Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Alexandros

Re: Σαμπάλλα

Δημοσίευση από Alexandros »

Κοριτσάκια... Χρυσούλα!!! >:d< :x :x :x
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Koρίτσια.......... >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Είναι το άνοιγμα της καρδιάς που δεν γίνεται εξωτερικά αλλά με συνειδητή ΘΕΛΗΣΗ -ΠΡΟΘΕΣΗ να αντιληφθείς, ότι μόνο μέσα από ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ μπορείς να εκδηλώσεις τον ΛΟΓΟ!!!! Την Τριαδική Υπόσταση του Ανθρώπου την "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ" την εκδήλωση του Θεού εντός !!!!!!!
@};-

Χρυσουλίτσα... >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Χρυσούλα :x @};- >:d<

κοριτσάκια :x O:-) O:-)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Χρυσούλα, κοριτσάκια!!! O:-) >:d< >:d< >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Χρυσουλιτσα μου!!!! :romance-heartbeating:

:bow-blue:
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Κοριτσάκια >:d< >:d< >:d< >:d<
πόσο όμορφα O:-) :x :x :x

Χρυσουλίτσα :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ellaki »

Χρυσουλίτσα, κοριτσάκια :-( :x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

κορίτσια

Χρυσουλίτσα

:x :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Χρυσούλα :x Βασούλα :x

κοριτσάκια >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Georgios

Δημοσίευση από Georgios »

Χρυσούλα έγραψε:Δεν φθάνει να επουλώσεις μια πληγή αλλά ψάξε και τις ρίζες που ίσως υπάχουν..... Αυτό είναι μια πολύ σημαντική φράση, γιατί ακριβώς δείχνει, ότι μέσα από τις διαδρομές μας βρίσκουμε πολλά που μας έχουν πληγώσει....άλλα τα αναγνωρίζουμε άλλα προτιμούμε να μη τα αγγίζουμε. Όμως είναι αυτά που θα μας δείξουν τι δεν έχει γιατρευτεί....
Χρυσουλίτσα μου, >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< @};-

Κοριτσάκια πολλές >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
There's no point in Living if you can't feel the Life!!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:x :x :x :x
>:d< >:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Valia

Δημοσίευση από Valia »

όμορφα κορίτσια :x :x :x
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Έπειτα από κάθε ταξίδι στην Ολότητα του Εαυτού νοιώθω κάθε φορά πιο δυνατή στις προκλήσεις της 3ης Διάστασης.
Νοιώθω πιο βαθιά την ύπαρξη μου στο γήινο πεδίο και τον ρόλο μου εδώ….
Δεν νοιώθω νοσταλγία για τις Πλειάδες, τον Σείριο ή τον Ωρίονα γιατί γνωρίζω, ότι μπορώ να φέρνω το εκεί εδώ….Δεν υπάρχει χώρος εδώ/ εκεί – ή γραμμικός χρόνος παρά μόνο ένα χωροχρονικό συνεχές που μέσα από συνεχή σπιραλοειδή περιδίνηση μπορείς να με εκτοξεύει στο πιο απόμακρο σημείο….
Κάποιοι θα πουν: Μήπως είναι φαντασία;
Θα απαντήσω: Είναι Διεύρυνση του Νου… Η ταχύτητα της Σκέψης είναι μεγαλύτερη του φωτός, γιατί κινείται με δονητικά κύματα και αυτά έχουν απεριόριστο εύρος
Το σημαντικό όμως σε κάθε ταξίδι στις διαστάσεις του Πολυδιάστατου Εαυτού είναι να αντιληφθείς την δική σου δυναμική, τις δυνατότητες που σου δόθηκαν, για να τις αξιοποιήσεις. Να κατανοήσεις, ότι δεν είσαι ένα μικρό ασήμαντο ον στην απεραντοσύνη στου σύμπαντος αλλά μια μεγαλειώδης ύπαρξη.
Αυτή η Ύπαρξη σου ζητά να μη ξεχάσεις ποτέ από πού προήλθες και που κατευθύνεσαι, σου ζητά να μη επιτρέψεις ποτέ σε κανένα να σε κάνει να νοιώσεις ανάξια ή περιορισμένη γιατί απλά είσαι Παντοδύναμη και Απεριόριστη
Η Πίστη και η Θέληση μέσα από την Απεριόριστη Αγάπη της Καρδιάς εκδηλώνει ένα μοναδικό Θαύμα.. Την Υλοποίηση της δική μας Δημιουργίας !!!!

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους
>:d< >:d< >:d< >:d<
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Αυτή η Ύπαρξη σου ζητά να μη ξεχάσεις ποτέ από πού προήλθες και που κατευθύνεσαι, σου ζητά να μη επιτρέψεις ποτέ σε κανένα να σε κάνει να νοιώσεις ανάξια ή περιορισμένη γιατί απλά είσαι Παντοδύναμη και Απεριόριστη
Χρυσουλίτσα μου @};- :cry: >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”