσης.
Ναι αυτό ακριβώς, η αφομοίωση απο το όλον, που είναι τόσο δυνατή και ενώ θέλω να μπω μεσα σε αυτό και να το απολαύσω κατι με κρατάει και με γυρναει πίσω! :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Το έμβρυο γίνεται βιώσιμο όταν η ψυχή αποφασίσει να μείνει!!!
Νόμιζα ότι η ψυχή είναι που επιλέγει την μήτρα για να ξαναγεννηθεί και ότι από την στιγμή που κάνει την επιλογή της, παραμένει στο σώμα του εμβρύου.
Θα μπορούσες μήπως να αναφέρεις περισσότερα γιατί ταράχτηκε η κοσμοθεωρία μου ?
Τι είναι το έμβρυο πριν η ψυχή αποφασίσει να μείνει ?
Πότε αποφασίζει να μείνει ? και πολλές άλλες ερωτήσεις ...........
να "κατεβάσεις" τα πεδία στην γη
Ποιά πεδία και πως τα κατεβάζεις ?
Η απορρόφηση της συνείδησης είναι ολική όταν κατεβάζεις τα πεδία στην γη?
Τι σημαίνει ολική απορρόφηση ?

Λυπάμαι για τον καταιγισμό ερωτήσεων :roll: και έχω τόσες πολλές.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Νόμιζα ότι η ψυχή είναι που επιλέγει την μήτρα για να ξαναγεννηθεί και ότι από την στιγμή που κάνει την επιλογή της, παραμένει στο σώμα του εμβρύου.
Θα μπορούσες μήπως να αναφέρεις περισσότερα γιατί ταράχτηκε η κοσμοθεωρία μου ?
Τι είναι το έμβρυο πριν η ψυχή αποφασίσει να μείνει ?
Πότε αποφασίζει να μείνει ? και πολλές άλλες ερωτήσεις ...........
Η ψυχή είναι που επιλέγει την μήτρα όντος, αλλά δεν παραμένει απο την αρχή γιατί κατεβαίνει και μπαινοβγαίνει δοκιμαστικά για να δει αν όντος της ταιριάζει το περιβάλλον που επέλεξε, γιαυτό και σε πολλές περιπτώσεις μια έγκυος αποβάλλει γιατί αλλάζει το πλάνο της ψυχής που κυοφορεί και αναστέλεται η εγκυμοσύνη!το έμβρυο πριν η ψυχή αποφασίσει να μείνει είναι μόνο ύλη!το λέει και η Βάσω παραπάνω ότι μπορεί να είναι λίγο τρομαχτική σαν σκέψη και ασυνήθιστη! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πρέπει να ξαναδιαβάσω τα πόστ...

Μια απορία σχετικά με την αποχώρηση της ψυχης όμως
Αν δεχθούμε οτι η αποβολή σχετίζεται με την άρνηση της ψυχής να παραμείνει στη δεδομένη μήτρα, τι συμβαίνει οταν αποφασίζει η επίδοξη μητέρα να τερματίσει την εγκυμοσύνη και τι γίνεται οταν εχουμε εξωσωματική γονιμοποίηση?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μια απορία σχετικά με την αποχώρηση της ψυχης όμως
Αν δεχθούμε οτι η αποβολή σχετίζεται με την άρνηση της ψυχής να παραμείνει στη δεδομένη μήτρα, τι συμβαίνει οταν αποφασίζει η επίδοξη μητέρα να τερματίσει την εγκυμοσύνη και τι γίνεται οταν εχουμε εξωσωματική γονιμοποίηση?
Για την εξωσωματική δεν έχω βγάλει ακόμα συμπεράσματα αν και με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα για τον απλούστατο λόγο ότι πολλά παιδιά γεννημένα με εξωσωματική που έχω γνωρίσει και ζήσει δεν υστερούν σε τίποτα συγκριτικά με άλλα που κυοφορήθηκαν κανονικά!και εδώ όμως έχουμε να κάνουμε θεωρώ με την διάκριση στην χρήση των ανακαλύψεων της επιστήμης!και αυτό το λέω γιατί, ο μέσος όρος ηλικίας των ζευγαριών που κάνουν παιδιά έχει αυξηθεί και οι ρυθμοί της ζωής είναι απίστευτοι, δεν είναι δυνατόν κάποιος να πιστεύει υπο αυτές τις συνθήκες ότι μπορεί να συλλάβει μια γυναίκα με την μυρωδιά όπως παλιότερα(χωρίς αυτό να μην συμβαίνει)!οι περισσότερες λοιπόν θεωρούν ότι δεν μπορούν να συλλάβουν χωρις να δώσουν χρόνο σε αυτή τη διαδικασία να καρποφορήσει φυσιολογικά και καταφεύγουν σε τεχνιτά μεσα(ε δεν είναι και οι γυναικολόγοι πλεον υπερ του φυσιολογικού γενικότερα οπότε υπάρχει και απο εκεί μια γενικότερη ώθηση)!θέλω να πω ότι όλα είναι τρόποι κυοφορίας και η ψυχή ξέρει....!

όσον αφορά την έκτρωση, το ανέφερα και πριν!είναι ποτέ δυνατον να γνωρίζει μια ψυχή ότι η συγκεκριμένη μητέρα δεν θα συνεχίσει την εγκυμοσύνη και να βρίσκεται στο σώμα εκείνη τη στιγμή???αποκλύεται.....!άρα αποκλύεται και ο φόνος τον οποίο ισχυρίζονται πολλοί ότι διαπράττεται, αρα τζαμπα οι ενοχες και οι τύψεις...!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αετέ, η απόφαση της μητέρας να τερματίσει την εγκυμοσύνη είναι η απόφαση της ψυχής να εγκαταλείψει, που παροτρύνει...
Ποτέ δεν αποφασίζει η μητέρα να είσαι σίγουρη...

΄Η φεύγει βίαια, η φεύγει μαλακά!
Στην μία περίπτωση μπορεί να θέλει να διδάξει κάτι την μητέρα, στην άλλη χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να επιλέξει νέα δεδομένα.

Α, μια ψυχή όμως μπορεί να αποφασίσει να μην κάνει φυσικά παιδιά. Και αυτή η επιλογή είναι απόλυτα σεβαστή από όλους!!!

΄Οταν σαν ενσάρκωση μετά αγωνίζεται να κάνει παιδιά, με φάρμακα που επιβαρύνουν την υγεία της και με ταλαιπωρία των γεννητικών οργάνων κλπ., τότε πάει κόντρα στις αποφάσεις της...που τις ανατρέπει και φυσικά προσελκύει ψυχές για ενσάρκωση που έχουν αρκετό δρόμο να διανύσουν...

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την εξωσωματική... Απλά εγώ θα προτιμούσα την υιοθεσία...

Προσωπική αντίληψη... :wink:
΄
Ελισάβετ γιατί γκρεμίστηκε η κοσμοθεωρία σου?
Αν η κοσμοθεωρία σου είναι σημαντική για την κατανόηση σου, γιατί να την γκρεμίσεις προτού την νιώσεις σαν αλήθεια?
Ακολούθησε την αλήθεια σου κορίτσι μου...Πάντα μέχρι να την νιώσεις ακλόνητα, θα γκρεμίζεις και θα χτίζεις κοσμοθεωρίες...μέχρι κάποια στιγμή να βιώνεις μόνο τον Εαυτό σου, και εκεί υπάρχει όλη η γνώση...

Τώρα για την γειωση των πεδίων...
αναφερόμουν στην Δωρούλα, που έχει ταξιδέψει στην 5η διάσταση... Αυτό εννοούσα με γείωση των πεδίων!

Αλλά κι εσύ Ελισάβετ μου, έχεις γνώση από τα πεδία, μέσα από την Σαμπάλα...Σε όλους τους διαλογισμούς υπάρχει το "νιώσε το σώμα σου, νιώσε τον χώρο..."

Το να "φεύγουμε" για άλλα πεδία, είναι ένα αρχικό βήμα διεύρυνσης και εντολής που δίνουμε στον νου μας, να βιώσει το μεταφυσικο.
Μετά δεν χρειάζεται να "φεύγουμε", αφού όλα τα πεδία τα βρίσκουμε εδώ, εσωτερικά!

Η συνείδηση γίνεται συνειδητότητα...αυτό σημαίνει διεύρυνση του Εαυτού και για να το μεταφράσω σημαίνει ενωμένη η συνείδηση, η ψυχή, το πνεύμα! Τριαδικό το σύστημα μεν, αλλά αφομοιωμένο το ένα μέσα στο άλλο, ώστε να μην υπάρχει διαχωρισμός.

΄Ομως να σας πω?
Τι αξία έχουν αυτά που λέω για σας?
Σας καλύπτουν ίσως την περιέργεια, αλλά η ουσιαστική σημασία τους χρειάζεται να έχει βάση στην ζωή σας.

Αν κάποιος έχει ενοχές για μια έκτρωση, θα τις αφήσει, φαντάζεστε, επειδή εγώ λέω ότι η ψυχή αποφασίζει?
Δεν είναι τόσο εύκολο...
Γι΄αυτό είπα ότι είναι τρυφερό και ευαίσθητο κομμάτι η ενσάρκωση της ψυχής και ότι λέω είναι σαν να χάνει από την αξία του...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα κλαίω...

άμεση εκπαίδευση στα Quote...χαχαχαχα!!!

Κάτι συμβαίνει με τις παραθέσεις σου...

άντε θα στην διορθώσω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Με ρωτάς γιατί γκρεμίστηκε η κοσμοθεωρία μου. Θα σου εξηγήσω.

Όπως σας ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα είχα την εντύπωση ότι η ψυχή από την στιγμή που διαλέγει μια μήτρα είναι υποχρεωμένη να παραμείνει.
’ρα και την σημαντική ενοχή ότι διαπράττεις φόνο με την έκτρωση.
Στην πορεία και μέσα από εμπειρίες είδα ότι δεν τίθεται θέμα φόνου αλλά δεν μπορούσα να το κατανοήσω.

Όταν δοκίμασα εξωσωματική στο παρελθόν (αδυναμία συζύγου) δεν το δέχτηκε η ψυχή μου, σταμάτησα και πρότεινα υιοθεσία.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι και οι δύο αποκτήσαμε παιδιά αλλά με διαφορετικούς συντρόφους !

Δεν επιθυμώ να ακολουθήσω την αλήθεια σας αλλά να βρω τον προσωπικό μου δρόμο.
Οι απόψεις που εκφράζετε μου δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα που με έχουν βασανίσει και με απελευθερώνουν έτσι ώστε να αρχίζω να χτίζω την καινούρια κοσμοθεωρία μου.

Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς για την γείωση των πεδίων.
Χαίρομαι γιατί είναι αυτό που προσπαθώ να πετύχω και επιβεβαιώνεις ότι ακολουθώ σωστή πορεία.

Δεν είναι περιέργεια αυτό που καλύπτεις.
Είναι οι αλήθειες που όλοι εδώ μέσα ψάχνουμε.
Όποιος μπαίνει στο φόρουμ από απλή περιέργεια ....... δεν μένει .......
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D :D :D :D :D :D
Όταν δοκίμασα εξωσωματική στο παρελθόν (αδυναμία συζύγου) δεν το δέχτηκε η ψυχή μου, σταμάτησα και πρότεινα υιοθεσία.

:cry: με συγκινείς!!!

Δεν το είπα "κακοπροαίρετα" Ελισαβετάκι, αυτό για την περιέργεια... :D
Θέλω πολύ να κατανοήσει ο καθένας την ψυχή του και την αλήθεια του, και το μόνο που χρειάζεται σαν έμπνευση γι' αυτό, είναι το πνεύμα του!

΄Εχω δει στον προσωπικό μου δρόμο, ανθρώπους να επηρεάζονται τόσο πολύ από την "δέσμευση" σε πρέπει και δεν πρέπει, που πραγματικά λυπάμαι...
Ποτέ δεν προσπάθησα να πείσω για ότι έχω νιώσει και βιώσει και χαίρομαι πολύ για την προσωπική πορεία του καθενός, ακόμα κι αν ο ίδιος, προς στιγμή, νομίζει ότι "κόλλησε" σε μια πεποίθηση...

Η ελευθερία είναι το υπέρτατο "αγαθό", και αυτή είναι η αλήθεια της ζωής τελικά!
Όποιος μπαίνει στο φόρουμ από απλή περιέργεια ....... δεν μένει .......
ή...μπορεί να μπει από περιέργεια, γι' αυτήν την αγάπη που πλανάται σε κάθε αράδα...και να μείνει! :D
ʼΑρα και την σημαντική ενοχή ότι διαπράττεις φόνο με την έκτρωση.
Ο φόνος ισχύει μόνο για τον φυσικό πεδίο. O έρωτας το ίδιο!

Τα δύο άκρα που δημιουργούν τα απόλυτα συναισθήματα της πόλωσης.

Ο φόνος τιμωρείται στο υλικό πεδίο, όχι για την πραγματική του αιτία, αλλά για την αφαίρεση ζωής, που αυτό μόνο ο θεός μπορεί να το πράξει!!!!!!

Δεν αφαιρείται όμως η ζωή, αλλά εμποδίζεται η δυνατότητα της ψυχής να ολοκληρώσει το ταξίδι που επέλεξε. Επέμβαση βίαια στις αποφάσεις της, από κάποιον άλλον, που δεν λειτούργησε με ψυχική σύνδεση, αλλά με το ένστικτο!!!

Φαντάζει δίκαιο να αφαιρείται η ζωή στον πόλεμο, στην θανατική καταδίκη, αλλά όχι δίκαιο αν αφαιρείται πχ. για λόγους τιμής, εκδίκησης κλπ.
Πόσο σωστό μπορεί κανείς να το θεωρήσει αυτό?

Το ανθρώπινο ένστικτο είναι μια πανίσχυρη δύναμη, γιατί περιέχει την ανάγκη για ζωή και επιβίωση…Δεν πρέπει να αγνοείται, προς χάρη της ευταξίας και της νομιμότητας. Δεν καλύπτεται με εξευγενισμένα συναισθήματα, με νόμους υλικούς και με σεμινάρια πνευματικής ανάπτυξης.

Υπάρχει μέσα στην ανθρώπινη φύση, και είναι ο άλλος πόλος της ψυχής! Αν ενωθούν αυτοί οι δύο πόλοι, τότε το πνεύμα «γονιμοποιεί|» αυτήν την ένωση για να «γεννηθεί» η θεότητα…Δεν υπάρχουν μετά επιλογές δυαδισμού!!!!
Αλλά μόνον τότε…

:D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Κακοπροαίρετα η Βάσω ???? Δεν θα το πίστευα ποτέ :lol: :lol:
Μόνον με περισσή αγάπη και προσωπική κατάθεση για την εξέλιξη όλων μας.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ή...μπορεί να μπει από περιέργεια, γι' αυτήν την αγάπη που πλανάται σε κάθε αράδα...και να μείνει!
Πιθανώς να μπορεί να συμβεί και αυτό αποκλειστικά αλλά νομίζω οτι δεν είναι αρκετό. Αυτό το λέω επειδή συνήθως αυτοί που βρίσκονται σε φόρουμ εσωτερισμού , ψάχνουν και κάτι παραπάνω και συνήθως αυτό είναι η αλήθεια.

Οσο σχετικός η άσχετος να είναι κανείς με την ενέργεια, την δυναμική της και την δόνηση που προέρχεται απο ενα χώρο, θα αντιληφθεί την αρμονία και την αλήθεια απο αυτό που θα νιώσει είτε καταλαβαίνει είτε όχι , όλα τα κείμενα και τις αναλύσεις.

Για μενα αυτο το αίσθημα είναι οδηγός και το υποστηρίζω επειδή με τα ''πειράματα'' που εχω κάνει επάνω μου , εχω δεί και το αντίθετο κλπ κλπ , ας μην αναφέρω..

Ευχαριστίες σε όλους παιδιά ... :D
Άβαταρ μέλους
white_rabbit

Δημοσίευση από white_rabbit »

Καλησπέρα! Πολύ ωραίο το θέμα που έχει ανοίξει. Το παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον... Προς το παρόν χαιρετώ την ωραία παρέα! :D

Ερώτηση: Το να διακοπεί βίαια (μέσω φόνου πχ. αλλά και σε πόλεμο κλπ.) η πορεία που διάλεξε η ψυχή δεν είναι αντίθετο με την ελεύθερη βούληση της ψυχής να ακολουθήσει το δρόμο που επέλεξε; Ή και η πράξη του φόνου είναι κι αυτή συνυπολογισμένη; Και τότε, μήπως είναι όλα προκαθορισμένα; Με άλλα λόγια, υπάρχει μοίρα για τον καθένα μας στο φυσικό κόσμο;

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”