Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οτι ένιωσα από αυτόν ήταν μόνο δύναμη...
Ξέρεις όταν τον κρατάς για θεραπεία, πρέπει αυτήν την δύναμη να την αντέξεις...

Πολλοί δεν τα καταφέρνουν σ' αυτήν την ισορροπία, γι' αυτό κι έχει βγει αυτή η "φήμη" του επικίνδυνου... :wink:

΄Ομως είνάι το ίδιο, με το να οδηγείς την κουνταλίνι βίαια προς τα πάνω...Αντέχεται η φωτιά? Χωρίς προεργασία?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D Χαίρομαι που έχεις προσωπική εμπειρία και το διευκρινίζεις γιατί τον κοιτάζω μια μέρα ολόκληρη και δεν λέω να τον νιώσω λίγο πάνω μου! :wink:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D σχεδόν ΄με όλους έχω προσωπική εμπειρία...
Νταμάρι γαρ το σπίτι μου!!! :wink:

Τώρα είμαστε σε "διάσταση" με το σμαράγδι!!!
Κάπου θέλει να μου την κάνει...ο "άπιστος"... :D :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ροζ τουρμαλίνης ή Ρουμπελίτης

Ο ροζ τουρμαλίνης είναι ένας απο τους λίθους της τριάδας λίθων καρδιάς, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κατρίνα Ραφαέλ.¨Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ροζ χαλαζία και κουνζίτη, για να προκαλέσει την πλήρη ενεργοποίηση του τσάκρα της καρδιάς.....Ο ροζ τουρμαλίνης είναι ο δότης της αγάπης στο υλικό βασίλειο. Η παρουσία του φέρνει χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή. Αναγγέλλει θριαμβευτικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο να αγαπάς, να νοιάζεσαι και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Ο ροζ τουρμαλίνης αυτοπροστατεύεται χάρη στο δικό του ανεξίτηλο απόθεμα συμπόνοιας, η οποία δεν γνωρίζει φόβο ή αναστολή. Μεταμορφώνει κατά τρόπο δυναμικό τα όρια που κρατούν δέσμια την καρδιά στη θλίψη και στο φόβο.

Χρησιμοποιώντας, φορώντας ή διαλογιζόμενος κανείς με έναν ροζ τουρμαλίνη, εμπνέεται η καρδιά του για να αποφορτιστεί απο τις θλίψεις του παρελθόντος και να εμπιστευτεί ξανά τη δύναμη της αγάπης. Πολλές ασθένειες προκύπτουν και έχουν βαθιές ρίζες στο συναισθηματικό πόνο. Ο παλλόμενος ροζ τουρμαλίνης δονεί το τσάκρα της καρδιάς σε μια συχνότητα που διαλύει και εξαφανίζει εκείνα τα παλιά καταστροφικά συναισθήματα. Όταν καθαριστεί η καρδιά απο αυτές τις εγγραφές του παρελθόντος, μπορεί να γνωρίσει το αληθινό νόημα του συναισθήματος, το οποίο είναι η αφθονία και η χαρά της αγάπης.

Ο ροζ τουρμαλίνης ποκίλλει στο χρώμα απο βαθύ κόκκινο μέχρι ανοιχτό ροζ. Η κάθε απόχρωση συνεπάγεται και έναν ελαφρώς διαφορετικό σκοπό, όλες όμως έχουν σαν αποστολή να εξυπηρετούν τις ανώτερες όψεις της καρδιάς.¨

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ροδοχρωσίτης

¨Ο λίθος αυτός αναμυγνύει έξοχα το ροζ και το πορτοκαλί, δημιουργώντας το πανέμορφο χρώμα του ροδάκινου. Όταν αναδύεται αυτός ο συνδυασμός των χρωματικών συχνοτήτων, γεννιέται μια νέα ακτίνα χρώματος που υπηρετεί έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Το κίτρινο-πορτοκαλί είναι το χρώμα που σχετίζεται με το τσάκρα του αφαλού ή με την ενέργεια της γης και του φυσικού σώματος. Το ροζ είναι η δόνηση του τσάκρα της καρδιάς και αντιπροσωπεύει την ικανότητα να νιώθει κανείς αγάπη δίχως εγωισμό.Ο αφαλός συνιστά την κορυφή για τα κατώτερα τρια τσάκρα, που είναι γνωστά ως το κατώτερο τρίγωνο ή η κατώτερη τριάδα ενέργειας. Το τσάκρα της καρδιάς αποτελεί τη βάση για τα ανώτερα τσάκρα, διότι η αγάπη της καρδιάς είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο δομείται η πνευματικότητα και η ανώτερη συνειδητότητα. Τα τέσσερα άνω τσάκρα συνιστούν το ανώτερο τρίγωνο ή τα ανώτερα ενεργειακά κέντρα.Ανάμεσα στα ανώτερα και στα κατώτερα ενεργειακά κέντρα βρίσκεται το ηλιακό πλέγμα, κάτω απο το στέρνο και περικλύει το διάφραγμα και το κάτω τμήμα των πλευρών. Το ηλιακό πλέγμα είναι μια απο τις πλέον ευαίσθητες και τρωτές περιοχές του σώματος, είναι ο χώρος που νοιώθει κανείς πεταλούδες όταν είναι νευριασμένος και σφίξιμο όταν είναι αγχωμένος. Το ηλιακό πλέγμα είναι το επίκεντρο της συναισθηματικής δραστηριότητας και κταχωρεί και αποθηκεύει τις άλυτες συναισθηματικές συγκρούσεις και τα τραύματα. Όταν μπλοκαριστεί και περιοριστεί απο καταπιεσμένα συναισθήματα, η ενέργεια δεν μπορεί να ρέει ομαλά ανάμεσα στα άνω και στα κάτω ενεργειακά κέντρα. Ο ροδοχρωσίτης είναι ο Θεόσταλτος λυτρωτής, σκοπός και αποστολή του οποίου είναι να καθαρίσει το ηλιακό πλέγμα και να εναρμονίσει τις ενέργειες του φυσικού και του πνευματικού βασιλείου¨, Κατρίνα Ραφαέλ.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

5ο Ενεργειακό κέντρο λαιμού

Κρύσταλλοι, άκουα μαρίνα, τυρκουάζ,χαλκηδόνιος,σοδάλιθος, λάπις λάζουλι, μπλε αχάτης.

Πολύτιμοι λίθοι, ζαφείρι.

Αχάτης μπλε

Σε σωματικό επίπεδο δρα θεραπευτικά σε μολύνσεις του λαιμού και της λέμφου, καθώς και στη ρύθμιση της λειτουρφίας του θυρεοειδούς αδένα. Ρίχνει τον πυρετό και καταπραϋνει το νευρικό σύστημα, ενώ ανακουφίζει και απο πόνους των οστών και των μυών. Σε ψυχολογικό επίπεδο απελευθερώνει απο το φόβο και την αγωνία, ενισχύει την αυτοεκτίμηση, φαίρνει αισιοδοξία και διευκολύνει την επικοινωνία. Τέλος σε νοητικό επίπεδο δίνει έμπνευση και καινούργιες ιδέες και διευκολύνει την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων.

’κουα -μαρίνα

Σε σωματικό επίπεδο επιδρά στο θυρεοειδή αδένα,επιταχύνει την ίαση του πονόλαιμου και των πρισμένων αδένων. Ενδυναμώνει τα μάτια, το στομάχι και τα δόντια αλλά και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Σε ψυχολογικό επίπεδο βοηθάει να εκφραστούν τα συναισθήματα, τυλίγει τους ευαίσθητους ανθρώπους με έναν μανδύα προστασίας και στήριξης και φέρνει βαθιά ηρεμία, καθησυχάζοντας τους αόριστους φόβους. Σε νοητικό επίπεδο λειτουργείως φίλτρο διώχνοντας τη σύγχυση και διευκολύνοντας την αποτύπωση των πληροφοριών. Ακονίζει την αντίληψη και ενισχύει την κατανόηση.

Τιρκουάζ

Σε σωματικό επίπεδο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τους ιστούς, καθώς και την όραση, ενώ βοηθά στην θεραπεία παθήσεων των ματιών και νακουφίζει απο φλεγμονές και πόνους. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, τονώνει την αυτοπεποίθηση, δίνει θάρρος, διώχνει την κατάθλιψη και προάγει το αίσθημα της αγάπης. Σε νοητικό επίπεδο προάγει τη δημιουργική σκέψη, διώχνει τη σύγχιση και αυξάνει την αντίληψη.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Χαλκηδόνιος

Ευχόμουν να βρω λίγες παραπάνω πληροφορίες γιαυτόν τον υπέροχο λίθο αλλά δεν τα κατάφερα τουλάχιστον μέσα σε αυτά που χρησιμοποιώ εγώ! :cry: Παρόλο που εντάσσεται στους λίθους λαιμού εγώ τώρα τον χρησιμοποιώ για την καρδιά και δηλώνω πολύ ευτυχισμένη!ανοίγει πολύ στην χριστική αγάπη χωρίς ανταπόδοση και στην ένταξη στη συμπαντική ολότητα αγαπώντας τους πάντες χωρίς διαχωρισμούς! :D

Σε σωματικό επίπεδο προσφέρει ενέργεια και αναζωογόνηση, βοηθά στην ταχύτερη θεραπεία παθήσεων των ματιών και των οστών, καθαρίζει το αίμα και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Σε ψυχολογικό επίπεδο τονώνει την αυτοπεποίθηση, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διώχνει την μελαγχολία και αυξάνει τον ενθουσιασμό. Σε νοητικό επίπεδο διαλύει η σύγχυση, ευνοεί τη θετική σκέψη και συνδέει τη λογική με το συναίσθημα.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Και τώρα πάμε στον Λάπι Λάζουλι!Πρόσφατα απέκτισα έναν πανέμορφο λάπι και τον έχω λατρέψει!Είναι πολύ βασιλικός με όλη τη σημασία της έννοιας!Δεν συνεργάζεται εύκολα με άλλους λίθους και ειδικά άν στον συνδιασμό υπάρχει κάποιος επίσης βασιλικός και ισχυρός όπως για παράδειγμα ο μαλαχίτης!Θυμάμαι όταν τον πήρα και τον έβαλα στη χούφτα μου μαζί με άλλους κρυστάλλους δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα και έπεσε απο το χέρι μου στο πάτωμα. Η κοπέλα στο μαγαζί, μου τον έβαλε σε ξεχωριστό σακουλάκι και εγώ δεν τον έχω στο ίδιο κουτί με τους υπόλοιπους! :wink: :)Εκτός απο το κέντρο λαιμού στο οποίο τον κατατάσσω χρησιμοποιείται κυρίως για το τρίτο μάτι!

Σύμφωνα λοιπόν με την Κατρίνα Ραφαέλ,¨Ο λάπις είναι ένας απο τους λίθους δύναμης όλων των εποχών. Το βαθύ, βασιλικο μπλε χρώμα του με τις λαμπερές χρυσές κουκίδες υπήρξε πάντοτε ένα σύμβολο δύναμης και μεγαλείου. Στην αρχαία Αίγυπτο ήταν γνωστός ως το χρώμα των θεών και τον λάτρευαν ως αγγελιοφόρο των ουρανών. Στη μεγάλη έρημη γη, όπου ζούσαν οι Αιγύπτιοι, αυτό το βαθύ μπλε χρώμα αποτελούσε μια έντονη αντίθεση στις αποχρώσεις της άγονης ερήμου. Τα χρυσά στίγματα έμοιαζαν με τα αστέρια του νυχτερινού τους ουρανού και τα θεωρούσαν ως σύμβολα της αλήθειας και του φωτός. Οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι διαλογιζόμενοι πάνω σε αυτά τα χρώματα, θα μπορούσαν να αγγίξουν τις άκρες του δίχως όρια μανδύα του Θεού.

Συχνά κονιορτοποιούσαν τον λίθο και τον χρησιμοποιούσαν για να βάφουν τα ενδύματα των αρχιερέων και όσων είχαν βασιλικό αίμα. Φορώντας αυτό το χρώμα, οι Αιγύπτιοι ένιωθαν ότι γίνονταν αντιπρόσωποι των Θεών και ότι η ζωή τους θα εμπλουτιζόταν με υπερφυσικές δυνάμεις. Κονιορτοποιούσαν επίσης τον λάπι και τον χρησιμοποιούσαν ως ίαμα για ορισμένες ασθένειες και ως αντίδοτο για δηλητήρια. Θεωρούσαν ότι αυτή η βαθιά μπλε ενέργεια του Θεού μπορούσε να καθαρίσει τον οργανισμό και να τον απαλλάξει απο ακαθαρσίες και τοξίνες.Οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι η ψυχή υπήρχε μεσα στο νου και ενοικούσε μέσα στον εγκέφαλο, ο δε λάπις ο θεραπευτής του νου και ο εξαγνιστής της ψυχής. Για να απαλλάξουν την ψυχή απο δαιμονικές κατοχές, κονιορτοποιούσαν το λίθο, ανακάτευαν τη σκόνη με χρυσό και την έκαναν κατάπλασμα και την έβαζαν στην κορυφή του κεφαλιού. Όταν αυτό το μείγμα ξεραινόταν, θα τραβούσε έξω τους δαίμονες και θα εξάγνιζε την ψυχή. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις άνοιγαν μια τρύπα στο κρανίο και έχυναν το μείγμα απο λάπι μέσα στο κεφάλι του δαιμονισμένου. :shock:

Σήμερα ο λάπις εξυπηρετεί ως νοητικός αλλά και ως πνευματικός καθαριστής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις απο εξαιρετικά εξελιγμένες ψυχές για τον εξαγνισμό ή καθαρισμό της αύρας απο ένα μέρος του παρελθόντος το οποίο δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρεται. Ο λάπις μπορεί να τοποθετηθεί στην περιοχή του τρίτου ματιού , προκειμένου να διαπεράσει το υποσυνείδητο μπλοκάρισμα και να έρθει σε επαφή με το διορατικό νου. Ο λάπις βοηθά τον άνθρωπο να αναπτύξει τη σταθερότητα της νοητικής δύναμης, μέσω της οποίας μπορεί να λειτουργήσει η δύναμη της ψυχής. Σε αυτην την διαδικασία υπάρχουν πολλά παλιά πρότυπα μνήμης με συναισθηματικά φορτισμένες πληγές που πρέπει να θεραπευτούν και να πάψουν να υπάρχουν. Ο λάπις διεισδύει μάλλον παρά θεραπέυει. Επομένως συνίσταται να χρησιμοποιείται ένας ειδικός θεραπευτικός λίθος σε συνδυασμό με λάπι, όταν γίνεται αυτη η διεργασία.(πράσινος αβεντουρίνης, ροζ χαλαζίας, αμέθυστος). Ο λάπις αντιπροσωπεύει τη διείσδυση στο σκοτάδι και στις αυταπάτες σας, στο υποσυνείδητό σας, που στοχεύει στην εναρμόνισή σας με το Θεϊκό εαυτό σας. Τα ψήγματα χρυσού συμβολίζουν τη σοφία που αποκτά κανείς, ολοκληρώνοντας αυτή τη διαδικασία.¨

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 15 Δεκ 2008 11:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 15 Δεκ 2008 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock:

παιδιά...ο ένας κόβει...ο άλλος ράβει!!

τρελλαίνομαι μαζί σας!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

προτεινω, να βάλετε και φωτογραφίες του κάθε κρυστάλλου...

μμμ...τι είπα η ξανθιά!! :roll: :shock:

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 15 Δεκ 2008 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δημήτρη σε ευχαριστώ!Τίποτα άλλο δεν έχω να πω........! :cry: :lol: Με συγκίνησες για τα μηνύματα που μου μετέφερες άθελά σου! :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

παιδάκια μου διαβασμένα...
Το ρόδο της ερήμου τι είναι;;;
(Εχω μιά μεγάλη πέτρα και σήμερα το πρωί έσπασε στα 3) :(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”