καλησπερα σας..
ηθελα να αναφερθω στο τεστ τροφικης δυσανεξιας που θιξατε παραπανω..
επειδη το εκανα πριν 5 χρονια κ πριν καλα καλα πληροφορηθω γιαυτο εχω να σας πω τα εξης..
καταρχας γινεται μεσω εξετασης αιματος.
βασει αυτου , ο γιατρος βρισκει ποιες τροφες δεν μας κανουν καλο ατομικα στον καθενα, δηλαδη πχ γαλα , κρεας χοιρινο ή ντοματες..
ετσι μας δινεται ενα διαιτολογικο πλανο διατροφης απο το οποιο αρχικα αποκλειουμε εντελως αυτες τις τροφες απο το διαιτολογιο μας και μετα απο 2 μηνες τις εντασσουμε παλι σιγα σιγα στο προγραμμα μας..
το θεμα τωρα πιο ειναι...
αν σου εχει επιτραπει απο το τεστ η φραουλα κ εσυ αρχισεις να τρως φραουλες μετα απο 2 μηνες αν ξανακανεις το τεστ, ο οργανισμος σου θα βγαλει δυσανεξια στις φραουλες..
θελω να πω με αυτο οτι ο οργανισμος μας ειναι ενα καλοκουρδισμενο ρολοι και η δυσανεξια σε καποια πραγματα απλα μας δηλωνει οτι το εχουμε παρακανει...
ειμαι σιγουρη οτι ολοι σας εδω μεσα γνωριζετε ακριβως ποιες τροφες σας φερνουν φουσκωματα , δυσφορια, ασχημη γευση μετα τον υπνο , αερια , πρηξιματα, κακη διαθεση κτλ χωρις να χρειαστει να πληρωσετε ενα καρο λεφτα!!!
απλα κοιταξτε λιγο αυτο που πατε να φατε.. και αφουγκραστειτε τι σας λεει ο εαυτος σας εκεινη την στιγμη..(εγω πολλες φορες κανω την κουφη και μετα οχι μονο εχω πρηξιματα κτλ , αλλα με πιανουν και πονοι σταυτια!!!!!!!!!!!!!!

)
ωραιο το κερακι παρεπιπτοντως!!!!!!!!!!!!

ειδικα αν εχεις αυχενικο!!! (αχ, αυτος ο λαιμος!)
συμβουλη.... ΝΕΡΟ!!!!!
ακομα και αν δεν αλλαξουμε τις διατροφικες μας συνηθειες, αν αυτες ειναι καλες σχετικα και απλα αρχισουμε να πινουμε 10-12 ποτηρια νερο την ημερα, ερευνες εχουν δειξει οτι μεσα σε εναν χρονο μπορουμε να χασουμε 2 με 4 κιλα!!!!!! καλο ε???