ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

tonmoi

Δημοσίευση από tonmoi »

Fotini έγραψε:καλώς ήρθες tonmoi >:d< >:d< >:d<
Καλώς σας βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ Φωτεινή για την βοήθεια!!!

Fotini έγραψε: απο την στιγμη που διαλεξες 4 μπουκαλια και εχει ξεκινησει την εφαρμογη της τετραδας γιατι να κανει καινουργια τετραδα για να προχωρησεις στο επόμενο :-?
Ο λόγος που μου είπαν είναι ότι το πρώτο μπουκάλι, το θεραπευτικό, μπορεί να σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα εμπόδια που έχεις αυτή την στιγμή με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ανάγκες σου αργότερα. Για αυτό μια καινούργια επιλογή μπουκαλιών να είναι πιο ιδανική για εκείνη την δεδομένη στιγμή που θα χρειαστώ να δουλέψω με το επόμενο μπουκάλι και όχι αυτή που είχα επιλέξει πιο παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonmoi την 03 Ιουν 2011 7:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Fotini έγραψε:απο την στιγμη που διαλεξες 4 μπουκαλια και εχει ξεκινησει την εφαρμογη της τετραδας γιατι να κανει καινουργια τετραδα για να προχωρησεις στο επόμενο :-?
Θα ηθελα να συμπληρωσω ότι παρότι φαινεται ότι δουλευουμε τα θεματα μας και βγαινουν στην επιφάνεια και φωτίζονται, ότι όλο αυτο λειτουργει σε "σκαλοπάτια"... και αυτο που δουλευουμε τωρα , σε ένα χρόνο το κατανοούμε βαθυτερα, πιο ουσιαστικά με άλλες ευκαιρίες και ανοιγματα.. :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλώς ήρθες και από εμένα tonmoi :x :x :x

σου εύχομαι να απολαύσεις το ταξιδι σου στα χρώματα της Ψυχής!

>:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από tonmoi »

Vaso έγραψε:καλώς ήρθες και από εμένα tonmoi :x :x :x

σου εύχομαι να απολαύσεις το ταξιδι σου στα χρώματα της Ψυχής!

Σε ευχαριστώ πολύ Βασω!!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

καλώς ήρθες tonmoi :-D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
tonmoi

Δημοσίευση από tonmoi »

edit:
Elisavet έγραψε:καλώς ήρθες tonmoi :-D
Liza έγραψε:Καλώς ήρθες κι από μένα! :x

Σας ευχαριστώ!!!!! ...elisavet και Liza @};-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonmoi την 06 Ιουν 2011 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Καλώς ήρθες κι από μένα! :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Υπάρχει λόγος ανάμεσα στη χρήση δύο μπουκαλιών να αφήσουμε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

εγώ προσωπικά άλλες φορές αφήνω χρονικό διάστημα και άλλες όχι ανάλογα πως μου βγάινει, δεν υπάρχει νομίζω κανόνας σε αυτά τα πράγματα όπως το νοιώθει ο καθένας :x

πάντως μπορέίς να κανεις ένα κενό για να αφήσει στο μπουκάλι λίγο¨"χώρο" γνωρίζω ότι προτείνουν για λίγες ημέρες και έπειτα προχωράς στο επόμενο, μια ανάσα δλδ συνειδητή

όπως το νοιώθει ο καθένας :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Ευχαριστώ Φωτεινούλι! :x :x :x >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

να κανω μια ερωτηση να μου πειτε αν γνωριζετε κατι σχετικο? εχω το μηδενικο μπουκαλακι γιατι αυτο επελεξα να παρω πρωτο και το δουλευω κανα μηνα τωρα. ωστοσο σημερα παρατηρησα οτι οταν το ανακινουσα για να το χρησιμοποιησω οπως κανω και καθε φορα το ανακατεμα του ηταν διαφορετικο!! δηλαδη ενω ολες τις αλλες φορες στο τελος ας πουμε σαν να αφριζε στην επιφανεια σημερα οσο και να το κουνουσα δεν αφριζε...ηταν λες και το μειγμα ηταν πιο ομοιομορφο, πιο δεμενο...δεν ξερω αν βοηθησε η περιγραφη και δεν ξερω και αν παιζει καποιο ρολο ολο αυτο... αποψη κανεις?? ευχαριστώ πολυ!! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

αυτό Μπέττυ το έχω παρακολουθήσει στα μπουκάλια που έχω χρησιμοποιήσει,
προσωικά το απέδωσα πρακτικά στο γεγονός ότι το μπουκάλι ανακινείται καθημερινά και λόγω περισσότερου αέρα έχει την δυνατότητα να ομογενοποιηθεί καλύτερα

αλλά και πιο προσωπικά ότι, όσο το φορούσα τόσο πιο πολύ συμμετείχα και συνεργαζόμουν σε αυτή την αλχημεία των χρωμάτων και αυτή η αλχημεία εκδηλώνοται και στο ότι τα δυο μερη του μουκαλιού ανακατευονται και ομογενοποιούνται καλυτερα απο ότι στην αρχή της γνωριμίας μας :-D

>:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

ένα νέο μπουκάλι έκανε την εμφάνισή του! O:-) O:-) O:-)

Ο Αρχάγγελος Αμβριήλ

Εικόνα

Ο Άρχαγγελος Αμβριήλ περιέχει ένα τύπο ροζ τον οποίο θα αποκαλούμε από εδώ και πέρα, απαλό τριανταφυλλί ροζ και η εντατικοποίησή του είναι μια νέα δυνατότητα μέσα στο σύστημα της Aura-Soma®.

O Aρχάγγελος Αμβριήλ είναι ο ζωδιακός κυρίαρχος των Διδύμων, σχετίζεται με τον κοσμικό Χριστό, τους Διδύμους του κοσμικού Χριστού, (το δίδυμο φως και το δίδυμο σκοτάδι). Τον σχετίζουμε με τη φιγούρα των Διδύμων στο Glastonburry Zodiac στο Dundon Hill κοντά στο Glastonburry. Η κάρτα των Εραστών στα Ταρώ και στα Aura-Soma μπουκάλια ισορροπίας Μπ6 και Μπ84 επίσης σχετίζονται με τους Διδύμους και τον κοσμικό Χριστό.

Μπορούμε να σκεφτούμε τον Αμβριήλ σαν μια πολύ ελαφριά ενέργεια επειδή σχετίζεται με τον ζωδιακό αρχάγγελο που κυβερνά τους Διδύμους. Υπάρχει επίσης μια σχέση με τις ποιότητες του στοιχείου του αέρα που κινείται γρήγορα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Πηγαίνει εύκολα μέσα στους διαφορετικούς κόσμους και είναι μέρος του νερού και θρέφει ό,τι είναι πάνω στη Γη.

Ο Αμβριήλ σχετίζεται με την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα και παραδοσιακά είναι γνωστός σαν ένας αρχάγγελος της προστασίας. Μια προστασία που έρχεται από τη διαύγεια της επικοινωνίας. Ο Αμβριήλ επίσης σχετίζεται με τη μη-κριτική συνειδητότητα, συνειδητότητα που είναι χωρίς καμία αίσθηση κριτικής ή αυτού που θα ονομάζαμε ‘επικριτική φύση’, επικοινωνία που έχει να κάνει με την εσωτερική αλήθεια και περιέχει την αίσθηση της ικανότητας να αναλύσεις χωρίς κρίση.

Ο Αμβριήλ είναι έδω για εμάς ώστε να μας εμπνεύσει μια επικοινωνία που ξυπνάει το πνεύμα και καθοδηγεί τη συνειδητότητα προς την εσωτερική μας αλήθεια. Ο ευγενικός αρχάγγελος ο οποίος είναι ‘πολύ άμεσος’ σε όλες του/της τις πτυχές. Μερικές φορές φαίνεται ότι η αλήθεια και η διαύγεια έχουν από μόνες τους συγκρουσιακές ενέργειες σε αυτά τα πρότυπα της ίδιας φύσης ως αλήθεια και διαύγεια. Ο Αμβριήλ προσπαθεί αυτή την ώρα να εμπνεύσει περισσότερη επικοινωνία της εσωτερικής αλήθειας από τα βάθη του εαυτού, να εμπνεύσει διαύγεια και να καθαρίσει τη σύγχηση. Ο Αμβριήλ μας βοηθά να πάμε πέρα από τις πολικότητες μέσα στον εαυτό μας και αντί να κάνουμε φιλίες με σύγχηση, οι οποίες προκαλούν συγκρούσεις που προκύπτουν μέσω της τακτοποίησης με τη σύγχηση, μας βοηθά να καθαρίσουμε τις αμφιβολίες και τη δυσπιστία που προέρχεται από τη σύγχηση. Επειδή τα μοτίβα είναι παραδοσιακά και είναι ο ‘κανόνας’ δεν σημαίνει ότι είναι και τα μόνα.

Επίσης μπορούμε να σκεφτούμε τον Αμβριήλ καθώς απελευθερώνουμε τις τοξίνες που έχουμε συσσωρεύσει όταν υπεραπασχολούμαστε με τις αμφιβολίες μας οι οποίες μπορούν να επισκιάσουν το μονοπάτι εμπρός μας. Φαίνεται ότι η αμφιβολία συχνά είναι ένας καλός σύντροφος πάνω στο Δρόμο. Δεν επιθυμούμε να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση αλλά αν οι αμφιβολίες γίνουν πολύ δυνατές στη συνέχεια η έλλειψη διαύγειας ακολουθείται με δυσπιστία.

Μας ζητείται να καθαρίσουμε τις ομίχλες της αβεβαιότητας. Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να δούμε μέσα από την έλλειψη διαύγειας και να διακρίνουμε τί είναι πραγματικά για το ανώτερο καλό. Ο Αμβριήλ μας βοηθά στην αναζήτηση της διαύγειας μέσα στο μπλε, το κίτρινο και το κόκκινο κύπελλα. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι η διαύγεια είναι στη διάνοια, η διαύγεια είναι στα συναισθήματα και στη συνειδητότητα σε σχέση με την ενστικτώδη ύπαρξη πάνω στο δρόμο που απλώνεται μπροστά μας…..Mike Booth

Πηγή http://www.michailfan.com/category/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Re: ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ομορφο!!! 8-> :x :x :x τριανταφυλλι με βαθυ ματζεντα!! O:-)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”