ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
Re: ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
Βρε ελενακι προς ενημερωση το βαλα,εγω πιστευα. Πως δεν ειναι δυνατον να παιζει τετοιο τραγουδι. 

απλά τραγικό το οτι υπάρχουν και γυναίκες ανάμεσα τους που ζητωκραυγάζουν με πάθος... 

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
αυτό ακριβώς σκέυτικα και εγώ Μπεττούλα όταν το είδα

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Τι να πω για τον συγκεκριμένο τραγουδιστή και είναι και νέος άνθρωπος ,
δεν φέρει όμως την ευθύνη μόνο αυτός , αλλά όλοι και όλες,
που κάθονται από κάτω και τον ακούνε και μάλιστα τον επευφημούν
αντί να το γιουχάρουν
Αν το έκαναν , να
δείτε πως δεν θα ξανατολμούσε να πει τέτοιο τραγούδι , ούτε αυτός
ούτε και οι υπόλοιποι ανόητοι και ασεβείς
δεν φέρει όμως την ευθύνη μόνο αυτός , αλλά όλοι και όλες,
που κάθονται από κάτω και τον ακούνε και μάλιστα τον επευφημούν
αντί να το γιουχάρουν

Αν το έκαναν , να
δείτε πως δεν θα ξανατολμούσε να πει τέτοιο τραγούδι , ούτε αυτός
ούτε και οι υπόλοιποι ανόητοι και ασεβείς

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
εμ αυτό λέω...
ποιόν γουχάραμε που μας απαξίωσε ε? για πες μου!
ποιόν γουχάραμε που μας απαξίωσε ε? για πες μου!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

ουτε εγω!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ρε παιδια ουτε εγω το ειχα καταλαβει..

Και πολύ ασχοληθήκαμε.. σε αυτήν την εποχή καλύτερα ας μην δίνουμε σημασία στα σκουπίδια αλλά στα μαργαριτάρια της τέχνης.
Πολέμα και Οραματίσου
ε, Βασιλάκη μου...μην δίνουμε σημασία στο ένα, μην δίνουμε σημασία στο άλλο, μας φάγαν στην στροφή...
τουλάχιστον μήπως ξυπνήσουν λίγο και δουν ποιόν χειροκροτούν...Γι' αυτό το έγραψα και δημόσια...
όχι μόνο για τον Οικονομόπουλο, αλλά και για άλλες πιο κρυφές πληγές...άντε μην ανοίξω το στόμα μου τώρα!
τουλάχιστον μήπως ξυπνήσουν λίγο και δουν ποιόν χειροκροτούν...Γι' αυτό το έγραψα και δημόσια...
όχι μόνο για τον Οικονομόπουλο, αλλά και για άλλες πιο κρυφές πληγές...άντε μην ανοίξω το στόμα μου τώρα!

Το βρήκα όμως αστείο και δεν άντεξα να το προσπεράσω...

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Σέβομαι απόλυτα την πίστη του κάθε ανθρώπου, Τασούλη...
την πίστη εκείνη που σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με το θείο μέσα σου.
την πίστη εκείνη που απλά σου δίνει κανόνες, την θεωρώ ανοησία...
κι όμως...
αυτή η πίστη έχει κάνει τους ανθρώπους άθεους, άπιστους και φανατισμένους
μα κυρίως τους έχει κάνει φοβισμένους...
Πως στο καλό κατάφεραν να πείσουν τόσους ανθρώπους ότι ο θεός χρειάζεται μεσολαβητές για να συγχωρέσει, ακόμα δεν το έχω καταλάβει...
Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν τόσο ανάξιοι για τον θεό, από τις παπαριές που τους έχουν πει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, που έχουν δημιουργήσει στο ασυνείδητο δαίμονες και πύλες κακού, τόσο ισχυρές, που δεν τους αφήνουν να αγγίξουν βαθύτερα τον θεό μέσα τους.
Λυπάμαι τόσο πολύ γι' αυτήν την κατάντια του ανθρώπου...
Λυπάμαι περισσότερο, γιατί αυτή η πίστη έγινε αιτία να συνεχίζεται η αθλιότητα στο όνομα της Αγάπης...
Λυπάμαι που τόσες Ψυχές θα συνεχίσουν να εγκλωβίζονται στο αστρικό τους, ενώ θα έχουν τελέσει τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με όση συνέπεια διαθέτουν...
Και καλά οι γριούλες και οι γέροι...Τι να τους πεις? Τελείωσαν οι ευκαιρίες τους...
΄Ομως είναι λυπηρό να βλέπω και να ακούω νέα άτομα να συμπεριφέρονται με καλοσύνη τάχα στους άλλους, αλλά να είναι απαξιωτικοί στον εαυτό τους, γιατί ο σκοπός τους έχει γίνει η προσφορά και η βοήθεια στους άλλους...
Και στο προκείμενο...
Ποιός θεός διαχώρισε τόσο πολύ τα φύλα? ο Αδάμ και η Εύα και άλλες παπαριές που απαξιώνουν τόσο πολύ την γυναίκα, που αυτή βγήκε στην κοινωνία ήδη με έναν σκοπό, στο ασυνείδητο...Να εκδικηθεί!!!!
Ανίδεοι, ανιστόρητοι, αντί να αναρωτηθούν, τρώνε ότι τους σερβίρουν...
Και το αστείο είναι ότι ισχυρίζονται ότι δεν πιστεύουν αυτές τις παπαριές...
Και δεν έχουν ρίξει μια ματιά μέσα τους να δούνε ότι αυτές οι παπαριές έχουν δημιουργήσει μέσα τους τον κόσμο της αναξιότητας και του κακού...
Πως είναι δυνατόν να τρέχουν οι γυναίκες στην εκκλησία να παντρεύονται, μετά από τον αποκλεισμό τους και την απαξίωση που λαμβάνουν, ακόμα απορώ...
Και πως είναι δυνατόν οι άντρες να πηγαίνουν στο άγιο όρος να σώσουν την ψυχή τους, γνωρίζοντας ότι το πολικό τους αντίθετο είναι απαγορευμένο εκεί, πάλι απορώ...Μετά έρχονται εις γάμου κοινωνία...
Ακούω για τους σοφούς γέροντες και φρικάρω...
ποιός σοφός θα μπορούσε να διαχωρίζει τον κόσμο τόσο βίαια?
Ο σοφός θα έδινε πνευματικά επιχειρήματα ενότητας, όπως έκανε ο Ιησούς, και όχι άσκοπες και άθλιες προφητείες...
Αλλά που μυαλό να σκεφτούν οι άνθρωποι...Τους τρέλανε η ασθένεια΄και ψάχνουν κάπου να την ακουμπήσουν, μπας και γίνουν καλύτεροι άνθρωποι...
Το τραγούδι του Οικονομόπουλου είναι μία από αυτές τις ασθένειες....η πιο μικρή θα έλεγα! Οι μεγαλύτερες βρίσκονται στο ασυνείδητο των ανθρώπων...Και ουαί και αλίμονο στην εποχή που έρχεται....

την πίστη εκείνη που σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με το θείο μέσα σου.
την πίστη εκείνη που απλά σου δίνει κανόνες, την θεωρώ ανοησία...
κι όμως...
αυτή η πίστη έχει κάνει τους ανθρώπους άθεους, άπιστους και φανατισμένους
μα κυρίως τους έχει κάνει φοβισμένους...
Πως στο καλό κατάφεραν να πείσουν τόσους ανθρώπους ότι ο θεός χρειάζεται μεσολαβητές για να συγχωρέσει, ακόμα δεν το έχω καταλάβει...
Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν τόσο ανάξιοι για τον θεό, από τις παπαριές που τους έχουν πει, εδώ και χιλιάδες χρόνια, που έχουν δημιουργήσει στο ασυνείδητο δαίμονες και πύλες κακού, τόσο ισχυρές, που δεν τους αφήνουν να αγγίξουν βαθύτερα τον θεό μέσα τους.
Λυπάμαι τόσο πολύ γι' αυτήν την κατάντια του ανθρώπου...
Λυπάμαι περισσότερο, γιατί αυτή η πίστη έγινε αιτία να συνεχίζεται η αθλιότητα στο όνομα της Αγάπης...
Λυπάμαι που τόσες Ψυχές θα συνεχίσουν να εγκλωβίζονται στο αστρικό τους, ενώ θα έχουν τελέσει τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με όση συνέπεια διαθέτουν...
Και καλά οι γριούλες και οι γέροι...Τι να τους πεις? Τελείωσαν οι ευκαιρίες τους...
΄Ομως είναι λυπηρό να βλέπω και να ακούω νέα άτομα να συμπεριφέρονται με καλοσύνη τάχα στους άλλους, αλλά να είναι απαξιωτικοί στον εαυτό τους, γιατί ο σκοπός τους έχει γίνει η προσφορά και η βοήθεια στους άλλους...
Και στο προκείμενο...
Ποιός θεός διαχώρισε τόσο πολύ τα φύλα? ο Αδάμ και η Εύα και άλλες παπαριές που απαξιώνουν τόσο πολύ την γυναίκα, που αυτή βγήκε στην κοινωνία ήδη με έναν σκοπό, στο ασυνείδητο...Να εκδικηθεί!!!!

Ανίδεοι, ανιστόρητοι, αντί να αναρωτηθούν, τρώνε ότι τους σερβίρουν...
Και το αστείο είναι ότι ισχυρίζονται ότι δεν πιστεύουν αυτές τις παπαριές...
Και δεν έχουν ρίξει μια ματιά μέσα τους να δούνε ότι αυτές οι παπαριές έχουν δημιουργήσει μέσα τους τον κόσμο της αναξιότητας και του κακού...
Πως είναι δυνατόν να τρέχουν οι γυναίκες στην εκκλησία να παντρεύονται, μετά από τον αποκλεισμό τους και την απαξίωση που λαμβάνουν, ακόμα απορώ...
Και πως είναι δυνατόν οι άντρες να πηγαίνουν στο άγιο όρος να σώσουν την ψυχή τους, γνωρίζοντας ότι το πολικό τους αντίθετο είναι απαγορευμένο εκεί, πάλι απορώ...Μετά έρχονται εις γάμου κοινωνία...

Ακούω για τους σοφούς γέροντες και φρικάρω...
ποιός σοφός θα μπορούσε να διαχωρίζει τον κόσμο τόσο βίαια?
Ο σοφός θα έδινε πνευματικά επιχειρήματα ενότητας, όπως έκανε ο Ιησούς, και όχι άσκοπες και άθλιες προφητείες...
Αλλά που μυαλό να σκεφτούν οι άνθρωποι...Τους τρέλανε η ασθένεια΄και ψάχνουν κάπου να την ακουμπήσουν, μπας και γίνουν καλύτεροι άνθρωποι...
Το τραγούδι του Οικονομόπουλου είναι μία από αυτές τις ασθένειες....η πιο μικρή θα έλεγα! Οι μεγαλύτερες βρίσκονται στο ασυνείδητο των ανθρώπων...Και ουαί και αλίμονο στην εποχή που έρχεται....

και για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, ότι προσπαθώ να πείσω κάποιον εναντίον ενός (οποιουδήποτε) δόγματος, λέω εξ αρχής ότι ο σκοπός μου είναι να προβληματίσω υγιώς και όχι να δώσω μια οποιαδήποτε αλήθεια...
αρκετά με τα λάθη της αλήθειας...
να νιώσει ο καθένας μόνος του τι έχει κάνει στον εαυτό του και να αναζητήσει την δική του ανευθυνότητα στην προσέγγιση του θεού και του εσωτερικού του κόσμου...Να ερευνήσει την αλήθεια μόνος του και όχι να φάει αμάσητα ότι του σερβίρουν σαν θεό...
να δει που πήρε την ζωή του λάθος και γιατί δεν νιώθει εκπλήρωση, αυτός είναι ένας υγιής προβληματισμός...
να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι όλοι οι άλλοι είναι "κακοί" και "ανεύθυνοι" άνθρωποι και να προσπαθεί να τους σώσει...
να προβληματιστούν, χρειάζεται, οι άνθρωποι με το ισχυρότερο επιχείρημα που υπάρχει..."ΑΓΑΠΗ" και να νιώσουν τι έχουν δώσει και τι έχουν επιτρέψει στον εαυτό΄τους να λάβει από αυτήν...
Να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για τον Εαυτό τους, να νιώσουν την Ψυχή τους πιο βαθιά...Να ανακαλύψουν την Πνευματική τους ωριμότητα και την λειτουργία του Σώματος τους, να συναισθάνονται...
αυτός είναι ο σκοπός μου!

αρκετά με τα λάθη της αλήθειας...
να νιώσει ο καθένας μόνος του τι έχει κάνει στον εαυτό του και να αναζητήσει την δική του ανευθυνότητα στην προσέγγιση του θεού και του εσωτερικού του κόσμου...Να ερευνήσει την αλήθεια μόνος του και όχι να φάει αμάσητα ότι του σερβίρουν σαν θεό...
να δει που πήρε την ζωή του λάθος και γιατί δεν νιώθει εκπλήρωση, αυτός είναι ένας υγιής προβληματισμός...
να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι όλοι οι άλλοι είναι "κακοί" και "ανεύθυνοι" άνθρωποι και να προσπαθεί να τους σώσει...
να προβληματιστούν, χρειάζεται, οι άνθρωποι με το ισχυρότερο επιχείρημα που υπάρχει..."ΑΓΑΠΗ" και να νιώσουν τι έχουν δώσει και τι έχουν επιτρέψει στον εαυτό΄τους να λάβει από αυτήν...
Να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για τον Εαυτό τους, να νιώσουν την Ψυχή τους πιο βαθιά...Να ανακαλύψουν την Πνευματική τους ωριμότητα και την λειτουργία του Σώματος τους, να συναισθάνονται...
αυτός είναι ο σκοπός μου!