Σσσσςςς.......... Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μπορείτε να νιώσετε τους δύο κόσμους που έχουν ανοιχτεί αυτήν την στιγμή στον πλανήτη?

έτσι θα κατανοήσετε καλύτερα την αλλαγή, τον μετασχηματισμό και την ανάληψη...όσα δηλαδή προμηνύει η εποχή...

άλλοι παλεύουν για την επιβίωση, κι άλλη την ζουν μέσα στην ολότητά τους...

για να αντιλαμβανόμαστε και τις διαφορές και να μην νιώθουμε ενοχές για όσα συμβαίνουν μέσα μας!

>:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

οκ κατανοώ τι θές να πείς @};- @};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Θοδωρής έγραψε:
Bάσω η αγανάκτιση (που ουσιαστικά έγινε με ειρηνικό τρόπο χωρίς βία),ήταν το πρώτο βήμα για την έκφραση της επιθυμίας να αλλάξουν πράγματα σε αυτή τη χώρα.Ήταν ουσιαστικά μια κινητοποίηση για να ξεπλοκάρει η βαλτωμένη ενέργεια.Τώρα όλο αυτό χρειάζεται να μετουσιώνεται σε όραμα.Για να δωθεί μια κατεύθυνση σε αυτήν την ενέργεια.
Νομίζω ότι η φωτογραφία άνωθεν θα σε πίσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε αυτήν την χώρα... :P :P :P
Θοδωρή, υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες και ο καθένας τελικά επιλέγει πού θα εστιάσει. :-(
Κατά την γνώμη μου, εικόνα έχει αυτός που τις κοιτάζει όλες, με καθαρή ματιά.

Φωτεινούλα, την έμπνευση που ζητάς, δεν θα την βρεις έξω σου. Αυτή την στιγμή, χιλιάδες συμπατριώτες μας ξύπνησαν από τον μακάριο ύπνο τους και κατάλαβαν πως αυτά που φώναζαν χρόνια πριν κάποιοι άνθρωποι, που τους αποκαλούσαν γραφικούς, είναι η πραγματικότητα και ο εφιάλτης τους.
Αυτή την στιγμή, ο κόσμος είναι στο στάδιο που ξεπερνάει το πρώτο μούδιασμα και θυμώνει. ’λλοι δικαίως άλλοι αδίκως. Η έμπνευση έπεται. Και η αλλαγή ΕΑΝ και ΟΠΟΤΕ έρθει, θα είναι μακροχρόνια και επίπονη, γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω την λύπη σου.
Και αν θες την γνώμη μου, θα δούμε και χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται, με δραματική ακρίβεια.

Βάσω μου... :-D
Θα σταθώ λίγο στην φωτογραφία. Όταν είδα τον Θεοδωράκη να ξυπνάει και να θέλει να πάρει λίγη από την δόξα της πλατείας σε σκέφτηκα. Και μια χούφτα ακόμα ανθρώπους.
Καταλαβαίνεις γιατί φωνάζω πως πρέπει να ξέρουμε την ιστορία; Ποιός γνωρίζει τον ρόλο του Θεοδωράκη στην επιστροφή του Καραμανλή και τις ευθύνες του, οι οποίες ποτέ δεν αποδόθηκαν;
Όλοι προσκυνούν τον μεγάλο συνθέτη και έχουν στο μυαλό τους την εικόνα του αγωνιστή που περίτεχνα έφτιαξαν τόσα χρόνια τα ΜΜΕ.
Αλλά... αν δεις πιο προσεκτικά τα πράγματα, θα δεις έναν τύπο εξηντάρη να του φιλάει το χέρι. Η ΣΠΙΘΑ, δέκα άτομα έχει όλα κι όλα. Η "πλατεία" δεν πήγε στον Θεοδωράκη. Ακόμα και οι πανεπιστημιακοί, του γύρισαν την πλάτη.
Μερικές φορές μια φωτογραφία δεν αξίζει όσες χίλιες λέξεις. Είναι παραπλανητική όσα χίλια ρεπορτάζ.
Δεν υπάρχει μία πραγματικότητα αυτή την στιγμή. Υπάρχουν πολλές. Πολλοί άνθρωποι, πολλές τάσεις...

Βλέπω όμως παλαιά κάστρα να γκρεμίζονται με θόρυβο. Να μην βρίσκουν πια κανένα έρεισμα. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Το παλαιό γκρεμίζεται αλλά δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα όλα είναι ρευστά...

Μπορεί να συμβεί ό,τι στον Μάη του '68, που από την μια έδιωξαν τον Ντε Γκωλ και μετά από λίγο καιρό τον παρακαλούσαν να γυρίσει. Όπως και με τον δικό μας τον Καραμανλή... :-(
Μπορεί να μπούμε σε χειρότερες περιπέτειες...

Μπορεί όμως και όχι... είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε σταθεροί στο όραμά μας.

Αυτά...
:x :x :x
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Αυτό που εύχομαι είναι σήμερα τα πράγματα να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο και να μην έχουμε θύματα, κάτι που επαναληπτικά το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια...
:-(

Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Evi,
εξαιρετικό το κείμενό σου,
συμφωνώ σε πολλά! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας...

Στην Ισπανία, οι βουλευτές έφτασαν με ελικόπτερο στην Βουλή, αφού κι εκεί είναι αποκλεισμένοι.
Όσοι έκαναν το λάθος να πάνε με τα ποδαράκια τους, τους έβαψαν με σπρέυ και έλαβαν τα ζαρζαβατικά της χρονιάς τους... :D

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βάσω μου...
Θα σταθώ λίγο στην φωτογραφία. Όταν είδα τον Θεοδωράκη να ξυπνάει και να θέλει να πάρει λίγη από την δόξα της πλατείας σε σκέφτηκα. Και μια χούφτα ακόμα ανθρώπους.
Καταλαβαίνεις γιατί φωνάζω πως πρέπει να ξέρουμε την ιστορία; Ποιός γνωρίζει τον ρόλο του Θεοδωράκη στην επιστροφή του Καραμανλή και τις ευθύνες του, οι οποίες ποτέ δεν αποδόθηκαν;
ούτε καν μένω στην ιστορία, Ευάκι...

Είναι ο δικός μου τρόπος να Ζω...
Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστός, πάντως είναι ο δικός μου...

Ποτέ δεν αξιολογώ τις πράξεις ενός ανθρώπου, περισσότερο παρατηρώ τον συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό του κόσμο...

΄Ενα χάρισμα σου δίνει εκείνη την πνευματική και συναισθηματική αρμονία, να το εκφράσεις μέσα στους ανθρώπους και να λάβεις όλη την εσωτερική αφθονία του, προσφέροντας το...
Κοσμικά μπορεί να σου δώσει αναγνώριση και αγάπη από τους ανθρώπους, ακόμα και πλούτο...
Είναι το χάρισμα που μπόρεσες να εκφράσεις και να δοξάσεις τον θεό μέσα από αυτό, να ανοίξεις την Ψυχή σου στον Κόσμο του...
Είναι μια δική σου "θέση" μέσα στο Σύμπαν, που χρειάζεται να την φροντίζεις με ταπεινότητα σε διάρκεια...
ή να την εκμεταλλευτείς για να κερδίσεις κι άλλη θέση...να δοξαστείς κι άλλο, να πλουτίσεις κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...

Δεν είναι η πράξη που με οδηγεί να βγάζω συμπεράσματα, αλλά αυτό το "κι άλλο, κι άλλο"...

΄Ενας άνθρωπος λοιπόν δεν μένει στην "θέση" του, στο χάρισμά του, αλλά διαρκώς και διαρκώς θέλει κι άλλο, κι άλλο...Και από αυτήν την αλαζονεία, δεν θα μπορούσα να περιμένω τίποτα άλλο από τον κ. Θοδωράκη...

Είναι ο δικός μου τρόπος...μην ξεχνάς ε? :-D :-D :-D

Ποτέ το κοσμικό δεν είχε για μένα την παραμικρή αξία...εκτός από την εκπλήρωση! :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

evi έγραψε:Φωτεινούλα, την έμπνευση που ζητάς, δεν θα την βρεις έξω σου. Αυτή την στιγμή, χιλιάδες συμπατριώτες μας ξύπνησαν από τον μακάριο ύπνο τους και κατάλαβαν πως αυτά που φώναζαν χρόνια πριν κάποιοι άνθρωποι, που τους αποκαλούσαν γραφικούς, είναι η πραγματικότητα και ο εφιάλτης τους.
Αυτή την στιγμή, ο κόσμος είναι στο στάδιο που ξεπερνάει το πρώτο μούδιασμα και θυμώνει. ’λλοι δικαίως άλλοι αδίκως. Η έμπνευση έπεται. Και η αλλαγή ΕΑΝ και ΟΠΟΤΕ έρθει, θα είναι μακροχρόνια και επίπονη, γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω την λύπη σου.
Και αν θες την γνώμη μου, θα δούμε και χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται, με δραματική ακρίβεια.
μα βρε Ευούλα μακάριος ύπνος δεν είναι τα χίλια ευρώ που μας πήραν απο την τσέπη

δεν έψαξα κάποια έμπνευση και δεν την βρήκα, δεν είναι η ανάγκη μου αυτή
απλώς παρατήρησα χωρις λύπη, ότι χωρίς έμπνευση κάνουμε απλώς κινήσεις γύρω απο τον εαυτό μας πυροδοτημένες απο πλευρές μας που δεν περνουμε και χαμπάρι και συνήθως η φούσκα σκάει και όλα εξανεμίζονται ευκολα γιατι οι βασεις απαρχης ήταν σαθρες

είναι η αίσθηση και η αλήθεια μου αυτη την στιγμή Ευούλα :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Τί όνειρο να έβλεπε απόψε ο Κωστής Στεφανόπουλος άραγε;;; :)) :)) :))

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έλααααααα λέγε...

ενημέρωσε τον άμαχο πληθυσμό! :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ο Πρόεδρος έριξε την πρόταση στο τραπέζι. Πρωθυπουργός ο Στεφανόπουλος. Οι πηγές μου λένε, πως την ώρα που το έμαθε ξεράθηκε στα γέλια.

Ακόμα περιμένουμε το διάγγελμα του ΓΑΠ, που φαντασιώνεται πως βρίσκεται στο Οβαλ Γραφείο. Καθυστερεί γιατί κατά τα φαινόμενα κανείς δεν δέχεται την πρόταση για πρωθυπουργία.

Τελικά... θα αναγκαστεί να δει την αλήθεια. Η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα είμαι εγώ.

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Evoula την 15 Ιουν 2011 9:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ευούλα την ώρα που ετοιμαζόμουν να σου γράψω "εγώ μαζί σου", μπήκε από το παράθυρο ένα ιπτάμενο και κάθισε πάνω στην οθόνη...

Το άτιμο δεν καθόταν να το πιάσω...
Εντάξει το εκπαραθύρωσα... :D

Λες να ήταν σημάδι? :-?

:)) :)) :))

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ώδινεν όρος και έτεκε μυν. :?

Το αγόρι μας μίλησε και είπε το απόλυτο τίποτε. Θα σας το μεταφράσω εγώ όμως, όπως το κατάλαβα.

Ο Γιώργος αφού παρακάλεσε γονυπετής όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ακόμα και την αχώνευτη την Αλέκα, έφαγε πόρτα εκτός από την κόρη του Δρακουμέλ και τον Πρόεδρο. Αλλά αυτούς ούτε να τους φτύσει δεν τους έχει. Τους χαϊδεύει για ώρα ανάγκης. Τον Σαμαρά ήθελε. Αλλά ο πονηρός μεσσήνιος, μ@@@@@ς εντελώς δεν είναι. Τις έκανε τις κωλοτούμπες του αλλά όλα έχουν και τα όριά του. Έτσι έθεσε ως όρο την πλήρη ταπείνωση του πρωθυπουργού μας και των υπουργών του. Αυτοί βέβαια επαναστάτησαν, έγινε της τρελλής, μόνο να βλέπατε πώς γύρισε το μάτι του Λοβέρδου όταν το έμαθε και σαν να μην έφταναν όλα αυτά... όλη την Ελλάδα ρώτησε τ' αγόρι το ονειροπόλο, ηλίθιο τόσο πολύ να πάρει την θέση του δεν βρήκε.

Θα πάει αύριο στη Βουλή και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης είπε.
Τί θα τον κάνει δεν μας είπε.... :-?

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Vaso έγραψε:Ευούλα την ώρα που ετοιμαζόμουν να σου γράψω "εγώ μαζί σου", μπήκε από το παράθυρο ένα ιπτάμενο και κάθισε πάνω στην οθόνη...

Το άτιμο δεν καθόταν να το πιάσω...
Εντάξει το εκπαραθύρωσα... :D

Λες να ήταν σημάδι? :-?

:)) :)) :))
Πες περισσότερα. Τί ήταν; Αρσενικό ή θηλυκό; Σε ποιό μέρος της οθόνης έκατσε; Πάνω ή κάτω; Όταν λες ιπτάμενο τί εννοείς; Κολεόπτερο ή UFO;
=)) =)) =)) =)) =))

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”