Το να πολεμήσεις την μαζική σκεπτομορφή, σημαίνει ότι μπορείς να διατηρήσεις την ακεραιότητα σου, ακόμα κι αν είσαι ο μόνος άνθρωπος στον Κόσμο...
Είναι τόσο δύσκολο, θέλει τόση δύναμη να είσαι ακέραιος...
Αλλά σου δίνει και τόση δύναμη και τόση ενέργεια!
Και είναι αυτή η ενέργεια που διαισθάνονται οι άλλοι.
Και τότε δεν μπορούν να σε επιρρεάσουν, γιατί αισθάνονται ότι τίποτε δεν σε κουνάει από την θέση σου!
Όμως έρχονται και στιγμές που προσπαθούν να σου την αρπάξουν αυτήν την ενέργεια! Τα αρπακτικά!
Να σε βάλουν μέσα στο παιχνίδι που και οι ίδιοι μπήκαν, χωρίς να το ξέρουν.
Ένα παιχνίδι που μισούν και αγαπάνε ταυτόχρονα. Ένας χορός ενεργειών και υποσυνειδήτου.
Και όταν δουν ότι κάποιος μπορεί και είναι έξω από αυτό, τον θαυμάζουν και τον φθονούν ταυτόχρονα.
Και είναι αυτός ο φθόνος που μπορεί να γίνει επίθεση ενεργειακή.
Και εκεί θέλει δύναμη και ακεραιότητα να τους κλείσεις την πόρτα στην μούρη.
Όχι με βία, όχι με νεύρα, όχι με εναντίωση.
Γιατί αυτά είναι τα όπλα του παιχνιδιού τους!
Με αγάπη, με αποδοχή, με σεβασμό, με ακεραιότητα.
Αυτά είναι τα όπλα του Φωτός και της Αγάπης.
Τελικά αισθάνομαι ότι αυτή η ακεραιότητα είναι το πιο δύσκολο μάθημα.
Εκεί τελικά είναι ο Αγώνας! Εκεί είναι που πρέπει να είμαστε "Πολεμιστές"!
Όσο περνάει ο καιρός και έρχομαι σε επαφή με τον Εαυτό μου και μπορώ και κάνω τις επιλογές μου, συνειδητοποιώ ότι αυτές με απομακρύνουν από το κατεστημένο, από την μάζα.
Και όσο συνεχίζω σε αυτόν τον Δρόμο, τόσο αισθάνομαι την αντίσταση του ρεύματος που εναντιώνομαι.
Δεν μπορούσα να φανταστώ με πόσο πίσμα θα υπερασπιστεί η μάζα το σύστημά της!
Την πρώτη φορά, η πρώτη μου σύγκρουση με το μαζικό συναίσθημα με έπιασε παντελώς απροετοίμαστο.
Μα είναι και λογικό. Όσο και εάν προετοιμάζεσαι νοητικά για αυτήν την στιγμή, είναι εντελώς διαφορετικό να το βιώνεις ως συναίσθημα.
Τώρα γνωρίζω, το έχω στο νου μου, το έχω στην καρδιά μου.
Και διώχνω αμέσως την πρώτη μου σκέψη, αυτή του να κάνω πίσω!
Δύναμη, παιδιά, δύναμη...
Το χέρι στην καρδιά, η καρδιά στην Αγάπη, η Αγάπη στις πράξεις μας, οι πράξεις μας στο Φως.