Σαμπάλλα δεν είναι μόνο η μαγεία του υπερβατικού αλλά να ρουφάς την ζωή στάλα στάλα παίρνοντας την ζωή στα χέρια σου.
Σαμπάλλα
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Χρυσούλα!!
Βάσω!!
Βάσω!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
χρυσουλα σε ευχαριστω πολυ!HARIDEA έγραψε:Η Σαμπάλλα Ιωάννα μου είναι η δόνηση που συνηχεί με το κέντρο της καρδιάς γιαυτό και ένοιωσες αυτά τα συναισθήματα.
Όταν γράφω για την Σαμπάλλα μπαίνω σε αυτή την δόνηση και όποιος διαβάζει τα κείμενα το νοιώθει....
Από την άλλη πλευρά όμως για να γευθείς αυτή την ομορφιά πρέπει να έχεις την κατανόηση, ότι η Σαμπάλλα δεν είναι μόνο σε κάποιο μακρινό αστέρι αλλά μέσα σου... Όταν ζεις την καθημερινότητα σου όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κατάσταση είναι μια εμπειρία που φέρνει επιγνώσεις και τις συνειδητοποιείς τότε ζεις στην Σαμπάλλα.
Σαμπάλλα δεν είναι μόνο η μαγεία του υπερβατικού αλλά να ρουφάς την ζωή στάλα στάλα παίρνοντας την ζωή στα χέρια σου.
Ναι Γιαννάκη δεν έχω χαθεί σε κάποια διάσταση, αλλά μένω σταθερά στην τρίτη στο ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!!!!![]()
![]()
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ