δεν μπορεί...
μας έχουν κάνει γενετική μίξη με νεφελίμ...Δεν γίνεται γμτ να χωράει τόση ηλιθιότητα τούτο το dna...

εύχομαι και προσεύχομαι, να ανοίξουν οι ΄Ελληνες τα μάτια και να δουν με όραμα...τι άλλο θα δούμε πιά
εγώ πάντως αυτό ένοιωσα,Vaso έγραψε:Είναι καλό που κατεβαίνουν στις πλατείες και ξεκουνήθηκαν από τον καναπέ τους, αλλά πιστεύω ότι η μάχη ακόμα συμβαίνει έξω τους...
Και έτσι θα αλλάξει πάλι τα ρούχα ο Μανολιός...για να φαίνεται τίμιος...
Ο αδιάφθορος δυστυχώς δεν είναι συνεπής με την διαφθορά μέσα του...
Νομίζω ότι η φωτογραφία άνωθεν θα σε πίσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε αυτήν την χώρα...Bάσω η αγανάκτιση (που ουσιαστικά έγινε με ειρηνικό τρόπο χωρίς βία),ήταν το πρώτο βήμα για την έκφραση της επιθυμίας να αλλάξουν πράγματα σε αυτή τη χώρα.Ήταν ουσιαστικά μια κινητοποίηση για να ξεπλοκάρει η βαλτωμένη ενέργεια.Τώρα όλο αυτό χρειάζεται να μετουσιώνεται σε όραμα.Για να δωθεί μια κατεύθυνση σε αυτήν την ενέργεια.
Φωτεινή κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει..Fotini έγραψε:εγώ πάντως αυτό ένοιωσα,Vaso έγραψε:Είναι καλό που κατεβαίνουν στις πλατείες και ξεκουνήθηκαν από τον καναπέ τους, αλλά πιστεύω ότι η μάχη ακόμα συμβαίνει έξω τους...
Και έτσι θα αλλάξει πάλι τα ρούχα ο Μανολιός...για να φαίνεται τίμιος...
Ο αδιάφθορος δυστυχώς δεν είναι συνεπής με την διαφθορά μέσα του...
θυμό, εξωτερίκευση, μικροεξουσίες, λόγια λόγια λόγια για να ειπωθούν χωρίς καμία εσωτερική ουσία
δεν ένοιωσα ουτε μια στιγμή έμπνευση, έπληξα και έπεσα, σφίχτηκα
τουλάχιστον σε αυτον τον τόπο, τουλάχιστον την συγκεκριμένη ημέρα τι να πω
και για να μην παρεξηγηθω, αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη άποψη και όπως το βιώνω εγώ μεσα στα δικά μου παπουτσια, δεν κρίνω κάτι απλά εκφράζω πως το εισέπραξα για κάποιον άλλον μπορεί και να έχει νόημα απο την δική του οπτική στο τώρα
μα και βέβαια δεν υποστηρίζω να σπρώχνονται μέσα μας και να θάβονται συναισθήματα, όμως έιναι άλλο "ξερνάς" χωρίς κάμια πρόθεση εσωτερικής εξερευνησης την μπίχλα σου, ασυνείδητα δλδ και ανεπεξέργαστα, και άλλο αυτοΛευκός Κρίνος έγραψε:Όμως,εχω την αίσθηση πως είναι προτιμότερο να εξωτερικεύονται και να μεταστοιχειώνονται οι σκιές μας,παρά να στριμώχνονται μέσα μας.Γι αυτο αλλωστε και ονομαστηκαν αγανακτισμενοι.
γιατί αυτο για να γίνει θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη πρόθεση για να κοιτάξεις εσωτερικά τα μέσα σουμεταστοιχειώνονται οι σκιές