Άσε που ξυπνάει και ο Σωτήρας και πρέπει να τον μαζεύουμε

εμ εδώ είναι το θέμα...
Πως είσαι όμως σίγουρη, Σοφάκι μου, ότι κάτι που βοηθά εσένα, θα βοηθήσει και τον άλλον?
Κάτι σαν θρησκεία μου θυμίζει αυτό...

Άσε που ξυπνάει και ο Σωτήρας και πρέπει να τον μαζεύουμε
Για αλλον πηγαινε... αλλα οκ... πηρα το τιγανι μου και παω τωρα ησυχα ησυχα για υπνο σαν καλο παιδακι...Vaso έγραψε:Άσε που ξυπνάει και ο Σωτήρας και πρέπει να τον μαζεύουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμ εδώ είναι το θέμα...
Πως είσαι όμως σίγουρη, Σοφάκι μου, ότι κάτι που βοηθά εσένα, θα βοηθήσει και τον άλλον?
αυτό το κατανοώ απόλυτα ότι κάτι που βοήθησε εμένα για κάποιον άλλον μπορεί να αποδειχτεί τελείως άχρηστοΠως είσαι όμως σίγουρη, Σοφάκι μου, ότι κάτι που βοηθά εσένα, θα βοηθήσει και τον άλλον?
Μωρέ καθόλου σίγουρη δεν είμαι... Είναι μέχρι να ξεχωρίσει μέσα η ανθρώπινη επαφή από την ανάγκη αποδοχής... Δηλαδή εγώ τον Σωτήρη από εκεί τον βλέπω να πηγάζει... Λες να 'ναι τπτ σε θρησκευτικό πρότυπο? Σε φάση "πρέπει, όχι ΠΡΕΠΕΙ, να βοηθάτε τους άλλους, ακόμα και όταν δεν θέλουν" ? Χμμμ, αναρωτιέμαι...Vaso έγραψε:Άσε που ξυπνάει και ο Σωτήρας και πρέπει να τον μαζεύουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμ εδώ είναι το θέμα...
Vaso έγραψε:άλλαξε "καθρέφτη" Σοφάκι μου...
Αυτή είναι η ανάγκη πια του Ανθρώπου...Να βρει την Ομοιότητά του, στο Θείο...παίρνοντας τα μάτια του από τα "είδωλα"...
Εξαρτάται πάντα που θέλεις να "μοιάσεις"...και αυτός είναι ένας σκόπελος που χρειάζεται να ξεπεράσει η συναισθηματική μας ανωριμότητα...Γιατί η μόνη "εικόνα" ομοιότητας που έχουμε είναι αυτή των γονιών μας, που επέδρασαν και επιδρούν τόσο βίαια στην Θέλησή μας...άρα το μήνυμα είναι να κάνουμε κι εμείς το ίδιο...