ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν ένιωσα να γράψω αυτό το ποστ στις συναντήσεις...Δεν ένιωσα να βάλω τις φωτογραφίες μας από το "οδοιπορικό" στην Μάνη, στο κοινό τόπικ των φωτογραφιών μας!

΄Ισως γιατί αυτό το "οδοιπορικό" δεν αφορά παρά μια κατάσταση του είναι Μας!

΄Ισως γιατί μέσα σ' αυτό το "οδοιπορικό" εκφράζεται αυθεντικά μια Μνήμη, που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, αλλά διαρκεί αιώνια...

Δεν ξεχνιέται από την μικρή μας καθημερινότητα...Δεν λιγοστεύει, αλλά διαρκώς πληρώνεται...

Σαν αυτή η "βάρκα" που λέγεται Ζωή να κινείται μέσα στον μεγάλο ποταμό με χέρια που ενώνονται σε μια κοινή προσπάθεια...Είναι πιο εύκολο, πιο λειτουργικό, πιο θεϊκό να συνδημιουργείς μαζί με τον θεό εκείνο το όραμα Του, που δεν σε καθηλώνει σε έναν ρόλο, αλλά γίνεσαι ο υψηλότερος Στόχος Του!

@};-

Παλαιότερα αναρωτιόμουν τι έχει αξία στην Ζωή?
΄Ηταν τότε που αναζητούσα μια «γέφυρα» να με ενώσει με τον θεό, όχι με πίστη μόνο, αλλά βαθιά και ουσιαστικά…

Η Ζωή, λοιπόν, μου έχει αποδείξει ότι όταν ζητάς κάτι με ταπεινότητα, εκείνο έρχεται και σε βρίσκει…

Εκείνο που δεν βρίσκεις ποτέ, είναι αυτό που ζητάς χωρίς να ξέρεις, αληθινά, τι να το κάνεις!

Υπάρχει μια μαγεία στην Ζωή, που για να την βιώσεις χρειάζεται πρώτα να την εκτιμήσεις…Να την νιώσεις σαν πολύτιμη…
Σαν μια τελετουργία που εκφράζεται μέσα σε μια ιερότητα που στοχεύει στο απλό, σ’ αυτό που μπορεί να σε συγκινήσει και να θέσει την καρδιά σου σε κατάσταση ενότητας…

Η αλήθεια της Ζωής τελικά δεν είναι πολύπλοκη…Είναι πάντα εκεί και περιμένει να την νιώσεις σαν ΄Ερωτα που συνεπαίρνει και ανυψώνει την Συνείδηση, σε εκείνα τα πεδία του θεού, που δεν έχουν διαχωρισμό και φιλοδοξία.

το παν αφορά την αδιαλλαξία των ανθρώπων, μέρος του εγωισμού!

Αν καθίσεις να σκεφτείς, χωρίς αυτήν την αδιαλλαξία, αν μπορέσεις να μπεις στην καρδιά σου, θα νιώσεις ότι ο φόβος είναι ένα μέρος του είναι σου, πρόσθετο, απομονωμένο και κρύο, που σου προκαλεί αυτήν την εσωτερική μοναξιά και την διαχωριστικότήτα.

Αυτο το μέρος είναι που επινοεί και σκληραίνει τον κόσμο μας, αυτό είναι που προσπαθεί να επιβάλλει και να συνδεθεί με τους άλλους με προσδοκίες, συγκρινόμενο...

Ο φυσικός κόσμος βιώνει την πολικότητα με φιλοδοξία και αυτό σημαίνει ότι την χαρακτηρίζει μέσα από την απόλυτη πόλωση των συναισθημάτων σε καλά και κακά, μέσα από μια ιδέα, γιατί ουσιαστικά δεν μπορεί να νιώσει αυθεντικά την λειτουργία του διαχωρισμού!

Έχεις παρατηρήσει ότι το "καλό" και το "κακό" είναι απλά μια ιδέα, αφού κανείς μας δεν συμφωνεί ουσιαστικά στο τι είναι αληθινά "κακό" και αληθινά "καλό"?

΄Οταν η Ζωή γίνεται "καλή" μέσα από επιδίωξη, τότε και οι άνθρωποι δεν είναι αυθεντικοί, αλλά υποκρίνονται για να φτάσουν στόχους που τους αναγκάζουν να επιφυλάσσονται διαρκώς και με δέος στον "καλύτερο" από αυτούς, χωρίς να ξέρουν ποιός είναι ο καλύτερος μπροστά στον θεό...

Το να επιδιώκεις πάντα την Αγάπη, είναι ένας στόχος που ποτέ κανείς δεν μπορεί να φτάσει, χωρίς τις Μνήμες της Σοφίας…
΄Όπως ακριβώς δεν μπορείς να φτάσεις στην απόλυτη Πίστη, χωρίς Εμπιστοσύνη…

Η Εμπιστοσύνη δεν αφορά αυτό που γνωρίζεις μόνο, αλλά αυτό που κάνει τις Μνήμες Σου πολύτιμες

Και αυτές οι Μνήμες δεν έχουν λόγο να επιβληθούν, να σε κάνουν σημαντικό, να σε διακρίνουν, να σε κατατάξουν σε κάποια κατηγορία ανθρώπου, γιατί ήταν και είναι πάντα εκεί, στην Ψυχή σου, στο Πνεύμα Σου, στην Συνείδησή Σου, ω ΄Ανθρωπε…

Αγάπη και Σοφία…Αυτές είναι οι μνήμες που ζουν μέσα στην Καρδιά και την Διάνοια του θεού, μέσα σε Εσένα…΄Οσο το ξεχνάς, θα ξεχνάς ό,τι Είσαι…

Και για να θυμόμαστε πάντα…

Ότι το να Είσαι, δεν είναι η «πολυτέλεια» της στιγμής, αλλά η αιωνιότητα της Αγάπης και της Σοφίας της Ψυχής Μας…

Ιδού ο ΄Ανθρωπος!

Εικόνα

Εικόνα

τις υπόλοιπες θα τις βάλω στις συναντήσεις!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Re: ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:x :x :x
Και αυτές οι Μνήμες δεν έχουν λόγο να επιβληθούν, να σε κάνουν σημαντικό, να σε διακρίνουν, να σε κατατάξουν σε κάποια κατηγορία ανθρώπου, γιατί ήταν και είναι πάντα εκεί, στην Ψυχή σου, στο Πνεύμα Σου, στην Συνείδησή Σου, ω ΄Ανθρωπε…

Αγάπη και Σοφία…Αυτές είναι οι μνήμες που ζουν μέσα στην Καρδιά και την Διάνοια του θεού, μέσα σε Εσένα…΄Οσο το ξεχνάς, θα ξεχνάς ό,τι Είσαι…

Και για να θυμόμαστε πάντα…

Ότι το να Είσαι, δεν είναι η «πολυτέλεια» της στιγμής, αλλά η αιωνιότητα της Αγάπης και της Σοφίας της Ψυχής Μας…
:x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

@};- :x :x :x :x :x
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};-

:x :x :x :x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

:sunny: :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

:x :x :x >:d< >:d< >:d<
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

@};- :romance-heartbeating:

>:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

>:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Βασσούλα δεν υπάρχουν λόγια. :* :* :x :x @};- @};-
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Τι όμορφα :x :x :x
Βασούλα η νέα σου φώτο είναι απλά θεϊκή!!! >:d<