Σσσσςςς.......... Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ρε γμτ! :? :? :?

δεν μπορεί...

μας έχουν κάνει γενετική μίξη με νεφελίμ...Δεν γίνεται γμτ να χωράει τόση ηλιθιότητα τούτο το dna...

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Vaso έγραψε:
μας έχουν κάνει γενετική μίξη με νεφελίμ...

Εικόνα
:)) :)) :)) =)) =)) =)) :D :D :D
Αχ Βασω πού τα βρισκεις?
Λέτε να ανήκουμε στην φυλή των ερπετοειδών? :-? :-o
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

τι να πω ρε παιδιά! :? :? :? :?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

σαπίλα..
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Οπως βλεπουμε γινεται .. :? :?
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

τι άλλο θα δούμε πιά :?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τι άλλο θα δούμε πιά
εύχομαι και προσεύχομαι, να ανοίξουν οι ΄Ελληνες τα μάτια και να δουν με όραμα...

Αν και εικόνες όπως η παραπάνω, με κάνουν να αμφιβάλλω ότι μπορεί ποτέ ο "ασθενής" να δει την πραγματική του ασθένεια και να μην παίρνει μόνο ασπιρίνες για να θεραπεύσει το σύμπτωμα...

Είναι καλό που κατεβαίνουν στις πλατείες και ξεκουνήθηκαν από τον καναπέ τους, αλλά πιστεύω ότι η μάχη ακόμα συμβαίνει έξω τους...

Και έτσι θα αλλάξει πάλι τα ρούχα ο Μανολιός...για να φαίνεται τίμιος...

Ο αδιάφθορος δυστυχώς δεν είναι συνεπής με την διαφθορά μέσα του...

Ετσι θα δούμε σύντομα τον εσωτερικό του κόσμο...Τον κόσμο που άφησε να του δημιουργήσουν, ενώ πίστευε ότι ήταν διαφορετικός!

Κουράγιο παιδιά... @};-

:-( @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από VasilisM »

:?
Πολέμα και Οραματίσου
Λευκός Κρίνος

Bάσω η αγανάκτιση (που ουσιαστικά έγινε με ειρηνικό τρόπο χωρίς βία),ήταν το πρώτο βήμα για την έκφραση της επιθυμίας να αλλάξουν πράγματα σε αυτή τη χώρα.Ήταν ουσιαστικά μια κινητοποίηση για να ξεπλοκάρει η βαλτωμένη ενέργεια.Τώρα όλο αυτό χρειάζεται να μετουσιώνεται σε όραμα.Για να δωθεί μια κατεύθυνση σε αυτήν την ενέργεια. @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιώργο...κανείς δεν θα δώσει σε κανέναν όραμα, γιατί δεν ξέρει τι σημαίνει ΄Ανθρωπος!

καλά κάνουν φυσικά και "ξεκουνιούνται"...δεν το βλέπω σαν "αρνητικό", αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δω και σαν "θετικό"...

Για την δική μου κατανόηση, το "μεσοπρόθεσμο" είναι απλά ένα μπάλωμα, για να μας κλείσει τα μάτια στο δικό μας "ξεπούλημα"...

δεν έχει σημασία για μένα, να φάω σήμερα, αν αυτό που θα φάω σήμερα θα χρειαστεί αύριο να το "ξεράσω"...

Αυτή η πνευματική πρόβλεψη λείπει, γιατί δεν υπάρχει η διάθεση να δούμε από που ξεκινάει το πρόβλημα...

ο άνθρωπος πάντα ζητάει από κάποιον άλλον να του λύσει τα προβλήματα...Αφήνεται σ' αυτό που όρισε να τον εξουσιάσει και μετά διαμαρτύρεται γιατί δεν τον εξουσιάσε καλά...

έτσι γίνεται παντού...Ακόμα και μέσα στην οικογένεια...

Θάρρος όμως δεν έχει να ανεξαρτητοποιηθεί...

Γιατί η ανεξαρτητοποίηση θέλει και συμμετοχή στην ζωή...να μην είμαστε απόντες από αυτήν...

:x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:Είναι καλό που κατεβαίνουν στις πλατείες και ξεκουνήθηκαν από τον καναπέ τους, αλλά πιστεύω ότι η μάχη ακόμα συμβαίνει έξω τους...

εγώ πάντως αυτό ένοιωσα,

θυμό, εξωτερίκευση, μικροεξουσίες, λόγια λόγια λόγια για να ειπωθούν χωρίς καμία εσωτερική ουσία

δεν ένοιωσα ουτε μια στιγμή έμπνευση, έπληξα και έπεσα, σφίχτηκα

τουλάχιστον σε αυτον τον τόπο, τουλάχιστον την συγκεκριμένη ημέρα τι να πω

και για να μην παρεξηγηθω, αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη άποψη και όπως το βιώνω εγώ μεσα στα δικά μου παπουτσια, δεν κρίνω κάτι απλά εκφράζω πως το εισέπραξα για κάποιον άλλον μπορεί και να έχει νόημα απο την δική του οπτική στο τώρα

@};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Bάσω η αγανάκτιση (που ουσιαστικά έγινε με ειρηνικό τρόπο χωρίς βία),ήταν το πρώτο βήμα για την έκφραση της επιθυμίας να αλλάξουν πράγματα σε αυτή τη χώρα.Ήταν ουσιαστικά μια κινητοποίηση για να ξεπλοκάρει η βαλτωμένη ενέργεια.Τώρα όλο αυτό χρειάζεται να μετουσιώνεται σε όραμα.Για να δωθεί μια κατεύθυνση σε αυτήν την ενέργεια.
Νομίζω ότι η φωτογραφία άνωθεν θα σε πίσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε αυτήν την χώρα... :P :P :P
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Λευκός Κρίνος

Fotini έγραψε:
Vaso έγραψε:Είναι καλό που κατεβαίνουν στις πλατείες και ξεκουνήθηκαν από τον καναπέ τους, αλλά πιστεύω ότι η μάχη ακόμα συμβαίνει έξω τους...

εγώ πάντως αυτό ένοιωσα,

θυμό, εξωτερίκευση, μικροεξουσίες, λόγια λόγια λόγια για να ειπωθούν χωρίς καμία εσωτερική ουσία

δεν ένοιωσα ουτε μια στιγμή έμπνευση, έπληξα και έπεσα, σφίχτηκα

τουλάχιστον σε αυτον τον τόπο, τουλάχιστον την συγκεκριμένη ημέρα τι να πω

και για να μην παρεξηγηθω, αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη άποψη και όπως το βιώνω εγώ μεσα στα δικά μου παπουτσια, δεν κρίνω κάτι απλά εκφράζω πως το εισέπραξα για κάποιον άλλον μπορεί και να έχει νόημα απο την δική του οπτική στο τώρα

@};-
Φωτεινή κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει..
Μη σου πω ότι καταννοώ απόλυτα αυτό που λες...
Ένιωσες μια εξωτερικευση του θυμου.Και αυτό σε εκανε να αισθανθεις αβολα.Σαν να ησουν μυγα μες το γάλα.Όμως,εχω την αίσθηση πως είναι προτιμότερο να εξωτερικεύονται και να μεταστοιχειώνονται οι σκιές μας,παρά να στριμώχνονται μέσα μας.Γι αυτο αλλωστε και ονομαστηκαν αγανακτισμενοι.

Θοδωρή,αν υπηρχαν φωτογραφίες πριν από 1.978 χρόνια,και απαθανάτιζαν τον Ιούδα την ώρα που φιλάει τον Ιησού θα έλεγαν "να τετοιοι ****** ήταν και οι δώδεκα". @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συμφωνώ με την εξωτερίκευση του θυμού σαν ενέργεια, που χρειάζεται να εκτονωθεί...

Υπάρχουν όμως ενέργειες που δεν εκτονώνονται...απλά παραμένουν μέσα μας σαν μπλοκάρισμα και εκεί δεν έχει σωτηρία η απλή εκτόνωση, αλλά η "βουτιά"...

Σημασία για μένα πάντα έχει, να βλέπουμε το μπλοκάρισμα σαν όνειρο και να το "ξυπνάμε"...
Να νιώθουμε...
Να ωριμάζουμε μέσα μας...

και όταν έρθει εκείνη η στιγμή που η ανθρωπότητα θα ζητήσει να αγοράσει την ψυχή μας, να μην την ξεπουλήσουμε...

Ο κοινωνικός συμβιβασμός δεν εκφράζει παρά την δική μας ωριμότητα να ζούμε όμορφα και μέσα στον πόλεμο...
Αν γνωρίζουμε απόλυτα και πέρα από κάθε αμφισβήτηση, ότι τον πόλεμο πρώτοι εμείς τον ξεκινήσαμε, σε κάποια ανώριμη στιγμή μας και μπορέσουμε και τον "αθωώσουμε" μέσα μας...

:x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Λευκός Κρίνος έγραψε:Όμως,εχω την αίσθηση πως είναι προτιμότερο να εξωτερικεύονται και να μεταστοιχειώνονται οι σκιές μας,παρά να στριμώχνονται μέσα μας.Γι αυτο αλλωστε και ονομαστηκαν αγανακτισμενοι.
μα και βέβαια δεν υποστηρίζω να σπρώχνονται μέσα μας και να θάβονται συναισθήματα, όμως έιναι άλλο "ξερνάς" χωρίς κάμια πρόθεση εσωτερικής εξερευνησης την μπίχλα σου, ασυνείδητα δλδ και ανεπεξέργαστα, και άλλο αυτο
μεταστοιχειώνονται οι σκιές
γιατί αυτο για να γίνει θα πρέπει να έχεις και την ανάλογη πρόθεση για να κοιτάξεις εσωτερικά τα μέσα σου

δεν ένοιωσα άβολα, ένοιωσα όμως αυτές τις μικρές πλευρές - προσδοκίες - επιθυμίες - εξουσίες, του κάθε ένα που ψάχνουν να βρουν εκτόνωση χωρίς κανένα όραμα και έμπνευση παρά μόνο ίσως επιφανειακά απο το πόσα λεφτά έχασαν απο την τσέπη τους που όμως πάει και βαθύτερα

μπορεί να είμαι και εντελώς αδικη, δεν ξέρω, όμως απλά λέω αυτο που ψυχανεμίστηκα, αυτη την έλειψη έμπνευσης, και δεν μου ταίριαξε
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”