Χαίρομαι που οι "συνταξιδιώτες" μου βίωσαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο το ταξίδι στον Μεγαλειώδη Πολυδιάστατο Εαυτό, στην ίδια τους την Ύπαρξη!!!!
Κάθε φορά που κάνω αυτήν την διαδρομή νοιώθω απέραντο σεβασμό στο πεδίο της 3ης διάστασης στο ΤΩΡΑ!!!!! Αυτό το ΤΩΡΑ που έχει δυσκολίες, απογοητεύσεις αλλά παραμένει το ίδιο συναρπαστικό.....Η ίδια η ζωή μας διδάσκει αυτό που μέσα στην Πληρότητα της Ύπαρξης δεν θα ήταν αποτελεσματικό χωρίς την εμπειρία.....
Η 4η Διάσταση έχει το "δυσάρεστο" ρόλο να μας δείξει μέσα από το συναίσθημα αυτά που παρατηρούμε μέσα από την πόλωση της δυαδικότητας και που κρύβουμε στις ασυνείδητες σκέψεις....
Σε κάποιο post αναφέρει η Βασούλα, ότι δεν φθάνει να επουλώσεις μια πληγή αλλά ψάξε και τις ρίζες που ίσως υπάχουν..... Αυτό είναι μια πολύ σημαντική φράση, γιατί ακριβώς δείχνει, ότι μέσα από τις διαδρομές μας βρίσκουμε πολλά που μας έχουν πληγώσει....άλλα τα αναγνωρίζουμε άλλα προτιμούμε να μη τα αγγίζουμε. Όμως είναι αυτά που θα μας δείξουν τι δεν έχει γιατρευτεί.... Η Σαμπάλλα πέρα από το μαγευτικό ταξίδι είναι Θεραπευτική αρκεί κάποιος να το θέλει....Θεραπεύει και ξεκλειδώνει αυτά που αρνείσαι να ομολογήσεις στον ίδιο τον εαυτό σου.... Το ξεκλείδωμα δεν γίνεται βίαια ή δια επιβολής αλλά με μια καθαρότητα που δεν μπορείς να την αρνηθείς..... Είναι το άνοιγμα της καρδιάς που δεν γίνεται εξωτερικά αλλά με συνειδητή ΘΕΛΗΣΗ -ΠΡΟΘΕΣΗ να αντιληφθείς, ότι μόνο μέσα από ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ μπορείς να εκδηλώσεις τον ΛΟΓΟ!!!! Την Τριαδική Υπόσταση του Ανθρώπου την "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ" την εκδήλωση του Θεού εντός !!!!!!!
Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους!!!!!