Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν νιώθεις τον άλλον...συγχρόνως τον αγαπάς!!!

μην το ξεχάσεις ποτέ Κατερινάκι! :D

μάκια...(μ' αρέσει αυτή σου η έκφραση, νιώθω αγνότητα...)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Katrin »

Λες δηλαδή...αν καταδεχτεί το δυνατό μου κομμάτι να πλησιάσει το αδύναμο, αν καταδεχτεί να νιώσει το ένα το άλλο...τότε λες, θα έχουν αγαπηθεί?(Ναι, το μάκια είναι πολύ πολύ αγνό!)
Μάκια
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...θα έλεγα το αδύναμο μέρος σου να αφήσει τον εγωισμό (γιατί πάντα το αδύναμο κομμάτι μας εκδηλώνει τον εγωισμό) και να πλησιάσει το δυνατό και να χωθεί στην αγκαλιά του...

Το δυνατό είναι εκεί και περιμένει...Ξέρει ότι αν κάνει κίνηση προς το αδύναμο, θα φάει τα μούτρα του...

Αντίθετα να γίνει....για να έχει αποτέλεσμα...

:D

Εικόνα

Δημοσίευση από Katrin »

Έχεις δίκιο!!!Το δυνατό έχει προσπαθήσει! Θυμάμαι μια φορά πολύ πολύ έντονα, που το δυνατό πλησίασε το αδύναμο και το 'νιωσε και το κατάλαβε. Τότε, το αδύναμο έφυγε τρέχοντας και κρύφτηκε!
Έχεις δίκιο! Σ' ευχαριστώ!!! :D :D :D :D :D
Μάκια
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αγκαλίτσες! :D :D :D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Katrin »

ANDROMEDA έγραψε: Katrin οι νεραιδούλες που έβαλες και ειδικά η δεύτερη είναι σχεδόν ίδια στην φατσούλα με αυτήν που έχεις στο αβατάρ σου..
Δηλαδή σουφρωμένα χειλάκια και ματάκια όλο νάζι...
Μου βγαίνει πως είσαι άτομο ναζιάρικο,παιχνιδιάρικο...
Σου αρέσει να πειράζεις τον κόσμο και να χαίρεσαι με το κάθετί αν και πολλές φορές σε πέρνει απο κάτω βρίσκεις απο την δύναμη που έχεις μέσα σου και να σηκώνεσαι πάλι στα πόδια σου...
Προσπαθείς να είσαι καλά με όλους και στεναχωριέσαι όταμ μαλώνεις με κάποιους.
Δεν σου αρέσουν γενικά τα μαλώματα...
Στα σουφρωμένα χειλάκια έπεσες πολύ πολύ μέσα Ανδρομέδα μου! Και ναι, τις φορές που είμαι στα χάι μου είμαι ναζιάρα και παιχνιδιάρα και χαίρομαι με πολύ απλά πράγματα. Πέφτω, σηκώνομαι, ξαναπέφτω κτλ, αυτό είναι αλήθεια! Σε δουλειά να βρισκόμαστε, που λένε!
Και δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα μαλώματα, τα φοβάμαι. Αλλά νομίζω έχει έρθει ο καιρός να τα χωρέσω κι αυτά στη ζωή μου! :wink:
Μάκια
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αλλά νομίζω έχει έρθει ο καιρός να τα χωρέσω κι αυτά στη ζωή μου
θα χωρέσουν από μόνα τους κάποια στιγμή που θα ξεχαστείς Κατερινάκι...

Αυτό περιμένουν τα συναισθήματα...να ξεχαστούμε και αυτά να χωρέσουν στην ζωή μας σαν αισθήματα...
Να φύγουν από το σκοτάδι και να έρθουν στο φως να αναπνεύσουν...χιχιχι!!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε: Το δυνατό είναι εκεί και περιμένει...Ξέρει ότι αν κάνει κίνηση προς το αδύναμο, θα φάει τα μούτρα του...
Εχεις πολύ δίκιο!!! :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Katrin

Δημοσίευση από Katrin »

Κάτι ξέρεις εσύ απ' αυτά ε? :D :D :D Εξου και το πονηρό γελάκι στο τέλος!!! :lol: :lol:
Μάκια
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

(από στατιστικής άποψης:)
Οπως βλέπεις μιά τάρτα, και κόβεις ένα κομμάτι:
εε το κομμάτι είναι το δυνατό μου και το αδύνατο η υπόλοιπη!!:pirate:

Ωραία έμεινε τάρτα να σας κεράσω κιολας!!! :rabbit:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Μονο για τη Βασω θα πω προς το παρον
αυτο που μου εβγαλε η νεραιδουλα σου μολισ την ειδα ειναι το εξης με δυο λογια..."δινεις πνοη και φως στους ανθρωπους μεχρι ν απαγκιστρωθεις απο κατι 'γηινο' και να γινεις μονο φως"
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

να η δικια μου νεραιδα που επελεξα..revelation=αποκαλυψη(οπως εμαθα εκ των υστερων)

ακουω σχολια.....

Εικόνα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Πιστεύω ότι στις περιγραφές σας πέσατε πολύ μέσα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό... είναι πολύ όμορφο να σου καθρεφτίζουν οι άλλοι κομμάτια σου... έτσι μπορείς να τα δεις καλύτερα και πιο αποστασιοποιημένα.

Ας πω και εγώ λοιπόν την άποψή μου.
Αρχίζω απο τη Βασούλα...
Αμέσως σκέφτηκα τον εξής τίτλο: "το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι μου". Τίποτα πια δε σε κρατάει απο τον προορισμό σου. Το φως είναι η ψυχή σου είσαι μέσα αυτό. Ξέρεις που πας και απολαμβάνεις τη διαδρομή.

Madry μου, μου έβγαλε την αίσθηση ότι ανακάλυψες καινούργιους κόσμους και αφήνεσαι σε αυτούς να σε οδηγήσουν χωρίς φόβο.

Katrin πολύ μαύρο κοριτσάκι. Πολύ μοναξιά είδα και έντονο ερωτισμό που φοβάσαι να τον εκδηλώσεις ενώ το επιθυμείς. Θέλεις να βγεις έξω να παίξεις αλλά κάτι σε κρατάει μέσα.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μάδρυ, Αννούλα, σας ευχαριστώ... :D

Τίποτα γήινο δεν με κρατάει εδώ, εκτός από την αγάπη μου για εσάς! Αλλά τελικά, ούτε αυτό με εμποδίζει να "φύγω"...
Οπότε, άντε βγάλε συμπέρασμα...
:D :D :D

Μάδρυ μου γλυκιέ, ξανά μανά...
Μπρεδεψοδουλειές...αλλά ουπς! Κάτι αρχίζει να φωτίζει όμορφα μέσα σ' αυτό που ακόμα δεν μπορεις να ξεδιαλύνεις...
Η επιλογή σου ακολουθεί την ζωγραφιά που έκανες στο σεμινάριο...Η διαφορά τους είναι ότι η ομορφιά αρχίζει ολοένα και περισσότερο να εισχωρεί σ' αυτό που δεν αντέχεις να εισχωρήσεις εσύ...
Είναι απλή η ζωή Μάδρυ, ακριβώς όπως το λες...Αλλά για να το πιστέψεις κιόλας, πρέπει να έχεις το θάρρος να την αντικρύσεις στα μάτια! Και τα μάτια της είναι στο βάθος! Εκεί είναι και η ομορφιά!
Ακριβώς όπως και το ρέικι!

Απλά, τα πράγματα...αρκει να βρούμε την πολυπλοκότητα πρώτα!

Μην αποστρέφεις το βλέμμα σου από εμέ! Εγώ ειμί η αλήθεια, Μάδρυ! Αυτό είσαι, είμαι, είμαστε...τίποτα λιγότερο!!! :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το δυνατό είναι εκεί και περιμένει...Ξέρει ότι αν κάνει κίνηση προς το αδύναμο, θα φάει τα μούτρα του...
Μπορείς να γράψεις τον μηχανισμό ?
Το βλέπω οτι ετσι γίνεται αλλά θα ήθελα να ξέρω το πως..

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”