S.R.T ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

ELEN M έγραψε:Σοφία, εγώ το έχω κάνει 2 φορές.
Πρώτα απ'όλα να σου πω πως η Ντάνν έχει απόλυτο δίκιο!

Ναι, θα λάβεις μηνύματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο αφού γι'αυτό άλλωστε πληρώνεις.
Ξέρεις όμως από που προέρχονται? Από τον Ανώτερο Εαυτό σου? Από το άτομο που εξασκεί αυτή τη μέθοδο και με διαίσθηση σου απαντά σε καίρια θέματά σου? Από αλλού?

Και άντε γράψαμε σ'ένα χαρτί τα μηνύματα... Τί να τα κάνουμε? Πως θα δουλέψουμε μ'αυτά? Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πελαγώσεις λόγω άγνοιας και να συνεχίζεις να ζητάς βοήθεια έξω από εσένα για να βγάλεις άκρη.

Με ραβασάκια όμως, άκρη δε βγαίνει...
Κράτα μικρό καλάθι....

Ντάννυ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ >:d<
ΕΛΕΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ :-D
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ:-? :-? :-? :x :x :x
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Μαρία μου, η εμπειρία δεν χρειάζεται σύγκριση... Το θέμα είναι εσύ πως ένιωσες. Κάποιος που έχει εμπειρία σε άλλα συστήματα μπορεί απλά να έχει καταλήξει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που χρειάζεσαι εσύ. Οπότε μην υποβιβάζεις ποτέ την εμπειρία σου έναντι κάποιου άλλου ανθρώπου και μην περιμένεις άλλες γνώμες και απόψεις για να ζήσεις ότι νιώθεις! :-D

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΩ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΩ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΧΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟ S,R,T ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΙΓΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΣ ΖΩΕΣ(ΣΙΩΠΗΣ,ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΜΟΝΑΞΙΑΣ,ΥΠΑΚΟΗΣ,ΦΟΒΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΩ.
THN ANAΓΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Κ.Τ.Λ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΕΦ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΛΟΓΟΥ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΕΚΕΙ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ?ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ S.R.T
THΣ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ,ΜΠΗΚΕ Κ ΑΠΟ Κ ΠΕΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Μαρία θα σου πω πως απο προσωπική εμπειρία έχω δοκιμάσει να κάνω "θεραπείες " και να μου δίνουν μηνύματα για προηγούμενες ζωές

ποτέ δεν βρήκα τον Εαυτό μου μέσα απο αυτό γιατί απλά δεν περιείχε την ευθύνη μου και αλλιώς δεν γίνεται

και όχι μόνο δεν γίνεται να βρεις ισορροπία αν δεν αναλαβεις την ευθύνη του Εαυτού σου, ώστε να τον γνωρίσεις,
αλλα μάλιστα ίσως και να επεμβαίνεις με απότομο τρόπο στα ψυχικά σου πεδία, με γνώση (προηγούμενων ζωων),
που δεν έισαι σε ετοιμότητα με συνείδηση να διαχειριστείς
και αυτό μπορεί να έντείνει περισσότερο φοβίες απο το να τις ξεκαθαρίσει

εσύ γνωρίζεις καλύτερα για τον εαυτό σου,

εγώ απλά μοιράζομαι την δική μου εμπειρία

:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Fotini έγραψε:Μαρία θα σου πω πως απο προσωπική εμπειρία έχω δοκιμάσει να κάνω "θεραπείες " και να μου δίνουν μηνύματα για προηγούμενες ζωές

ποτέ δεν βρήκα τον Εαυτό μου μέσα απο αυτό γιατί απλά δεν περιείχε την ευθύνη μου και αλλιώς δεν γίνεται

και όχι μόνο δεν γίνεται να βρεις ισορροπία αν δεν αναλαβεις την ευθύνη του Εαυτού σου, ώστε να τον γνωρίσεις,
αλλα μάλιστα ίσως και να επεμβαίνεις με απότομο τρόπο στα ψυχικά σου πεδία, με γνώση (προηγούμενων ζωων),
που δεν έισαι σε ετοιμότητα με συνείδηση να διαχειριστείς
και αυτό μπορεί να έντείνει περισσότερο φοβίες απο το να τις ξεκαθαρίσει

εσύ γνωρίζεις καλύτερα για τον εαυτό σου,

εγώ απλά μοιράζομαι την δική μου εμπειρία

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΟ S.R.T ΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

θεέ μου... :-( :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Μαρία πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι με την εμπλοκή μας με τα ψυχικά πεδία

μπορεί να λέμε έλα μωρέ αφου έιχα άγνοια και τάραξα τον ψυσχισμό μου, όμως δεν είναι έτσι γιατί εμεις κρατάμε το μαχαίρι εμεις και το καρπουζι στο τελος

ένας τρόπος που εμένα με βοήθησε ήταν να εξετάζω ειλικρινά την πρόθεση μου

όλα στην ζωή δρουν Μαράκι και να σε έσφαξε ο γείτονας στην προηγούμενη ζωη σου λίγη σημασία έχει, γιατί η ζωή μας η ίδια είναι ο σίγουρος δείκτης των συναισθηματων μας που χρειάζονται φροντίδα

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

MARIA.Α έγραψε:ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΟ S.R.T ΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
Οποιος ΔΕΝ θέλει να επειρεάσει Μαρία, πολύ απλά ΔΕΝ το λέει , ακομα κι αν έχει αποψη για τη ζωη του άλλου! @};-
Κατάλαβες γιατι εννοώ ότι η σχέση μεταξύ "ασθενή" και "θεραπευτη" χρειάζεται ταπεινότητα και σεβασμό?

Διοτι μπορει η λογική σου να λέει ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι προηγούμενες ζωες σου, αλλά το συναισθημα σου έχει άλλη αποψη και φορτίστηκε ακομα περισσότερο, ενώ η σχέση σου με τον αδελφό σου δεν αποκατασταθηκε ΜΕΣΑ ΣΟΥ , αλλά χειροτερευσε...

Πως επιτελέσθηκε η θεραπεία λοιπόν με αυτη τη μέθοδο?

Τι ωραια να μιλάς στους ανθρωπους για βία και φόβο πριν τους πεις τι σημαινει Αγάπη.... :?:-(
@};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Danny έγραψε:
MARIA.Α έγραψε:ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΤΟ S.R.T ΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
Οποιος ΔΕΝ θέλει να επειρεάσει Μαρία, πολύ απλά ΔΕΝ το λέει , ακομα κι αν έχει αποψη για τη ζωη του άλλου! @};-
Κατάλαβες γιατι εννοώ ότι η σχέση μεταξύ "ασθενή" και "θεραπευτη" χρειάζεται ταπεινότητα και σεβασμό?

Διοτι μπορει η λογική σου να λέει ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι προηγούμενες ζωες σου, αλλά το συναισθημα σου έχει άλλη αποψη και φορτίστηκε ακομα περισσότερο, ενώ η σχέση σου με τον αδελφό σου δεν αποκατασταθηκε ΜΕΣΑ ΣΟΥ , αλλά χειροτερευσε...

Πως επιτελέσθηκε η θεραπεία λοιπόν με αυτη τη μέθοδο?

Τι ωραια να μιλάς στους ανθρωπους για βία και φόβο πριν τους πεις τι σημαινει Αγάπη.... :?:-(
@};-
ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ
ΤΗ ΔΥΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ.
ΟΤΑΝ ΠΕΡΣΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΓΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗΣ.ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΣ!
ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Danny έγραψε:Τι ωραια να μιλάς στους ανθρωπους για βία και φόβο πριν τους πεις τι σημαινει Αγάπη....
Μαράκι μου δεν αναφέρομαι για σένα με την παραπάνω προταση!
Αλλά γιαυτούς που ασχολούνται με πνευματικά συστηματα,και χωρις να εξηγήσουν τι ειναι η αγάπη, τροφοδοτούν με την αλαζονεία τους τον άλλο πόλο της, το φόβο.

Συγνώμη , αν δεν εκφραστηκα με σαφήνεια! @};- :-D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

Danny έγραψε:
Danny έγραψε:Τι ωραια να μιλάς στους ανθρωπους για βία και φόβο πριν τους πεις τι σημαινει Αγάπη....
Μαράκι μου δεν αναφέρομαι για σένα με την παραπάνω προταση!
Αλλά γιαυτούς που ασχολούνται με πνευματικά συστηματα,και χωρις να εξηγήσουν τι ειναι η αγάπη, τροφοδοτούν με την αλαζονεία τους τον άλλο πόλο της, το φόβο.

Συγνώμη , αν δεν εκφραστηκα με σαφήνεια! @};- :-D
ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ :-D ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ! ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΩΛΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ!ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΙΜΑΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΑΠΗ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.ΚΑΤΙ ΜΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ?
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ S.R.T

Τι είναι το S.R.T;
Το Spiritual Response Therapy ή S.R.T είναι μια μέθοδος που ερευνά σε βάθος τον υποσυνείδητο νου και τα ψυχικά (Ακασικά) αρχεία για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση κρυμμένων μπλοκαρισμάτων και αρνητικών προγραμμάτων της ζωής μας, τα οποία μας εμποδίζουν να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή. Η μέθοδος αυτή στηρίζεται στην επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό.

Σκοπός του S.R.T είναι να επαναφέρει τον άνθρωπο σε συνειδητή επαφή με τον θεϊκό του εαυτό και να εναρμονίσει κάθε πτυχή της ύπαρξής του. Έτσι συμβάλλει στην υγεία, στη χαρά της ζωής και στη πνευματική ανάπτυξη.

Τι είναι τα αρνητικά προγράμματα;
Για να κατανοήσουμε πλήρως την δύναμη που έχουν τα υποσυνείδητα προγράμματα επάνω μας, πρέπει να κατανοήσουμε το εύρος της ζωής μας, το οποίο επεκτείνεται πέρα από αυτή την ζωή, σε προηγούμενες και παράλληλες ζωές. Τα προγράμματα αυτά μπορεί να είναι λανθασμένες πεποιθήσεις, αρνητικές συνήθειες ή εξαρτήσεις ή κυτταρική μνήμη (στο DNA) αρνητικών εμπειριών από προηγούμενες ζωές. Η ενέργεια από προηγούμενες ζωές μεταφέρεται σε αυτή την ζωή και είναι πολλές φορές η αιτία για όλα τα προβλήματά μας (Οικονομικά, Σχέσεων, Υγείας )!

Γιατί είναι σημαντικός ο καθαρισμός των αρνητικών μας προγραμμάτων;

Με τη καθοδήγηση (απόκριση) του Ανώτερου Εαυτού και την χρήση ειδικών διαγραμμάτων καθαρίζονται προγράμματα ή μπλοκαρίσματα και κυριολεκτικά σβήνεται η αρνητική - ασύμφωνη ενέργεια από το υποσυνείδητο και τα ψυχικά αρχεία και αντικαθιστάται με θετική ενέργεια. Έτσι, αντί να οδηγείσαι από υποσυνείδητα πιστεύω, πεποιθήσεις και επιθυμίες που αγνοείς ότι υπάρχουν και που δεν κατανοείς, σου δίνεται η δυνατότητα να ζήσεις με το μέγιστο δυναμικό σου – να εκφράσεις τον πραγματικό Εαυτό σου!

Αποτελέσματα καθαρισμού
Μεγαλύτερη ροή σε όλες τις όψεις της καθημερινότητας.
Με την ακύρωση των ανασταλτικών προγραμμάτων αναδύεται μεγαλύτερη διαύγεια και ικανότητα συγκέντρωσης, μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας, και προσωπική δύναμη και ακεραιότητα.
Απαλλαγή από φοβίες και τραυματικές εμπειρίες, κατάθλιψη, σύγχυση, θυμό, ενοχές.
Καθαρισμό όλου του Κάρμα που είναι έτοιμο να απελευθερωθεί. Μια συνεδρία S.R.T μπορεί εύκολα και γρήγορα να φέρει βαθύτερη κατανόηση μιας σχέσης και να καθαρίσει φορτία του παρελθόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εναρμόνιση και άνθιση των διαπροσωπικών σχέσεων.
Ριζική κατανόηση της αιτίας μιας ασθένειας, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιτραπεί η ίαση.
Απαλλαγή από όλων των ειδών τις αλλεργίες.
Απαλλαγή από εμπόδια για αφθονία, ευημερία και επιτυχία.
Αυξημένη αυτοπεποίθηση, αγάπη και χαρά.
Καθαρισμός αρνητικών ενεργειών σε χώρους.

Η διαδικασία του S.R.T. διαρκεί περίπου 2 ώρες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η ζωή μας είναι σαν καινούργια, απόλυτα ελεύθερη από αρνητικές επιρροές, δικές μας ή άλλων, που εγκλώβιζαν μέχρι τώρα την έκφραση του απεριόριστου δυναμικού μας. Η ζωή προχωράει σε έναν πιο φωτεινό μονοπάτι!

Γνώρισε και απελευθέρωσε το πραγματικό σου Δυναμικό
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΣ!
Αν είναι δυνατόν! :-(
Μια συνεδρία S.R.T μπορεί εύκολα και γρήγορα να φέρει βαθύτερη κατανόηση μιας σχέσης και να καθαρίσει φορτία του παρελθόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εναρμόνιση και άνθιση των διαπροσωπικών σχέσεων.
Να γελάσω τώρα ή μετά??
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από AMALIA »

Η διαδικασία του S.R.T. διαρκεί περίπου 2 ώρες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
!
Ενα ξερω οχι σε δυο ωρες ... αλλα ουτε σε δυο ζωες... @};-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AMALIA την 06 Μάιος 2011 3:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

:-(
MARIA.Α

Δημοσίευση από MARIA.Α »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΥΡΩ ΑΠΟ TO REIKI KAI ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
ΤΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΡΕΙΚΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΗΣΕΙΣ ΡΕΙΚΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ S.R.T
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥ?
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ?
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΟΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ,ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! :x :x :x

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”