Συντονιστής: Emmaki
πως την οριοθετείς την ανιδιοτέλεια σε μια σχέση, Joy?συνήθως εξιδανικεύουμε μια κατάσταση και όταν απομυθοποιείται , πληγωνόμαστε, πονάμε, θυμώνουμε ....συναισθήματα που ξεκινάνε απο το εγώ.
μόνο όταν μια σχέση βασίζεται στην ανιδιοτέλεια είναι αληθινή.
Βασσούλα μου,πιο πολύ αναφέρομαι σε σχέσεις με συγγενείς,καί "φίλους¨που όσο τους έκανα αυτά που ήθελαν ήταν όλα μια "χαρά".Αλλά,με το που σταμάτησα τις χάρες,άντε γειά.Το ξέρω πως ήταν δικό μου λάθος,γιατί δεν το σταμάτησα από την αρχή,αλλά...Μου κόστισε κάτι παραπάνω οικονομικά εννοώ,γιατί συναισθηματικά κάποια στιγμή κατάλαβα.Αυτά για τοϋς "φίλους".
Στους συγγενείς πάλι,είναι το αντίθετο.Με έχει πειράξει πάρα πολύ που κάποια πολυ αγαπημένα μου πρόσωπα έχουν απομακρυνθεί με δικία τους υπαιτιότητα και για διάφορους δικούς τους λόγους..
Εξαρτάται... Αν μια σχέση τελειώσει με μίσος, υπήρχε αγάπη (και αντιστράφηκε η λειτουργία της).MARIA.Α έγραψε:ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ.
αχ Δημητράκη μου!Βασούλα μου,θέλω να σε ρωτήσω εσύ πότε πιστεύεις πως πρέπει μια σχέση να διακόπτεται???Υπάρχει δηλάδη κάποιο όριο,πρίν φτάσει η σχέση στην οριστική διακοπή της???
Σοφάκι...Εξαρτάται... Αν μια σχέση τελειώσει με μίσος, υπήρχε αγάπη (και αντιστράφηκε η λειτουργία της).