Ο δρόμος προς την ανακάλυψη του Εαυτού σου κρύβει πολλές παγίδες Μαρία μου! Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο!
Χρειάζεται προσοχή, διαίσθηση, διάκριση..
Ο αληθινός "δάσκαλος" ποτέ δεν θα προσπαθήσει να σε καθοδηγήσει και να σε χειραγωγήσει. Το μόνο που θα κάνει θα είναι να σου δείξει την πόρτα. Αυτήν όμως μόνο εσύ θα την ανοίξεις..
S.R.T ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Θα έλεγα ποιος προστατευει τον ανθρωπο από τον Εαυτο του??ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥ?

Δεν είναι ευλογο για κάποιον που θέλει να πιστεψει το "μαγικό ραβδι" , ότι θα "πληρώσει" σε χρημα την αφέλεια και τη πλάνη του?
Το ιντερνετ είναι γεμάτο με φούμαρα... όσες ειδικότητες σε όλους τους τομεις............τόσες περιπτωσεις που έχουν απήχηση σε αυτούς που τους έχουν ανάγκη για να πάρουν την ανάλογη εμπειρία, και μέσα από αυτην να βρουν την Αλήθεια τους.
Αν είναι η στιγμή να αντιληφθώ τη πλάνη μου... ας με ξεγελάσουν πρώτα... ώφελος θα έρθει και από αυτο.
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται μέρα -μέρα φτάνει να είμαστε παρόντες στη ζωη μας.

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Μαρία ,θα συμφωνήσω με την Ντάννυ .
Οι διαφοροι επιτήδειοεπιβιώνουν γιατί υπάρχουν
κάποιοι που τους πιστεύουν και αυτό θα συνεχίζεται
μέχρι αυτοί να βρουν τον δρόμο που τους ταιριάζει
μέχρι να βρουν τι πραγματικά θέλει η ψυχή τους,
να βρουν την Αλήθεια της .
Αν θέλεις να πληροφορηθείς περισσότερα για θέματα
που αναφερείς και να βρεις αρκετά που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς ,
μπορείς
να ανακαλύψεις πολλά σε αυτά τα τόπικ του φόρουμ
viewforum.php?f=5
viewforum.php?f=15

μπορείς
viewforum.php?f=5
viewforum.php?f=15

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.AXIA έγραψε:Μαρία ,θα συμφωνήσω με την Ντάννυ .
μπορείς
viewforum.php?f=5
viewforum.php?f=15
![]()
ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ.
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

έτσι ακριβώςDanny έγραψε:
Δεν είναι ευλογο για κάποιον που θέλει να πιστεψει το "μαγικό ραβδι" , ότι θα "πληρώσει" σε χρημα την αφέλεια και τη πλάνη του?
Το ιντερνετ είναι γεμάτο με φούμαρα... όσες ειδικότητες σε όλους τους τομεις............τόσες περιπτωσεις που έχουν απήχηση σε αυτούς που τους έχουν ανάγκη για να πάρουν την ανάλογη εμπειρία, και μέσα από αυτην να βρουν την Αλήθεια τους.
Αν είναι η στιγμή να αντιληφθώ τη πλάνη μου... ας με ξεγελάσουν πρώτα... ώφελος θα έρθει και από αυτο.
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται μέρα -μέρα φτάνει να είμαστε παρόντες στη ζωη μας.![]()
![]()

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Re: S.R.T ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ίντιγκο, καλό θα ήταν το παραπάνω ποστ σου να το μεταφέρεις στις αγγελίες. Είναι ο χώρος που ταιριάζει καλύτερα.
Αν δεν μπορείς να το κάνεις, ευχαρίστως να το μεταφέρω εγώ για εσένα.
Επίσης παρατήρησα ότι στην υπογραφή σου υπάρχει ένα link που διαφημίζει έναν άλλο ιστότοπο. Επειδή, δεν επιτρέπουμε διαφημίσεις στο φόρουμ μας σβήνω τη διεύθυνση από την υπογραφή σου και μπορείς εναλλακτικά να τη βάλεις στις πληροφορίες του προφίλ σου.
καλή περιήγηση.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις, ευχαρίστως να το μεταφέρω εγώ για εσένα.
Επίσης παρατήρησα ότι στην υπογραφή σου υπάρχει ένα link που διαφημίζει έναν άλλο ιστότοπο. Επειδή, δεν επιτρέπουμε διαφημίσεις στο φόρουμ μας σβήνω τη διεύθυνση από την υπογραφή σου και μπορείς εναλλακτικά να τη βάλεις στις πληροφορίες του προφίλ σου.
καλή περιήγηση.

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Re: S.R.T ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Μαρακι!! θα συμφωνησω με ολα οσα εγραψαν τα κοριτσια παραπανω!!
η προσωπικη μου εμπειρια λεει ακριβως το ιδιο!η προθεση μας ειναι η ικανη να μας ωθησει να βρουμε τον καταλληλο ανθρωπο για να μας δειξει το δρομο, εξαρταται ομως απο εμας να διαβουμε το δρομο αυτο συμφωνα με αυτα που πραγματικα Θελουμε για τον Εαυτο μας!!

η προσωπικη μου εμπειρια λεει ακριβως το ιδιο!η προθεση μας ειναι η ικανη να μας ωθησει να βρουμε τον καταλληλο ανθρωπο για να μας δειξει το δρομο, εξαρταται ομως απο εμας να διαβουμε το δρομο αυτο συμφωνα με αυτα που πραγματικα Θελουμε για τον Εαυτο μας!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι