παιδάκια γλυκά, τα είπατε όλα, Αιώνιοι Φίλοι Ψυχής ευχαριστώ από τα βάθη της Καρδιάς μου γι αυτήν την ευλογία να βρεθώ σε αυτόν τον Δρόμο μαζί σας και να βιώνουμε όλοι μας το Όραμα της Βασούλας μας που γίνεται Αλήθεια Εμμάκι μου γλυκό και αγαπημένο το Έργο σου και το Όραμά σου αποτελούν για μένα μεγάλη Έμπνευση, μου δίνεις τόση δύναμη και τόσο κουράγιο, σ ευχαριστώ!
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Δεν νομίζω ότι έχουν μείνει και πολλά να πω, έχουν ειπωθει όλα. Πολύ συγκινητικό το βίντεο, πολύ αληθινό, πολύ γλυκό, όλοι μια αγκαλιά!!!
Σας ευχαριστω που με μάθατε τι θα πει αγκαλιά
Βασούλα μου
Εμμάκι γλυκό
Φιλοι μου
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Κάθε φορά που το βλέπω αλλάζει.
Σήμερα τα κείμενα σαν να τα διάβαζα με την καρδιά...
Συγκίνηση χαράς και Αγάπης με πλημμύρισε.
Χαιρόμουν τόσο πολύ που έκλαιγα.
Σας ευχαριστώ φίλοι μου.
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Βασούλα δεν μου το βγάζει, και μπήκα και στο κανάλι σου στο youtube και δεν μου το εμφανίζει στην λίστα με τα βιντεάκια σου. Μήπως πατήθικε τίποτα κατά λάθος μέσα από την πλατφόρμα του youtube και άλλαξε η ρύθμιση και έγινε ιδιωτικό?