AΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Άβαταρ μέλους
marilena

Δημοσίευση από marilena »

Vaso έγραψε: Τα άτομα 7 μπορεί να επιλέγουν ημερομηνίες συνάντησης και αριθμό κατοικίας το 1.

:shock: :shock: :shock:
Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γλυκό μου κοριτσάκι, έτσι αισθάνομαι κι εγώ για σένα.

Μια γλυκύτητα, μια δεκτικότητα...

και ναι μεν "ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ", όταν χρειαστεί να με στηρίξω, να μου δώσω, να είμαι δυνατή, αλλά συγχρόνως δέχομαι, είμαι ευάλωτη, μου αρέσει να με κρατούν αγκαλιά και θέλω σ' αυτήν την αγκαλιά να υπάρχει μόνο αγάπη, ε???? :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από marilena »

Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!
Αγάπη και δεκτικότητα σαν τη δική μας... :D :D
Μόνο έτσι προχωράμε αγαπημένη μου δασκάλα έτσι δεν είναι;;;

(Μάντεψε ποιά θα είναι η δασκάλα μου, όταν πάρω τη μύηση..
Η ψυχή μου το είχε αποφασίσει και...μ' έστειλε σε σένα!!!!
8) 8) :D :D Δεν φταίω εγώ!! :lol: :lol:
Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Τέτοιοι καρμικοί αριθμοί είναι οι 10, 13, 14, 16 & 19 και εξετάζονται διαφορετικά.[/quote]

IEXOR ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ?????

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΡ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ????
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ??????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΙΑ
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

MARGARITA έγραψε:Τέτοιοι καρμικοί αριθμοί είναι οι 10, 13, 14, 16 & 19 και εξετάζονται διαφορετικά.
IEXOR ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ?????
Κατ'αρχήν, πρόκειται για καρμικά "χρέη". Θα προσπαθήσω να γράψω, εντός των ημερών για αυτούς.

Επίσης πριν βγάλουμε τον μονοψήφιο, θέλει προσοχή αν αυτός προέρχεται από τους αριθμούς : 11, 22, 33, 44,...... οι οποίοι λέγονται κυρίαρχοι αριθμοί και ο μονοψήφιος αποκτά ενα ιδιαίτερο νόημα[/quote]
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Μα καλα κοιμόμουν σε αυτο το θεμα κι εχω το 5 το καλο.....πωπω το ψυχικό ακομα δεν ειδα αλλα θα το βρω κι αυτό,εδω το καλο 5 ,τι αλλο θελω !
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Επίσης πριν βγάλουμε τον μονοψήφιο, θέλει προσοχή αν αυτός προέρχεται από τους αριθμούς : 11, 22, 33, 44,...... οι οποίοι λέγονται κυρίαρχοι αριθμοί και ο μονοψήφιος αποκτά ενα ιδιαίτερο νόημα
Αυτο το εχω διαβασει κι εγω, ισχυει οντως ? κι επειδη βγαζω 33 μηπως ξερεις και την ερμηνεια ??
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Vaso έγραψε:Ενδιαφέρον χαρακτήρας το 7!!! Έχουμε κανένα 7???
ω..ναι...εγώ είμαι 7 και μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ όλα όσα διάβασα!!! :D

ΩΠ...!! Η κόρη μου (19 μηνών) έχει το 9 και ως ψυχικό αριθμό και ως αριθμό πεπρωμένου! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ??. Κάτι αρχίζω και διαβλέπω από αυτά που διαβάζω! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! :D :D :D
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Mαράκι, το 9 σαν ψυχικός αριθμός και σαν αριθμός πεπρωμένου, δηλώνει ότι το μωρό σου χρειάζεται ελευθερία έκφρασης...

' Εχε το αυτό υπόψη σου, όταν φθάσει στην ηλικία της διεκδίκησης.

Το 9 σαν αριθμος πεπρωμένου υποδεικνύει την τελική ευθεία της ψυχής προς την ολοκλήρωση, αν ο ψυχικός αριθμός έχει "διευρύνει" τα χαρίσματα του Αρη.

:lol:

Εικόνα

Δημοσίευση από Spyros »

Λοιπόν Βάσω γράφε!
Ψυχικός 7, πεπρωμένου 8, Ζυγός με Παρθένο.

Βαριά κι ασήκωτη η κατάσταση :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κάτσε Σπύρο μου, αμέσως να απογοητευτείς!! Αμάν!!!

Συναίσθημα δεν μπορεις να αντλήσεις από τον Ζυγό???

Το νοητικο επίπεδο, στο έχω ξαναπεί, είναι κυρίαρχο.
Αυτό σε κάνει αυστηρό!!!
΄Οταν θα "εντάξεις" και το συναισθηματικο στο "σύστημά" σου θα δεις τα πράγματα και από άλλη οπτική...

Η "αυστηρότητα" δεν σε κάνει εύκολα "προσεγγίσιμο", ενώ εγώ βλέπω ότι είσαι...γιατί εγώ μπορώ "να δω"...΄
Οι άλλοι που δεν μπορούν????

Τα 7άρια ως ψυχικος αριθμός, είναι ευγενικές ψυχές και ευαίσθητα άτομα... ΄Ενα 7άρι με ισχυρό νοητικό (όπως εσύ)...απλά κρύβει την ευαισθησία του πίσω από έναν έντεχνα καμουφλαρισμένο σαρκασμό!!!

Ευγενικές ψυχές τα 7άρια, όπως οι εκπρόσωποι του Ζυγού, είναι περισσότερο προσανατολισμένοι προς την ελευθερία και δεν αντέχουν την αδικία. Η αδικία τους κάνει "σκληρούς" (σκέψου λοιπόν...)
Τα 7άρια έχουν "υπερδραστήριο νου"....χαλάρωσέ τον λίγο Σπύρο μου, εντάσσοντας και το συναίσθημα...Σκέψου για λιγο με την "καρδιά"...
Αυτό θα σε κάνει να είσαι λιγότερο αναλυτικος και να τεκμηριώνεις μόνο με όσα αποδεικνύονται (παρθένος)...Να δέχεσαι πιο εσωτερικά το "αόρατο", και όχι μόνο με τον νου, που δεν μπορει να νιώσει, αλλά πάντα ερευνά τα στοιχεία.
Η προσέγγίση του θεϊκού μπορεί να γίνει βέβαια και από το νοητικο, που όμως έχει αγκαλιάσει και το συναισθηματικο πεδίο και κυριαρχεί χώρίς να υποχρεώνει...

Το 8 σαν αριθμός πεπρωμένου δειχνει την τάση σου να εξελίσσεσαι μέσα από την δυσκολία...γιατί αυτό έχεις σαν ιδανικό.
Αυτή είναι μία διαδρομή... που σε κρατά σε απομόνωση. Και ενώ δεν σου αρέσει η μοναξιά, την θεωρείς σαν μέσο εξιλέωσης.
Αρχικα φαίνεται ότι δεν την "αντέχεις", στην ουσία όμως αν θέλεις να δεις τον εαυτό σου ειλικρινά, την δημιουργείς εσύ ο ίδιος.

Η πνευματική καθοδήγηση θα παίξει για σένα πολύ σημαντικό ρόλο! Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις γνώσεις που αποκομμίζεις, χρειάζεσαι όλα τα πεδία σου σε δράση.
Και νομιζω (παίρνοντας υπόψη το νεαρό της ηλικίας σου) έχεις αναγνωρίσει κι εσύ την ισορροπία, γι' αυτό και αναζήτησες το ρέικι.

Το προτέρημα που εγώ διακρίνω, είναι το "καλός φίλος".
Αν αυτό το τοποθετήσεις και εσωτερικά, θα είσαι και για τον εαυτό σου "ο καλύτερος φίλος", επιτρέποντάς του να "αισθάνεται", ακόμα και με κόστος...

΄Ετσι διαισθητικά, παρατηρώντας απλά τους αριθμους σου... :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βγαίνοντας από αυτό το τόπικ, διάβασα τι είχε γράψει ο Δημήτρης για σένα Σπύρο!!!

Σου λέει κάτι??? :lol:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Vaso έγραψε:Mαράκι, το 9 σαν ψυχικός αριθμός και σαν αριθμός πεπρωμένου, δηλώνει ότι το μωρό σου χρειάζεται ελευθερία έκφρασης...
' Εχε το αυτό υπόψη σου, όταν φθάσει στην ηλικία της διεκδίκησης.

Το 9 σαν αριθμος πεπρωμένου υποδεικνύει την τελική ευθεία της ψυχής προς την ολοκλήρωση, αν ο ψυχικός αριθμός έχει "διευρύνει" τα χαρίσματα του Αρη. :lol:
χμ...νομίζω πως έτσι κι αλλιώς και οι 2 γονείς της δεν θα της στερούσαμε με τίποτα την ελευθερία έκφρασης...
Καλά βέβαια..ας μην λέω και πολλά..από τώρα!

Σ' ευχαριστώ..Φιλιά...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Κάτσε Σπύρο μου, αμέσως να απογοητευτείς!! Αμάν!!!
Εδώ και καιρό τα έχω κατανοήσει όλα αυτά, απλά όταν μετά τα βλέπεις και γραμμένα θες λίγο να γκρινιάξεις ή
Τα 7άρια ως ψυχικος αριθμός, είναι ευγενικές ψυχές και ευαίσθητα άτομα... ΄Ενα 7άρι με ισχυρό νοητικό (όπως εσύ)...απλά κρύβει την ευαισθησία του πίσω από έναν έντεχνα καμουφλαρισμένο σαρκασμό!!!
να αυτοσαρκαστείς, βγάζω εκπληκτικό γέλιο και αυτογνωσία από αυτό!
Τα εμπόδια είναι γνωστά, οι λύσεις έρχονται :!:

:P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8)
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

To ξέρω Σπύρο μου ότι τα γνωρίζεις...

άρα γνωρίζεις και που είναι οι "βράχοι" και πως μπορείς να τους κάνεις διάφανους, για να περάσεις από μέσα...

΄Αλλωστε είπαμε ότι εδώ φαίνονται οι τάσεις.
Την ζωή μας όμως μόνόι μας την κατευθύνουμε έτσι??? :lol:

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ”