αχ ποσο εχω παλεψει για να σωσω δηθεν τους αλλους απο την πλανη τους... αγνοωντας τη δικη μου φυσικα.... οταν πολεμαμε να σωσουμε τους αλλους χωρις να ειμαστε εμεις πληρεις ειναι εναντια στο νομο της αβλαβειας.... βλαπτουμε τον εαυτο μας οταν δινουμε απο την ενεργεια που δεν εχουμε κι αγνοουμε τις αναγκες του για να αποδειξουμε οτι ειμαστε καλοι και δοτικοι....
χα! να κι η απαντηση....
Υπάρχει ένας βαθύς ασυνείδητος τομέας στον άνθρωπο, που δημιουργεί την αντίληψη του «Κυρίου» και του «Υπηρέτη»…Αυτός ο ασυνείδητος «Κύριος» που έχει δημιουργηθεί μέσα στο ασυνείδητο κάθε ανθρώπου, χρειάζεται «υπηρέτες»…΄Οσο πιο πολλοί, τόσο καλύτερα…Και από εκεί ξεκινά ο φανατισμός να φέρουμε στον «ίσιο δρόμο» όλους τους άλλους…Να τους βάλουμε να υπηρετήσουν τον δικό μας «Κύριο», μην γνωρίζοντας ότι και αυτός ακόμα είναι μια πλάνη μας, η αιτία μιας εσωτερικής διαίρεσης που χρειάζεται να πολλαπλασιάσουμε για να εισπράξουμε κάποιο αποτέλεσμα…
και σκεφτομαι αυτο που μολις επεσα πανω του "ολως τυχαιως" παλι...
Eίναι το πιο σημαντικό πράγμα στην Ζωή μας, να θυμηθούμε την εποχή που Πατέρας μας και Μητέρα μας ήταν μόνο ο Θεϊκός Σπινθήρας, η Ψυχή μας…
μετα το αποψινο ταξιδι στην Ομορφια μου ηρθε σε ανυποπτο χρονο κι εγραψα το εξης:
…..Τωρα που το σκεφτομαι η μοναδικη μνημη που μπορω να ανασυρω που να είναι δυνατη κι ετυχισμενη είναι η ενωση μου με τον Εαυτο μου. Μονο όταν εστιαστω εκει ηρεμω, γαληνευω,νιωθω τη Χαρα. Καμια αλλη αναμνηση από τη ζωη μου δεν μου δινει τετοια αγαλιαση….. οσο κι αν εζησα «χαρουμενες οικογενειακες στιγμες».....
δεν βγαίνουν εύκολα οι άνθρωποι απο την φυλακή, ακόμα κι αν η πόρτα είναι ανοιχτή!
αφιερωνω σε ολους μας αυτο το τραγουδακι γιατι "θελει μαγκια" ....
(εχει και τους στιχους απο κατω)
http://youtu.be/_R06HjuFqCI" onclick="window.open(this.href);return false;