Η εμπειρία μας μαζί τους
Σοφάκι, είναι στην Google...
Περικλέους 23 και Περικλέους 44) από 9:00 π.μ.-4:00 μ.μ. τις καθημερινές και από 10:00 π.μ.-2:30μ.μ. το Σάββατο.

Περικλέους 23 και Περικλέους 44) από 9:00 π.μ.-4:00 μ.μ. τις καθημερινές και από 10:00 π.μ.-2:30μ.μ. το Σάββατο.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Κρύσταλλοι που συσχετίζονται με αγγελικές δονήσεις
Οι πληροφορίες θα μεταφερθούν ατόφιες απο το βιβλίο¨Η βίβλος των Αγγέλων¨!!!
Χαλαζίας Angel Aura
Ο χαλαζίας angel aura είναι γνωστός και ως χαλαζίας αύρας οπαλίου ή μαργαριταριού. Οι λαμπερές αποχρώσεις με ιριδίζοντα χρώματα στο εσωτερικό του συντονίζουν άμεσα τις αισθήσεις με τα Αγγελικά Βασίλεια της αγάπης και του φωτός. Αυτός ο κρύσταλλος μεταφέρει τη συνείδησή μας στον ¨εσωτερικό ναό¨του Ανώτερου Εαυτού. όπου είναι αποθηκευμένη η γνώση του φύλακα αγγέλου μας.
Ψυχολογία
Μας συντονίζει με την ομορφιά. Μας κάνει δεκτικούς στις ενέργειες της φύσης, τις νεράϊδες και τα ξωτικά. Χαρίζει αυθορμητισμό και καλή διάθεση σε κάθε μας δραστηριότητα. Αφυπνίζει την πνευματική επίγνωση.
Πνεύμα
Χρησιμοποιείται σαν αντίδοτο στο πνευματικό στρες, την απάθεια , την εμμονή και την έλλειψη ανοχής.
Ψυχή
Ελευθερώνει απο τις αναστολές. Θεραπεύει το στρες και τις ασθένειες που αυτό προκαλεί. Επιφέρι ειρινική επίλυση στα συναισθηματικά προβλήματα και στις εσωτερικές συγκρούσεις.
Σώμα
Χρησιμοποιείται για τον εξαγνισμό του υλικού σώματος και για ενίσχυση της διαδικασίας αποτοξίνωσης.
Θεραπεία
Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία κάθε διαταραχής της υγείας, ιδιαίτερα στις χρόνιες ή σοβαρές καταστάσεις που δεν έχουν ανταποκριθεί σε άλλες ιατρικές θεραπείες. Αυξάνει τη σωματική αντοχή.
Θέση
Φορέστε τον για να προστατέψετε και να ενδυναμώσετε την αύρα σας, αλλά και σαν ένα φωτεινό φάρο αγάπης και αγγελικής ακτινιβολίας. Τοποθετήστε τον πάνω σε οποιοδήποτε τσάκρα σας υποδείξει το ένστικτό σας. Γίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός αν τον τοποθετήσετε στο τσάκρα της κορυφής και στα κέντρα των υπερβατικών τσάκρα. Δίναε ένα εξαιρετικό αποσταγμα κρυστάλλου.Ενεργοποιείται με τις ενέργειες της Πανσελήνου. Φυλάξτε τον σε ένα λευκό μεταξωτό ύφασμα.
Σημείωση
Μπορείτε να τον δέσετε με χρυσό, ασήμι ή πλατίνα. Συνδυάζεται θετικά με τον αμέθυστο, το μοργανίτη, το φενακίτη, την ακουαμαρίνα και τον δανβουρίτη!
Οι πληροφορίες θα μεταφερθούν ατόφιες απο το βιβλίο¨Η βίβλος των Αγγέλων¨!!!

Χαλαζίας Angel Aura
Ο χαλαζίας angel aura είναι γνωστός και ως χαλαζίας αύρας οπαλίου ή μαργαριταριού. Οι λαμπερές αποχρώσεις με ιριδίζοντα χρώματα στο εσωτερικό του συντονίζουν άμεσα τις αισθήσεις με τα Αγγελικά Βασίλεια της αγάπης και του φωτός. Αυτός ο κρύσταλλος μεταφέρει τη συνείδησή μας στον ¨εσωτερικό ναό¨του Ανώτερου Εαυτού. όπου είναι αποθηκευμένη η γνώση του φύλακα αγγέλου μας.
Ψυχολογία
Μας συντονίζει με την ομορφιά. Μας κάνει δεκτικούς στις ενέργειες της φύσης, τις νεράϊδες και τα ξωτικά. Χαρίζει αυθορμητισμό και καλή διάθεση σε κάθε μας δραστηριότητα. Αφυπνίζει την πνευματική επίγνωση.
Πνεύμα
Χρησιμοποιείται σαν αντίδοτο στο πνευματικό στρες, την απάθεια , την εμμονή και την έλλειψη ανοχής.
Ψυχή
Ελευθερώνει απο τις αναστολές. Θεραπεύει το στρες και τις ασθένειες που αυτό προκαλεί. Επιφέρι ειρινική επίλυση στα συναισθηματικά προβλήματα και στις εσωτερικές συγκρούσεις.
Σώμα
Χρησιμοποιείται για τον εξαγνισμό του υλικού σώματος και για ενίσχυση της διαδικασίας αποτοξίνωσης.
Θεραπεία
Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία κάθε διαταραχής της υγείας, ιδιαίτερα στις χρόνιες ή σοβαρές καταστάσεις που δεν έχουν ανταποκριθεί σε άλλες ιατρικές θεραπείες. Αυξάνει τη σωματική αντοχή.
Θέση
Φορέστε τον για να προστατέψετε και να ενδυναμώσετε την αύρα σας, αλλά και σαν ένα φωτεινό φάρο αγάπης και αγγελικής ακτινιβολίας. Τοποθετήστε τον πάνω σε οποιοδήποτε τσάκρα σας υποδείξει το ένστικτό σας. Γίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός αν τον τοποθετήσετε στο τσάκρα της κορυφής και στα κέντρα των υπερβατικών τσάκρα. Δίναε ένα εξαιρετικό αποσταγμα κρυστάλλου.Ενεργοποιείται με τις ενέργειες της Πανσελήνου. Φυλάξτε τον σε ένα λευκό μεταξωτό ύφασμα.
Σημείωση
Μπορείτε να τον δέσετε με χρυσό, ασήμι ή πλατίνα. Συνδυάζεται θετικά με τον αμέθυστο, το μοργανίτη, το φενακίτη, την ακουαμαρίνα και τον δανβουρίτη!
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μπορεί κανείς να βοηθήσει....?
Μου χάλασε ο Αμέθυστος.....
Μου είχε φέρει η κόρη μου ένα κομμάτι ακατέργαστου αμέθυστου, που είχε αγοράσει από μια εκδρομή της, εκεί που ήταν μωβ, και τον είχα προστατευμένο σε μια βιτρίνα μαζί με ασημικά...... τον πήρα στα χέρια μου προχθές......και είχε γίνει ΚΑΦΕ.....!
τον έχω περίπου 2 χρόνια......... και πρώτη φορά γίνεται έτσι.
Τον έβαλα κάτω από τρεχούμερνο νερό, τον έχω βάλει στον Ήλιο, αλλά δεν λέει να ζωντανέψει.....!
Τι να κάνω.....? Έχει κανείς ιδέα γιατί άλλαξε χρώμα....?
Μου χάλασε ο Αμέθυστος.....

Μου είχε φέρει η κόρη μου ένα κομμάτι ακατέργαστου αμέθυστου, που είχε αγοράσει από μια εκδρομή της, εκεί που ήταν μωβ, και τον είχα προστατευμένο σε μια βιτρίνα μαζί με ασημικά...... τον πήρα στα χέρια μου προχθές......και είχε γίνει ΚΑΦΕ.....!
τον έχω περίπου 2 χρόνια......... και πρώτη φορά γίνεται έτσι.
Τον έβαλα κάτω από τρεχούμερνο νερό, τον έχω βάλει στον Ήλιο, αλλά δεν λέει να ζωντανέψει.....!

Τι να κάνω.....? Έχει κανείς ιδέα γιατί άλλαξε χρώμα....?
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Πέννη αν δεν συνέρχεται με τρεχούμενο νερό και ήλιο τότε θα πρέπει να τον θάψεις για κάποιο χρονικό διάστημα μέσα στη Γή για να αποβάλει ότι έχει στον φυσικό του χώρο και μετα να τον ξεθάψεις να τον ξαναπλίνεις και να τον βάλεις στον Ήλιο!Και σε γλάστρα μπορείς να την κάνεις την διαδικασία, δεν ξέρω όμως τι έχει και μπορεί να ζοριστεί και το φυτό!
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Βρε Πέννη μου, μήπως ήταν τεχνητός?
ένας φυσικός αμέθυστος δεν αλλάζει ποτέ χρώμα...
Να ξεθωριάσει μπορεί, αλλά να γίνει καφέ δεν έχει συμβεί!!!
Και έλεος...όχι κάτω από νερό τον αμέθυστο! Ούτε στον ήλιο!!!
Τον διέλυσες βρε! Θάψτον, όπως σου λέει η Δωρούλα...Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γι'αυτόν!!!!!
Ακόμα και αμέθυστος να μην είναι, ζωή πάντως έχει....
ένας φυσικός αμέθυστος δεν αλλάζει ποτέ χρώμα...
Να ξεθωριάσει μπορεί, αλλά να γίνει καφέ δεν έχει συμβεί!!!
Και έλεος...όχι κάτω από νερό τον αμέθυστο! Ούτε στον ήλιο!!!
Τον διέλυσες βρε! Θάψτον, όπως σου λέει η Δωρούλα...Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γι'αυτόν!!!!!
Ακόμα και αμέθυστος να μην είναι, ζωή πάντως έχει....

αλλά πάλι δεν είμαι ειδική...
Μετά από αυτά που "άκουσα" όμως, δεν ξαναβάζω κάτω από νερό τους λίθους!
Τους καθαρίζω με την ενέργεια!
Δωρούλα? Είσαι σίγουρη για τον τρόπο καθαρισμού του αμέθυστου?και μετα να τον ξεθάψεις να τον ξαναπλίνεις και να τον βάλεις στον Ήλιο
΄Ηταν το πρώτο "ζόρικο" μήνυμα που πήρα από αυτόν! :roll:
αλλά πάλι δεν είμαι ειδική...
Μετά από αυτά που "άκουσα" όμως, δεν ξαναβάζω κάτω από νερό τους λίθους!
Τους καθαρίζω με την ενέργεια!

Εγώ είμαι υπέρ του πως τον διαισθανεται κανείς τον καθε λίθο πο έχει στα χέρια του!δεν ξέρω να σου πω γιατί εγώ τους καθαρίζω με Σέραπι και ενέργεια!αλλά αμα γινει καφέ....απο μωβ.... τι να πω!΄Ηταν το πρώτο "ζόρικο" μήνυμα που πήρα από αυτόν!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Για τον αμέθυστο να πω κάποια πράγματα που ξέρω, είναι μια πολύ ιδιέτερη πέτρα περιέχει περισσότερο σίδηρο από τον χαλαζία.
Έχω καταλάβει ότι δεν είναι τόσο φιλικός με το νερό και το φως, σε μερικές περιπτώσεις η μεγάλη έκθεση του στον ήλιο τον ξεθωριάζει.
Αν γίνει κάτι τέτοιο νομίζω ότι δεν επανέρχεται την αρχική του κατάσταση, αν υπάρχει μια ελπίδα για να συνέλθει αυτή είναι μέσα στη Γη, το χώμα μιας γλάστρας δεν έχει τη δύναμη να τον επαναφέρει.
Προτείνω για τον καθαρισμό του αμέθυστο την ενέργεια και τα σύμβολα και τον καπνό που του πάει πάρα πολύ δηλ . καιμε ένα λιβάνι κάθαρσης και το καπνίζουμε.
ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε φύλλα από ύσσωπο, ευκάλυπτο, δάφνη, λεβάντα, δεντρολίβανο, κουκούτσια κέδρου και άρκευθου, σανδαλόξυλο, μαστίχα και όποιο λιβάνι σας αρέσει , να γίνουν σκόνη και την βάζουμε πάνω στο καρβουνάκι .
Έχω καταλάβει ότι δεν είναι τόσο φιλικός με το νερό και το φως, σε μερικές περιπτώσεις η μεγάλη έκθεση του στον ήλιο τον ξεθωριάζει.
Αν γίνει κάτι τέτοιο νομίζω ότι δεν επανέρχεται την αρχική του κατάσταση, αν υπάρχει μια ελπίδα για να συνέλθει αυτή είναι μέσα στη Γη, το χώμα μιας γλάστρας δεν έχει τη δύναμη να τον επαναφέρει.
Προτείνω για τον καθαρισμό του αμέθυστο την ενέργεια και τα σύμβολα και τον καπνό που του πάει πάρα πολύ δηλ . καιμε ένα λιβάνι κάθαρσης και το καπνίζουμε.
ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε φύλλα από ύσσωπο, ευκάλυπτο, δάφνη, λεβάντα, δεντρολίβανο, κουκούτσια κέδρου και άρκευθου, σανδαλόξυλο, μαστίχα και όποιο λιβάνι σας αρέσει , να γίνουν σκόνη και την βάζουμε πάνω στο καρβουνάκι .
- margaritarenia
Να ρωτησω ως ασχετη
Δημητρη το λιβανι που παραθετεις ειναι γενικοτερα καθαρισμου ?
η ειδικα καθαρισμου κρυσταλλων?
Ολα αυτα τα φυλλα να υποθεσω ???? οτι τα βρισκεις στα μαγαζια με βιολογικα προιοντα????

η ειδικα καθαρισμου κρυσταλλων?
Ολα αυτα τα φυλλα να υποθεσω ???? οτι τα βρισκεις στα μαγαζια με βιολογικα προιοντα????

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Ευχαριστώ πολύ πολύ.
Δεν φαίνεται να είναι τεχνητός. ’λλωστε το πήρε η μικρή από εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου.... μου έφερε και ένα μικρό πυρίτη και ένα κοραλλάκι....!
Πάντως με σόκαρε όταν τον είδα έτσι....!
Τώρα τον έχω βάλει σε αλάτι χονδρό και τον "ξαστρίζω"....!
Πάλι κουταμάρα έκανα....?
Δεν φαίνεται να είναι τεχνητός. ’λλωστε το πήρε η μικρή από εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου.... μου έφερε και ένα μικρό πυρίτη και ένα κοραλλάκι....!

Πάντως με σόκαρε όταν τον είδα έτσι....!

Τώρα τον έχω βάλει σε αλάτι χονδρό και τον "ξαστρίζω"....!
Πάλι κουταμάρα έκανα....?
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
Και μιας και ανοίξαμε την κουβέντα.....
Οι κρύσταλλοι, όταν δέχονται ενεργειακές επιθέσεις.... ή όταν έχουν πολύ "δουλειά" να κάνουν.........αλλοιώνονται, αλλάζουν χρώμα, ίσως σπάνε καμια φορά...?
Αυτό μπορεί να δηλώνει ότι είναι ζωντανός και προστατεύει το χώρο και τα άτομα που ζουν μαζί του....?
Όσο τώρα για τον αμεθυστούλη μου......
Προφανώς, μάζεψε αρνητική ενέργεια.......και έστειλε το μύνημά του....?
Και ποιό είναι το μύνημα που ίσως στέλνει.....?
Οι κρύσταλλοι, όταν δέχονται ενεργειακές επιθέσεις.... ή όταν έχουν πολύ "δουλειά" να κάνουν.........αλλοιώνονται, αλλάζουν χρώμα, ίσως σπάνε καμια φορά...?
Αυτό μπορεί να δηλώνει ότι είναι ζωντανός και προστατεύει το χώρο και τα άτομα που ζουν μαζί του....?
Όσο τώρα για τον αμεθυστούλη μου......
Προφανώς, μάζεψε αρνητική ενέργεια.......και έστειλε το μύνημά του....?
Και ποιό είναι το μύνημα που ίσως στέλνει.....?