ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα αφεντικα του καθενος ακουλουθανε ακριβως την ιδια γραμμη με το κρατος :?
Τωρα λεει θα μας δινουν τα μισα απο οτι παιρνουμε και βλεπουμε τα υπολοιπα :-o
Δεν ξερω που θα παει αυτο πραγματικα,μακαρι να υπηρχε αυτος απο την ταινια V for vendeta να καθαρισει 8)
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Τασουλη μου εργοδοτες υπαρχουν οχι αφεντικα ;)
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Ναι αμαλια μου αλλα το ιδιο μου κανει να σου πω την αληθεια. :?
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Τασουλη μου δεν ειναι το ιδιο και θα σου πω οτι και εγω στο παρελθον ετσι αποκαλουσα τους εργοδοτες μου..
Ομως για αυτο εργαζομαστε..
Αν το νιωθεις αφεντικο και μπαινεις στο τριπακι οτι το εκαστοτε αφεντικο αφεντευει την ζωη σου κατευθυνεις την ενεργεια σου πρς αυτην την κατευθυνση και εστι γινεται..

Πριν κανα μηνα η εταιρεια που εργαζομαι πηρε καποια νεα μετρα λογω της κρισης μιωση ωρων και φυσικα μιωση μισθου...
Καλεστηκα λοιπον οπως και πολλοι αλλοι συναδελφοι να υπογραψω μια αλλη συμβαση..
Φυσικα και δεν μου αρεσε να αλλαζει και μαλιστα σημαντικα ο μισθος μου αλλα δεν ενιωσια και την αναγκη να κατσω πανω απο ενα πηγαδι οπως θα εκανα παλλια να κλαιω..
Εβαλα κατω ολους τους παραγοντες με βαση τις αναγκες μου και τις επαναξετασα πηρα το χρονο μου πριν κανω οπιαδηποτε κινηση γιατι ηθελα να ειμαι συνηδειτη σε αυτο που θα επελεγα..
Επελεξα να μεινω υπογραφοντας συνηδειτα και να ειμαι καλα μεσα σε αυτο.
Απο την μια εχανα καποια χρηματα απο την αλλη ομως μου δωθηκαν αλλα δωρα ξανασυστηκα στην εταιρια δουλλευω με το ιδιο κεφι και αγαπη αλλα σεβαστηκα τον χρονο μου πια.
Περιορισα η και αλλαξα καποιες σπαταλες συνηθειες..

Ε και? καποια χρηματα λιγοτερα αλλα περισσοτερη ουσιαστικο χρονο με τον ευατο μου και το περιβαλλον μου..

Τιποτα δεν ερχεται τυχαια!!! και ολα κρυβουν δωρα αρκει να εισαι σε εργηγορη να τα αντιλιφθεις...

@};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Τι ωραία που τα λές Αμαλάκι μου :x

μου δίνεις τροφή για σκέψη γιατί και εγώ έχω προβλήματα με τη δουλειά :?

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Και έκανες άριστα Αμαλία...

Αν όμως, όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μπορούσαν να συννενοηθούν και να αρνηθούν να υπογράψουν την σύμβαση, ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα τότε;

Θα τολμούσε ο οποιοσδήποτε εργοδότης ή πρωθυπουργός ή δεν ξέρω γω τί να μιλάει με τόση άνεση και αναίδεια για μείωση μισθών, αν ήξεραν πως θα βρουν σύσσωμους τους εργαζόμενους απέναντί τους; Ρε νύχτα χωρίς φεγγάρι θα είχαν φύγει! :-D

Τασούλη υπήρξαν άνθρωποι που ύψωσαν ανάστημα και τους έφαγαν αξημέρωτα...γιατί ήταν μόνοι τους. :-(
Γιατί βλέπεις ο καθένας θέλει κάποιον να τους σώσει αλλά όπως έχει ο καθένας την σωτηρία στο μυαλό του και αν δεν τους βγαίνει το σενάριο, τότε με την ίδια ευκολία τον ρίχνουν στην πυρά.
@};-
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Oμορφη περιγραφη αμαλια μου αλλα με προβληματιζει οτι αν ο ενας μηνας καβαλαει τον αλλον και μαζευτουν λεφτα απληρωτα σιγα μην μας τα δωσουν μετα μαζεμενα :?
Ερχομαι στο διλημα οτι αν δω οτι μας παει 2-3 μηνες ετσι να επιδιωξω να με διωξουν αφου τα ιδια θα παιρνω απο το ταμειο ανεργειας και μετα μολις ανοιγει η σεζον παω σε ενα εποχιακο και ξανα τα ιδια μετα ταμειο ανεργιας κτλ
Δεν ξερω ακομα,ελπιζω να μην γινει ετσι..βεβαια θα μου πεις καθε πορτα που κλεινει ανοιγει μια αλλη ευκαιρια για αναπτυξη.. :-? @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

evi έγραψε:Και έκανες άριστα Αμαλία...

@};-
Ξερεις γιατι το εχουμε κουβεντιασει αν εστω και οι μισοι δεν υπεγραφαν δεν θα υπεγραφα..
Γεννεοτητες χωρις γνωση και σοφια εκανα πολλες και καθε φορα καθομουν μεσα στο πηγαδι..

Εν τω μεταξυ 15 μερες μετα πηρα και την επιβαιωση οτι εκανα το καλυτερο!!!

@};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

AMALIA έγραψε:Εν τω μεταξυ 15 μερες μετα πηρα και την επιβαιωση οτι εκανα το καλυτερο!!!
Χαίρομαι για εσένα Αμαλία!!! :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ευχαριστω Ελενακι!!! :x :x

>:d< >:d< >:d< >:d<
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=-dZ3HmmW2f8

:-?

Aξιζει να τα δειτε..και ας ηταν μηνες πριν το ΔΝΤ.

http://www.youtube.com/watch?v=q2XmZ1lKMkg
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

AMALIA έγραψε: Απο την μια εχανα καποια χρηματα απο την αλλη ομως μου δωθηκαν αλλα δωρα ξανασυστηκα στην εταιρια δουλλευω με το ιδιο κεφι και αγαπη αλλα σεβαστηκα τον χρονο μου πια.
Περιορισα η και αλλαξα καποιες σπαταλες συνηθειες..

Ε και? καποια χρηματα λιγοτερα αλλα περισσοτερη ουσιαστικο χρονο με τον ευατο μου και το περιβαλλον μου..

Τιποτα δεν ερχεται τυχαια!!! και ολα κρυβουν δωρα αρκει να εισαι σε εργηγορη να τα αντιλιφθεις...

@};-
Αμαλία είσαι απίστευτη…
:x @};-
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Εχουμε απιστευτα εργαλεια για να δουμε την ζωη απο μια αλλη οπτικη!!!

Το μονο που χρειαζεται εγρηγωση για να αντιλβανωμαστε τα δωρα :x :x :x

>:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Καλα τα δωρα οκ δεν αντιλεγω αλλα και το να μας λενε και μαλακες που δουλευουμε με τα μισα ειναι φανταστικο δωρο. >:\

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”