αυτό που έγραψες καταγράφεται...θα απαντήσει λοιπόν επ' αυτού...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
μια πλακιτσα καναμε Βασουλα μου...μην το κανουμε θεμα τωρα....
(γκρρρμφχμφφφμμμμ)

αυτό που έγραψες καταγράφεται...θα απαντήσει λοιπόν επ' αυτού...
Περικοκλάδα μου ,Δημιουργήθηκα από το φως και δημιούργησα, αγαπημένη μου ψυχή, την αιωνιότητα, που την βιώνω μαζί σου στην ζωή. Με οδήγησες στην πτώση και ξανά στην ανάταση, μέσα από στοές με σταλαχτίτες, φτιαγμένους από δάκρυα. Με τρυπούσαν
«Εδώ είναι η αρχή», μου είπες, μα εγώ δεν άντεχα τον φόβο της άγνωστης αρχής.
Σου ξέφυγα, βγήκα από το φως, σε παρακολουθούσα από απόσταση αυτήν την απόσταση που χρειαζόμουν για να οριοθετήσω το σκοτάδι μου.
Και όσο απομακρυνόμουν, σε άκουγα που ψιθύριζες
«αγαπημένη μου, ακολούθησε την καρδιά σου για να με βρεις »
Κουφαλιτσα περικοκλαδα μου κανες και τη δυσκολη...αφου σε αγαπαω γμτ το κρτ μ!!!!!!!!!!!)
Κτίζω τις γέφυρες ψυχή μου, προσπαθώ να θυμηθώ.Είχες δίκιο, αγαπημένη μου ψυχή, ήμουν αυτό που μπορούσα να είμαι, και ξέχασα αυτό που είσαι εσύ
Εσύ το φως εγώ η σκιά
Εσύ η κατεύθυνση, εγώ ο στόχος
Εσύ η αγάπη εγώ η καρδιά.
Δεν γίνεται το ένα χωρίς το άλλο, κι έτσι ξαναβρεθήκαμε
Γιατί δεν μπορούμε να μην είμαστε μαζί το είχαμε υποσχεθεί
Να μην φοβάσαι τις πληγές σου! Να τις δέχεσαι με «αξιοπρέπεια», όση δεν μπορείς να δείξεις στην μικρή ζωή σου…"
δεν με εμπιστεύεσαι...και πως να με εμπιστευτείς, αφου και εγω η ίδια δεν με εμπιστεύομαι αφου όσο σε πολεμώ ότι αγγίζω πληγώνεται και τώρα που σε καμουφλαρα καλα καλα, ότι και καλα σε αγαπω και σε αγκαλιάζω πάλι ότι αγγίζω πληγώνεταιVaso έγραψε:Στην αρχή όλα μεταξύ μας ήταν πόλεμος Επειδή όμως δεν τον άντεξες, βρήκες τρόπο να δικαιολογήσεις τον εγωισμό σου Και είπες ότι με αγαπάς
Τι ξέρεις εσύ από αγάπη?
Πότε ήσουν γενναιόδωρος μαζί μου?
Ούτε καν ταπεινός δεν ήσουν
.....
Πως το φαντάστηκες ότι μπορείς πια να με ξεγελάσεις?
Τρέμω στην ιδέα να σε εμπιστευθώ Και αυτό εσύ μου το έμαθες! Να μην εμπιστεύομαι κανέναν, όπως κι εσύ δεν εμπιστεύεσαι κανέναν!
Εχεις μόνο μια ευκαιρία άνθρωπε μαζί μου Να μην φοβάσαι τις πληγές σου! Να τις δέχεσαι με «αξιοπρέπεια», όση δεν μπορείς να δείξεις στην μικρή ζωή σου "
Σ έχασα, Μεγάλε Ιερέα
...
«Αφού ρωτάς γιατί, σημαίνει ότι η σκιά της κάθε πέτρας παρέμεινε σκιά, ο βυθός του ωκεανού παρέμεινε βυθός, ο ανεμοστρόβιλος του αέρα παρέμεινε ανεμοστρόβιλος »
«Και τι θα μπορούσαν να είναι?»
«Εσύ »