Nα θυμάστε, ότι ο ρόλος της μαζικής σκεπτομορφής, σε περιόδους κρίσεως, είναι να σας βάλει στην ίδια κατάσταση με το μαζικό συναίσθημα! Αυτός είναι ο στόχος του. Η Ψυχή σας!
Τρέμει την Δύναμη των αφυπνισμένων ανθρώπων...
Τρέμει την Αγάπη
Τρέμει την κάθε φωτεινή Σκέψη
Να είστε σε εγρήγορση, να παρατηρείτε κάθε στιγμή ποιά Πηγή σας Δονεί...
Είναι πολύ εύκολο να περάσει ένας άνθρωπος στο μαζικό, ακόμα κι αν φαίνεται ότι πάει ενάντια...
Είναι πολύ εύκολο να νιώσει ότι θέλει εκδίκηση, δικαίωση και ηθική...
Να θυμάστε ότι ο Θεός εκφράζεται μέσα από την δική σας Ηθική Ακεραιότητα...
Να θυμάστε ότι είναι Παρών, όπου εσείς είστε Παρόντες...
Αν αποδράτε από τον Εαυτό σας, τότε δεν σας βρίσκει...
Είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι για την ζωή μας, φταίνε οι άλλοι...
Στην αρχή μπορεί να φαίνεται ότι φταίνε οι γονείς μας μετά να φταίνε οι σύντροφοί μας, οι φίλοι μας, οι εχθροί μας...ο κόσμος όλος!
Να μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος που ζούμε έχει πάντα δύο όψεις και αυτή είναι η ομορφιά του...
Να μην ξεχνάτε ότι όσα ο Θεός μας χάρισε, μπορούν να πάρουν όποια μορφή είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε...
Αυτή είναι η ομορφιά του φυσικού κόσμου, μα μπορεί να γίνει και η απάτη του...
Αυτή είναι η Ελεύθερη Βούληση που απολαμβάνει ένας ΄Ανθρωπος στον φυσικό κόσμο, μα μπορεί να γίνει και η σκλαβιά του...
Να θυμάστε ότι κάθε φορά η επιλογή μας δεν αφορά παρά τα ασυνείδητα συναισθήματά μας, που ορίζουν και τις πράξεις μας, εδώ στον φυσικό κόσμο.
΄Οσο πιο συνειδητά επιλέγουμε την Πηγή μας, τόσο πιο πολύ αποδυναμώνουμε την μαζική σκεπτομορφή...Γιατί μας πιάνει εκεί που δεν την παίρνουμε είδηση...Στο ασυνείδητο!
Μα στο ασυνείδητο είναι και ο Θεός! Εκεί βαθιά μέσα μας, που δεν έχουμε προλάβει να κοιτάξουμε...
Ας μην κοιτάμε τον Θεό με ελπίδα...Είναι άδικο και για Εκείνον και για τον Εαυτό μας.
Αν δούμε τα δρώμενα στον κόσμο, σαν ευκαιρία να εκφράσουμε το Θείο Δώρο της Ελεύθερης Βούλησης, θα μπορέσουμε να μείνουμε σταθερά στην Αγάπη και να γεμίσουμε τον Κόσμο μας με τον Θεό...
Δίνεις στους άλλους ότι έχεις...Το ξέρουμε όλοι, ότι δεν μπορείς να δώσεις από αυτό που δεν έχεις...
Προσέξτε τι δίνετε...
Και αν νιώσετε ότι δεν έχετε να δώσετε Αγάπη, δεν πειράζει...Μην δώσετε όμως τίποτα...Είναι πιο έντιμο!
Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κρίνουμε τους άλλους, για όσες δικές μας προσδοκίες δεν μπορούν εκείνοι να εκπληρώσουν...
΄Ομως ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χρόνο να ολοκληρώσει τον Σταυρό του...
Να αναπτυχθεί κάθετα προς το Πνεύμα του και να το εκφράσει οριζόντια μέσα στους ανθρώπους, σαν Φάρος Φωτός!
΄Οσο ο κάθε ένας από εμάς ολοκληρώνει τον Σταυρό του, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει τα μάτια του και να κοιτάξει με θάρρος τον Εαυτό του, μέσα του, πριν προβεί σε κρίσεις για τους άλλους...
Φυσικά μπορεί να εκφράσει απόψεις, μέσα στην κοινωνία που είναι ενταγμένος!
Αρκεί αυτές να μην γίνουν ο κόσμος του. Αρκεί να μην εξαρτά την Ψυχή του από αυτές...
Το να τρυπηθώ από ένα τριαντάφυλλο, μου επιτρέπεται να πονέσω...
Μου επιτρέπεται να πω στους άλλους να προσέχουν, γιατί το τριαντάφυλλο έχει και αγκάθια...
Εκείνο που δεν μου επιτρέπεται είναι να μισήσω το τριαντάφυλλο, για τα αγκάθια που έχει...
Δεν μου επιτρέπεται, να ξεριζώσω από τον κήπο μου, όλα τα τριαντάφυλλα του κόσμου...
Ακόμα και τα αγκάθια που έχει το τριαντάφυλλο, το κάνουν να εκπληρώνει κάποιο Σκοπό...
Το νους σας στην Ψυχή σας, φιλαράκια...΄Εχει μεγαλύτερη σημασία από μια χούφτα ευρώ!
Το να πολεμήσεις την μαζική σκεπτομορφή, σημαίνει ότι μπορείς να διατηρήσεις την ακεραιότητα σου, ακόμα κι αν είσαι ο μόνος άνθρωπος στον Κόσμο...Υπηρετώ το Φως, δεν σημαίνει τίποτα άλλο, από το ότι χρησιμοποιώ τα δικά του όπλα...