Vaso έγραψε: Τα άτομα 7 μπορεί να επιλέγουν ημερομηνίες συνάντησης και αριθμό κατοικίας το 1.
:shock: :shock: :shock:
Κατ'αρχήν, πρόκειται για καρμικά "χρέη". Θα προσπαθήσω να γράψω, εντός των ημερών για αυτούς.IEXOR ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ?????MARGARITA έγραψε:Τέτοιοι καρμικοί αριθμοί είναι οι 10, 13, 14, 16 & 19 και εξετάζονται διαφορετικά.
ω..ναι...εγώ είμαι 7 και μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ όλα όσα διάβασα!!!Vaso έγραψε:Ενδιαφέρον χαρακτήρας το 7!!! Έχουμε κανένα 7???
χμ...νομίζω πως έτσι κι αλλιώς και οι 2 γονείς της δεν θα της στερούσαμε με τίποτα την ελευθερία έκφρασης...Vaso έγραψε:Mαράκι, το 9 σαν ψυχικός αριθμός και σαν αριθμός πεπρωμένου, δηλώνει ότι το μωρό σου χρειάζεται ελευθερία έκφρασης...
' Εχε το αυτό υπόψη σου, όταν φθάσει στην ηλικία της διεκδίκησης.
Το 9 σαν αριθμος πεπρωμένου υποδεικνύει την τελική ευθεία της ψυχής προς την ολοκλήρωση, αν ο ψυχικός αριθμός έχει "διευρύνει" τα χαρίσματα του Αρη. :lol:
Εδώ και καιρό τα έχω κατανοήσει όλα αυτά, απλά όταν μετά τα βλέπεις και γραμμένα θες λίγο να γκρινιάξεις ήΚάτσε Σπύρο μου, αμέσως να απογοητευτείς!! Αμάν!!!
να αυτοσαρκαστείς, βγάζω εκπληκτικό γέλιο και αυτογνωσία από αυτό!Τα 7άρια ως ψυχικος αριθμός, είναι ευγενικές ψυχές και ευαίσθητα άτομα... ΄Ενα 7άρι με ισχυρό νοητικό (όπως εσύ)...απλά κρύβει την ευαισθησία του πίσω από έναν έντεχνα καμουφλαρισμένο σαρκασμό!!!