Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Η Βασούλα με προέτρεψε να κινήσω αυτό το topic που από δική μου πρωτοβουλία το άφησα ανενεργό….
Ένοιωσα κάποια στιγμή, ότι ο ενθουσιασμός μου και η έκρηξη απελευθέρωσης που μου έβγαζε η Σαμπάλλα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να δημιουργήσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες σε κάποιους, ιδιαίτερα έπειτα από κάποια παράδοξα που συνέβηκαν στο παρελθόν. Τα παλαιότερα μέλη ίσως θυμούνται!!!!!!
Σήμερα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής πιστεύω, ότι όσοι είναι μέλη αυτού του forum και μετά από τις άπειρες συμβουλές που έχουν δεχθεί από την Βασούλα σε ποικίλα θέματα που άπτονται του πρακτικού τρόπου ζωής η έννοια παρερμηνείας είναι ελαχιστοποιημένη…..
Η Σαμπάλλα είναι το «ΑΒΑΤΟΝ» ο ιδιαίτερος εκείνος χώρος που ενεργοποιεί την ΘΕΛΗΣΗ όχι όμως της επιθυμίας και της προσδοκίας αλλά την ΘΕΛΗΣΗ της ΚΑΡΔΙΑΣ. ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτός ο διαχωρισμός, γιατί μέσα από το καρδιακό κέντρο μπορείς να αντιληφθείς την αληθινή ΖΩΗ και να δράσεις στο φυσικό πεδίο..!!!!!!
Η ενασχόληση μου με την Σαμπάλλα όλο αυτό το διάστημα με έκανε να κατανοήσω την διαφορά μεταξύ της ΘΕΛΗΣΗΣ και της θέλησης!!!!
Επαναλαμβάνουμε μηχανικά «Γεννηθήτω το Θέλημα Σου» αλλά πόσες φορές σε στιγμές πίεσης, δυσκολιών δεν είπαμε « Μα που είσαι λοιπόν Θεέ;; Υπάρχεις τελικά;;»Όταν χρόνια μας έμαθαν να πιστεύουμε στον Θεό Σκιά, στον Θεό που δεν είναι Αγάπη, στον Θεό που είναι διαχωρισμός το να κινείσαι στην σφαίρα των προσδοκιών ήταν απόλυτα φυσικό…
Όταν όμως η διεύρυνση της ΘΕΛΗΣΗΣ μέσα από το Κέντρο της ΔΙΑΝΟΙΑΣ –ΘΕΙΙΚΗ ΣΚΕΨΗ (ΣΑΜΠΑΛΛΑ) αγγίζει και ενεργοποιεί το παντοδύναμο κέντρο της ΚΑΡΔΙΑς που έχει δική του ΑΓΑΠΗ και ΣΟΦΙΑ τότε μέσα από τον ΠΑΤΕΡΑ εκπορεύεται ο ΥΙΟΣ η Χριστική Συνείδηση Η ανάπτυξη της Χριστικής Συνείδησης στον Άνθρωπο εκπορεύει τον τρίτο ΛΟΓΟ ( Το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ) που είναι η εκδήλωση του ΘΕΟΥ μέσα στις καρδιές των Ανθρώπων.
Στα ερωτήματα μου « Που ήσουν Θεέ όταν εγώ έκλαιγα, που ήσουν Θεέ όταν εγώ έπεσα και πόνεσα, που ήσουν Θεέ, όταν έμεινα χωρίς δουλειά και δεν είχα να πληρώσω τις υποχρεώσεις;;;; Άκουσα καθαρά με απόλυτη γλυκύτητα και συμπόνια την φωνή Του….
«Μα δίπλα σου». ¨Όταν έπεσες σε σήκωσα, όταν πόνεσες γλύκανα το πόνο σου, όταν έμεινες χωρίς δουλειά σου βρήκα πόρους….
Ήταν αλήθεια!!!!! Ξέρεις μου ψιθύρισε οι άνθρωποι έπαψαν να πιστεύουν στην Δύναμη τους. Εάν μπορούσαν να καθίσουν για λίγο και να συλλογιστούν τα απέραντα αποθέματα Δύναμης που έχουν τότε θα έκαναν Θαύματα….
Θυμήθηκα τις αποκρυσταλλωμένες ιδέες που είχα κάποτε και γέλασα….
Τότε μονομιάς άστραψε μέσα μου:
ΔΥΝΑΜΗ .ΘΕΛΗΣΗ –ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΡΑΣΗ= ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
(Η 10η Διάσταση της Σαμπάλλα)
Η εκδήλωση της Ολότητας εντός μας…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμηθείτε λοιπόν και εσείς τις δικές σας απορίες προς τον ίδιο τον Εαυτό σας και παρακολουθείστε τα γεγονότα όπως τελικά εξελίχθηκαν…. Σε κάθε κατάσταση όσο επώδυνη και να ήταν πάντα θα υπήρχε και μια ευλογία…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρυσουλάκι μου, είναι πολυ συγκινητικό που έγραψες σήμερα αυτό το ποστ, για να συνδράμεις το δικό μου που έγραψα ακριβώς πριν 10 λεπτά, σε σχέση με τον Θεό...