Αγαπημενε μου Ανθρωπε και Φίλη της Ψυχής Μου, γλυκιά μου Υπαρξη Βασούλα, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μεσα απο τα βαθη
της ψυχης μου για οσα ενιωσα και νιωθω αυτη τη στιγμη, για την Αγαπη, τον Ερωτα, για τη βαθια συγκινηση που με πλυμμυριζει...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ, για το ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ, για οσα με απεριοριστη υπομονη και αγαπη με διδαξες, μου εμαθες, μου εδειξες, για τη Χαρα, την Ελευθερια, το Φως, την Αγαπη της Ζωης, την Αγάπη για τον Ευατό μου, την Αγνη Φιλια, τον Ερωτα των Ψυχων, την Αγαπη για τον Ανθρωπο, σε ευχαριστω που με διδαξες και μου διδάσκεις την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΕΥΓΝΟΜΩΝΩ που οι ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ συναντήθηκαν...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι μεσα απο το ορομά σου συναντηθηκα και αγαπήθηκα και με αλλους Ανθρώπους και με άλλες Ψυχες, που ακουσαν το κάλεσμά Σου, το κάλεσμά Του, το κάλεσμα των Ψυχων Τους.
Το ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ εχει πλέον στέρεες και δυνατές ρίζες, και το φως εξαπλώνεται και ΟΛΟΙ ΜΑΣ βαδίζουμε ΜΑΖΙ με ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ

Σ'ΑΓΑΠΩ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ
Παιδιά αγαπημένα, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους έναν προς έναν, για όλα όσα νιώθω..με κάποιους από εσάς υπάρχει αρρηκτη και γεμάτη Αγάπη Φιλια, κάποιους άλλους τώρα σας γνωρίζω σιγά σιγά, μα νιωθω, μα ξέρω οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΨΥΧΗΣ........
Εμμουλα μου, φωτεινο μου αστεράκι, σ'ευχαριστω για όλα όσα ένιωσα μεσα απο τις γεμάτες αγάπη και φως χορογραφιες σου....και όλα τα παιδιά που χορέψατε έναν προς έναν με τόση αγάπη και κέφι στις ψυχές σας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους σας για τα έντονα συναισθήματα που ένιωσα βλεπόντας σας, για τη συγκίνηση, για τη χαρά, το κλάμα και το γέλιο.....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
Φίλοι της Ψυχής Μου...........