Όμορφο σώμα.

Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Μια ασκηση που ρυθμιζει τον μεταβολισμο, τον φερνει στα ισια του, ειναι το κερακι!
Ξαπλωνουμε, σε κρεβατι κατα προτημηση, και σηκωνουμε τον κορμο επανω.
Προσοχη: υπαρχουν 2 ειδη κερακι.
α) αυτο που σηκωνουμε ποδια και λεκανη και στηριζουμε με τα χερια τους γοφους, και
β) αυτο που σηκωνουμε ΚΑΙ την πλατη και στηριζουμε με τα χερια τα πλευρα. Δηλαδη στο κρεβατι ακουμπαει μονο ο αυχενας.
Δουλευουμε με το β κερακι καθε μερα για 2-3 λεπτα η οσο αντεχουμε.

-δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται.

Δημοσίευση από ΜΥΡΤΩ »

τίποτα καλό μου..!! :P :P :P :P
και γω θα πάω σύντομα να το κάνω αυτό το τεστ και νομίζω ότι κοστίζει 100€....δεν είμαι σίγουρη όμως..!!
όσο για το κεράκι θα το δοκιμάσω...καθημερινά χλωμό να το κάνω αλλά θα το προσπαθήσω..
μάκιαααααα
love is the only solution...lets start a revolution...open your heart
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εγώ για να κάνω τη λαμπάδα κεράκι πως λέγεται πρέπει να γίνω κόμπος......και δεν θα το θελα!!!!!!!
Και εγώ θα πάω να κάνω αυτό το τεστ!!!
Άβαταρ μέλους
ΜΥΡΤΩ

Δημοσίευση από ΜΥΡΤΩ »

για να διευκολυνθείς βάλε κάποιον να σου κρατάει τα πόδια...(βέβαια έτσι δεν ξέρω αν θα μετρήσει το ίδιο η άσκηση :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:?:
Να μου κρατάει τα πόδια;;;;;;
Μα τι άσκηση είναι αυτή;;; Δε μπορώ να καταλάβω... :roll:
Άβαταρ μέλους
ΜΥΡΤΩ

Δημοσίευση από ΜΥΡΤΩ »

:lol: :lol: :lol:
εννοώ όταν κάνεις το κεράκι να είναι κάποιος και να σου κρατάει τα πόδια που θα είναι ψηλά έτσι ώστε να μην κουραστείς και δε θα νιώθεις το βάρος.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εικόνα

Μυρτώ μου κουράστηκα απο τώρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Αν μπορούσα να κάνω το κεράκι β, θα μπορούσα να κάνω άνετα και 50 κυκλικούς κοιλιακούς* που μπορεί να μην επιταχύνουν το μεταβολισμό αλλά πέφτουν οι φούστες και τα παντελόνια σε λίγες μέρες...
:roll: :roll:
* ξαπλωμένο το σώμα τα χέρια γραπωμένα από κάτι σταθερό και τα πόδια σε φορά ρολογιού κι η λεκάνη σούρτα φέρτα
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
satya

Δημοσίευση από satya »

καλησπερα σας..

ηθελα να αναφερθω στο τεστ τροφικης δυσανεξιας που θιξατε παραπανω..

επειδη το εκανα πριν 5 χρονια κ πριν καλα καλα πληροφορηθω γιαυτο εχω να σας πω τα εξης..

καταρχας γινεται μεσω εξετασης αιματος.
βασει αυτου , ο γιατρος βρισκει ποιες τροφες δεν μας κανουν καλο ατομικα στον καθενα, δηλαδη πχ γαλα , κρεας χοιρινο ή ντοματες..

ετσι μας δινεται ενα διαιτολογικο πλανο διατροφης απο το οποιο αρχικα αποκλειουμε εντελως αυτες τις τροφες απο το διαιτολογιο μας και μετα απο 2 μηνες τις εντασσουμε παλι σιγα σιγα στο προγραμμα μας..

το θεμα τωρα πιο ειναι...
αν σου εχει επιτραπει απο το τεστ η φραουλα κ εσυ αρχισεις να τρως φραουλες μετα απο 2 μηνες αν ξανακανεις το τεστ, ο οργανισμος σου θα βγαλει δυσανεξια στις φραουλες..

θελω να πω με αυτο οτι ο οργανισμος μας ειναι ενα καλοκουρδισμενο ρολοι και η δυσανεξια σε καποια πραγματα απλα μας δηλωνει οτι το εχουμε παρακανει...

ειμαι σιγουρη οτι ολοι σας εδω μεσα γνωριζετε ακριβως ποιες τροφες σας φερνουν φουσκωματα , δυσφορια, ασχημη γευση μετα τον υπνο , αερια , πρηξιματα, κακη διαθεση κτλ χωρις να χρειαστει να πληρωσετε ενα καρο λεφτα!!!

απλα κοιταξτε λιγο αυτο που πατε να φατε.. και αφουγκραστειτε τι σας λεει ο εαυτος σας εκεινη την στιγμη..(εγω πολλες φορες κανω την κουφη και μετα οχι μονο εχω πρηξιματα κτλ , αλλα με πιανουν και πονοι σταυτια!!!!!!!!!!!!!! :D :D )

ωραιο το κερακι παρεπιπτοντως!!!!!!!!!!!! :wink: ειδικα αν εχεις αυχενικο!!! (αχ, αυτος ο λαιμος!)

συμβουλη.... ΝΕΡΟ!!!!!
ακομα και αν δεν αλλαξουμε τις διατροφικες μας συνηθειες, αν αυτες ειναι καλες σχετικα και απλα αρχισουμε να πινουμε 10-12 ποτηρια νερο την ημερα, ερευνες εχουν δειξει οτι μεσα σε εναν χρονο μπορουμε να χασουμε 2 με 4 κιλα!!!!!! καλο ε???
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

:D
Μπορειτε να τα στηριζετε σε εναν τοιχο!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Μπορειτε να τα στηριζετε σε εναν τοιχο!
Φαντάζομαι οτι αυτό πήγαινε στην άσκηση λαμπάδα.... :?: :?:
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Πως θα κρατατε τα ποδια σας ψηλα δεν ρωτησατε ???
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

αν βαλετε τα χερια σας σωστα στα πλευρα, δεν ειναι δυσκολο, μενουν μονα τους στον αερα.
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Μικρός την έκανα αυτή τη στάση πολύ εύκολα. Ευκαιρία να τη δοκιμάσω πάλι.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Nούς υγειής εν σώματι υγειες...
Εστε καλοι καγαθοι οπου καλος σημαινει ωραιος - περιποιημενος και αγαθος σημενει εναρετος .....
Ο ανθρωπος απο κατασκευης του ειναι πανφαγο ζωο αυτο δεν σημενει πως μπορουμε να τρωμε ασιδοτα .. χε χε
Το ρεικι τονωνει και εξισορποπει και τον μεταβολισμο .... ιδιαιτερα αν χρησημοποιουμε και το Shk με την αναλογη επιβαιβεωση .
Μια σταδιακη βελτιωση αρχιζει ...
Επισεις ειναι παραιτητο να τρωμε λιγοτερες θερμιδες απ' οσες καταναλωνουμε , ΑΝ καταναλωνουμε λιγο περοσσοτερες απ' οσες παιρνουμε ( λιγες αρκουν ) μακροπροθεσμα και χωρις να φαιρομαστε βιαια στο σωμα μας θα δουμε τα αποτελεσματα .
Απο δικια μου πειρα μπορω να πω , πως με αυτο τον τροπο εχω χασει 12 κ απο τοτε που αρχισα το ρεικι ( πριν 7,5 χρονια ) με καθημερινο ρεικι στο εαυτο μου και κανοντας τους 5 Θιβετιανους συχνα ...
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale

Επιστροφή στο “ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ”