S.R.T ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

MARIA.Α

S.R.T ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση από MARIA.Α »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΑΠΟ ΑΥΤΗ.
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Μμμ, όλο και περισσότερο το ακούω τελευταία... Όχι, δεν έχω κάνει, οπότε δεν φέρω άποψη...

Για θέμα εμπειρίας το έχω στα υπόψην πάντως... :-D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

τι είναι πάλι η πνευματική ανταπόκριση :-? :-? :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης “SRT” αναπτύχθηκε από τον Robert Detzler το 1988 και έχει πλέον παγκόσμια απήχηση. Ένα μεγάλο μέρος της θεραπείας βασίζεται στις μελέτες του Πυθαγόρα και στην Κβαντική Φυσική που τα τελευταία χρόνια έχει εξηγήσει πολλά άλυτα θέματα σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο κάθε άνθρωπος συσσωρεύει και μεταφέρει αρνητική ενέργεια και παρεμβολές από αυτή και από προηγούμενες ζωές του που τον επιβαρύνουν ψυχικά και συναισθηματικά αλλά και παρεμβάλουν στις καθημερινές λειτουργίες της ζωής του, παρεμποδίζοντας τον από το να ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, υγεία και ευημερία. Η SRT βασίζεται στην χρήση του εκκρεμές, ένα πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών που λειτουργεί ως δείκτης σε μια σειρά από ειδικά διαγράμματα.

Η Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης, ήρθε στην Ελλάδα το 2005. Δεν είναι αναδρομή στο παρελθόν ούτε χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο υπνωτισμού. Ο καθαρισμός γίνεται συνειδητά μπροστά στον πελάτη ή εξ αποστάσεως με τα ίδια αποτελέσματα επιτυχίας. Μοναδικό μέλημα της SRT είναι η επίτευξη της ελευθερίας, αυτοεκτίμησης, ευημερίας, αποδοτικότητας και καλύτερης ψυχικής και φυσικής κατάστασης. Καθαρίζοντας τα αρνητικά προγράμματα και παρεμβολές καθώς και τους φραγμούς θετικής έκφρασης και ευημερίας, καθαρίζεται η ζωή του κάθε ανθρώπου και έτσι οι «παλιές ζωές γίνονται καινούργιες».

Παραδειγματικά αναφέρονται μερικές από τις πιθανές πτυχές της ζωής που μπορούν να θεραπευτούν μέσω της Θεραπείας Πνευματικής Ανταπόκρισης:

•  Κρίσιμες φάσεις στην παρούσα ζωή: κύρια αρνητικά θέματα που αφορούν ανθρώπους και μέρη.

•  Προβλήματα υγείας: φοβίες, αλλεργίες και δυσκολίες στην υγεία που επιμένουν ή επαναλαμβάνονται (μέσω
  της θεραπείας SpR).

•  Οικονομικά και εργασιακά θέματα ή παρεμβολές δημιουργικότητας: προκλήσεις και επαναλαμβανόμενοι
  αρνητικοί κύκλοι που παρεμποδίζουν την ευημερία.

•  Σχέσεις:  επίμονες και μακροχρόνιες δυσκολίες με γονείς, αδέλφια, συντρόφους, παιδιά, εργοδότες, φίλους
  και άλλους.

•  Αυτοεκτίμηση: Προβλήματα αυτοπεποίθησης, προσωπικής προβολής και υπόστασης, συναισθηματικές
  δυσκολίες, εμμονές ή εθισμούς.

EMENA MOY TO ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ!ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Μαρία , προσωπικά δεν έχω κάνει αυτο το συστημα.

Μέσα από τη θεραπεια του ρεικι και την αυτογνωσία έχω αντιληφθει όλα αυτα τα μπλοκαρίσματα που αναφέρεις στον εαυτο μου....

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως το εκκρεμές πως μπορει να λειτουργησει θεραπευτηκα , και να "διαλύσει" μια φοβία κάποιου , ιδιαιτερα όταν ασκέιται με την πρόθεση κάποιου άλλου.

Πιστυεω ότι ο μόνος που μπορει να θεραπευσει (στο μετρο που αντέχει η κάθε συνειδηση και η προσωπικότητα) είναι ο Ανωτερος Εαυτος μας, και αυτο γιατι .......το ζητούμενο είναι η διαδρομή, η ανακάλυψη, η κατανόηση του... η γνωριμία μαζί του σε όλες τις διαστασεις.... και ότι δεν θα είχε ωφέλεια για αυτον να επέμβει ένας τρίτος να το κάνει αντι για εμας , κρατωντας τη συνειδηση παθητική!

Και αναρωτιέμαι γενικότερα για την ουσία αυτου του συστηματος και για άλλα συστηματα που υπόσχονται να κόψουν τα καρμικά:
Αυτο που υπόσχεται είναι ουσιαστικά η φώτιση... μπορει κανεις να μπει μέσα στην Αγάπη και τη Σοφία του Εαυτού του, ερήμην του?
@};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

και εγώ δεν το έχω δοκίμασει αυτό το σύστημα αλλά συμφωνώ απόλυτα με την Ντάνυ @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

κι εγώ συμφωνώ με τη Ντάννυ

Η θεραπεία έρχεται από μέσα μας, με εργασία, και όχι από εξωτερικές παρεμβάσεις. @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Σοφία, εγώ το έχω κάνει 2 φορές.
Πρώτα απ'όλα να σου πω πως η Ντάνν έχει απόλυτο δίκιο!

Ναι, θα λάβεις μηνύματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο αφού γι'αυτό άλλωστε πληρώνεις.
Ξέρεις όμως από που προέρχονται? Από τον Ανώτερο Εαυτό σου? Από το άτομο που εξασκεί αυτή τη μέθοδο και με διαίσθηση σου απαντά σε καίρια θέματά σου? Από αλλού?

Και άντε γράψαμε σ'ένα χαρτί τα μηνύματα... Τί να τα κάνουμε? Πως θα δουλέψουμε μ'αυτά? Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πελαγώσεις λόγω άγνοιας και να συνεχίζεις να ζητάς βοήθεια έξω από εσένα για να βγάλεις άκρη.

Με ραβασάκια όμως, άκρη δε βγαίνει...
Κράτα μικρό καλάθι....

Ντάννυ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Καλά, ναι, τα συστήματα είναι απλά εργαλεία... Αν δεν βάλεις το χεράκι σου, τα προβλήματα δεν λύνονται μαγικά.

Επειδή έχω ακούσει ανθρώπους να μιλάνε για το Ρείκι σαν να είναι μια μαγική δύναμη που, με το που πάρεις την μύηση, θα σου λύσει όλα τα προβλήματα, είμαι επιφυλακτική στο τι ακούω για το κάθε σύστημα και αρκετά πρόθυμη να μην το απορρίψω χωρίς να το δοκιμάσω. ^_^

Μαρία μου, η εμπειρία δεν χρειάζεται σύγκριση... Το θέμα είναι εσύ πως ένιωσες. Κάποιος που έχει εμπειρία σε άλλα συστήματα μπορεί απλά να έχει καταλήξει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που χρειάζεσαι εσύ. Οπότε μην υποβιβάζεις ποτέ την εμπειρία σου έναντι κάποιου άλλου ανθρώπου και μην περιμένεις άλλες γνώμες και απόψεις για να ζήσεις ότι νιώθεις! :-D

Κρύσταλλοθεραπείες, αρωματοθεραπείες, κοσμοενεργητική, ρείκι, channeling, aura soma και δεν ξέρω γω τι άλλο... Όλα είναι απλά μπροστά μας για να τα χρησιμοποιήσουμε όπως το νιώθουμε καλύτερα... Ένα, περισσότερα, συνδυασμοί αυτών... Ότι νιώθεις πως σε βοηθάει περισσότερο...

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν κάνει δικές τους, προσωπικές μεθόδους, και λειτουργούν άψογα για αυτούς (και ίσως και για άλλους). Σε καμία περίπτωση η μέθοδος δεν είναι η πανάκεια όμως. Δεν διαλέγεις κάτι που θα σου λύσει τα πάντα δια μαγείας, αλλά το εργαλείο που ταιριάζει περισσότερο στο χέρι σου και θα σε βοηθήσει περισσότερο να σκάψεις και να βγάλεις αυτά που είναι θαμμένα μέσα σου... :-D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Danny,
από την μια συμφωνώ μαζί σου.
Από την άλλη πάλι αναρωτιέμαι,
ένας άνθρωπος που αναζητά θεραπεία ρέικι από κάποιον master στο είδος,
ψάχνει μέσα στον εαυτό του ή το κάνει μέσω εξωτερικών παραγόντων?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτό που ρωτάς, Λευκέ Κρίνε, είναι αλληλένδετο με το πόσο έχει κατανοήσει ο άνθρωπος την αναγκαιότητα της θεραπείας του ολικά. Αν την έχει κατανοήσει θα ξέρει σίγουρα ότι ούτε το ρέικι, ούτε κανένα άλλο σύστημα δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει, όσα και να πληρώσει...

Η βαθιά ερμηνεία της θεραπείας αγγίζει την Ψυχή Μας και όχι την ανάγκη μας να ζήσουμε!

Η δυσαρμονία πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ζωή, αλλά με τις επιδιώξεις μας γι' αυτήν! ΄Οσο πιο εξωτερικές είναι, τόσο πιο πολύ θα θεωρούμε τις τεχνικές που μας δίνονται, αυτούσια θεραπεία...

Η πορεία όμως διαψεύδει τα πάντα...

Και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά ή Ζωή η ίδια!

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Danny,
από την μια συμφωνώ μαζί σου.
Από την άλλη πάλι αναρωτιέμαι,
ένας άνθρωπος που αναζητά θεραπεία ρέικι από κάποιον master στο είδος,
ψάχνει μέσα στον εαυτό του ή το κάνει μέσω εξωτερικών παραγόντων?
Λευκέ κρίνε, κρίνοντας πάντα από τον εαυτό μου και τη δική μου εμπειρία...

Το πρωτο πραγμα που έκανα στη Κέρκυρα για να αντιμετωπίσω τα προβλήματα μου , ηταν να βρώ ένα "θεραπευτη".(οσα τα σχέδια του θεού , τόσοι και οι "τύποι θεραπευτών" και "μαστερ" βέβαια , αυτο δεν σημαίνει κατι... )

Ειμουν στη ψυχολογία του αιώνιου πονεμένου ασθενη...
πράγμα επικινδυνο για μένα αν έπεφτα στα χέρια "λάθος θεραπευτη".
Πήρα από αυτον μια ωθηση, και ζητησα -μέσα μου- να γίνω θεραπευτης του εαυτού μου, και με έφερε η προθεση μου κοντά σε εναν ανθρώπο που γνωριζε το δρόμο και μου τον έδειξε χωρις προσδοκία και υποσχέσεις , γιατι γνωριζε πως κανείς δεν μπορει να υποσχεθει τη θεραπεία του άλλου.

θεωρω ότι είναι ανθρωπινο να απευθυνόμαστε σε κάποιον άλλο για βοηθεια, φτανει η σχεση να ειναι ταπεινη και να να υπάρχει αμοιβαιος σεβασμός οταν και τα δυο μέρη κοιτάζουν μέσα τους.
Ετσι ο "Μάστερ" δειχνει τον τρόπο στον "μαθητή" να πατησει το δρόμο προς τη θεραπεια μονος του.
:x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Βασω έγραψε:Η δυσαρμονία πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ζωή, αλλά με τις επιδιώξεις μας γι' αυτήν!
Και αυτο είναι ισως το πιο δύσκολο και θαραλλέο κομμάτι στη θεραπεία και την αυτογνωσία...
Να καταλάβουμε τις πραγματικές ανάγκες μας και να αναλάβουμε ολοκληρωτικά την ευθυνη της ενσάρκωσης μας, χωρις να ρίχνουμε ευθυνες σε τρίτους , με οδηγό την καρδιά να κυριαρχούμε σε ότι δεν μας εκφραζει πιά και δεν είναι δικο μας.

Δεν πιστευω ότι ένα εκκρεμές μπορει να το πετυχει αυτο...

@};-
Λευκός Κρίνος

Δημοσίευση από Λευκός Κρίνος »

Eυχαριστώ και τις δύο για τις απαντήσεις σας..!
Με κάλυψαν! @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

>:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”