Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Το 3 είναι Θεικός αριθμός.....Όμως η τετράδα είναι ένα αρχέτυπο με παγκόσμια παρουσία..
Μόνο όταν βιώσεις την τρίτη επιλογή τότε ανακαλύπτεις και μια τέταρτη και αυτή είναι η μη επιλογή.... Συλλογιστείτε ένα κόσμο με απόλυτη αρμονία, που οι αντίθετοι πόλοι του να βρίσκονται στο απόλυτο κέντρο εξισορρόπησης χωρίς ταλάντωση. Ο άνθρωπος έχει περάσει στην σφαίρα της καθαρής Διάνοιας όπου όλα είναι ΕΝΑ!!!!!!!!!!
Μόνο όταν βιώσεις την τρίτη επιλογή τότε ανακαλύπτεις και μια τέταρτη και αυτή είναι η μη επιλογή..
Συγχρονικότατο Χρυσούλα μου!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Ακριβώς όπως αναφέρει η Βασούλα από το Ευαγγέλιο του Θωμά:
Όταν οι δύο γίνουν ΕΝΑ τότε μπορούν να πουν στο βουνό "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥ" και τότε αυτό θα "ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ"
Μεταφορικά και κυριολεκτικά. γιατί η ΔΥΝΑΜΗ του ΕΝΟΣ υπερβαίνει τα εμπόδια.......
Αναλογιστείτε την ΔΥΝΑΜΗ όλων των Συνειδήσεων σε ΜΙΑ Τότε η ΕΝΌΤΗΤΑ σε όλο της το ΕΥΡΟΣ μετακινεί το ΣΥΜΠΑΝ....
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Ακριβώς όπως αναφέρει η Βασούλα από το Ευαγγέλιο του Θωμά:
Όταν οι δύο γίνουν ΕΝΑ τότε μπορούν να πουν στο βουνό "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥ" και τότε αυτό θα "ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ"
Μεταφορικά και κυριολεκτικά. γιατί η ΔΥΝΑΜΗ του ΕΝΟΣ υπερβαίνει τα εμπόδια.......
Αναλογιστείτε την ΔΥΝΑΜΗ όλων των Συνειδήσεων σε ΜΙΑ Τότε η ΕΝΌΤΗΤΑ σε όλο της το ΕΥΡΟΣ μετακινεί το ΣΥΜΠΑΝ....
Χρυσουλα μας...
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Ναι σου λέω...ναιιιιιιιιιιι....είπαμε Ναι....δεν ξέρω αν με ακούς αλλά λέω Ναιιιιι!!!!
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.