Τασουλη μου δεν ειναι το ιδιο και θα σου πω οτι και εγω στο παρελθον ετσι αποκαλουσα τους εργοδοτες μου..
Ομως για αυτο εργαζομαστε..
Αν το νιωθεις αφεντικο και μπαινεις στο τριπακι οτι το εκαστοτε αφεντικο αφεντευει την ζωη σου κατευθυνεις την ενεργεια σου πρς αυτην την κατευθυνση και εστι γινεται..
Πριν κανα μηνα η εταιρεια που εργαζομαι πηρε καποια νεα μετρα λογω της κρισης μιωση ωρων και φυσικα μιωση μισθου...
Καλεστηκα λοιπον οπως και πολλοι αλλοι συναδελφοι να υπογραψω μια αλλη συμβαση..
Φυσικα και δεν μου αρεσε να αλλαζει και μαλιστα σημαντικα ο μισθος μου αλλα δεν ενιωσια και την αναγκη να κατσω πανω απο ενα πηγαδι οπως θα εκανα παλλια να κλαιω..
Εβαλα κατω ολους τους παραγοντες με βαση τις αναγκες μου και τις επαναξετασα πηρα το χρονο μου πριν κανω οπιαδηποτε κινηση γιατι ηθελα να ειμαι συνηδειτη σε αυτο που θα επελεγα..
Επελεξα να μεινω υπογραφοντας συνηδειτα και να ειμαι καλα μεσα σε αυτο.
Απο την μια εχανα καποια χρηματα απο την αλλη ομως μου δωθηκαν αλλα δωρα ξανασυστηκα στην εταιρια δουλλευω με το ιδιο κεφι και αγαπη αλλα σεβαστηκα τον χρονο μου πια.
Περιορισα η και αλλαξα καποιες σπαταλες συνηθειες..
Ε και? καποια χρηματα λιγοτερα αλλα περισσοτερη ουσιαστικο χρονο με τον ευατο μου και το περιβαλλον μου..
Τιποτα δεν ερχεται τυχαια!!! και ολα κρυβουν δωρα αρκει να εισαι σε εργηγορη να τα αντιλιφθεις...