ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εξαρτάται πως την ψάχνεις... :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Χμμμ τι εννοείς :-? με βάζεις σε σκέψεις πάλι :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ιωαννάκι έτσι όπως ρωτάς, κατανοώ ότι δεν έχεις μπει καν στην διαδικασία να ανακαλύψεις τι είναι αρμονία για σένα...

πολλές φορές αρμονία θεωρούμε την ευόδωση των σεναρίων που έχουμε στον νου μας, αλλά αυτό είναι μόνο μια εγωιστική επιθυμία και όχι η ουσία της αρμονίας.

Σου λείπουν "κλειδιά" εσωτερικά, αυτά που ανοίγουν την ψυχή και κλείνουν πίσω τους την πόρτα της αυταπάτης, σχετικά με το μπορεί η ψυχή να βιώνει σαν αρμονία...

Είναι ορισμένα ψυχικά "περιεχόμενα" μέσα μας που τα θεωρούμε λάθη και τα σφραγίζουμε, μα όμως αυτό είναι ουτοπία, γιατί τίποτα δεν υπάρχει που δεν είναι μέσα σου.

Το μπουκάλι 23 συγκεκριμένα, σου δίνει μυνήματα να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είναι...
Η απογοήτευση και η ματαιότητα στην ζωή όμως που περιέχει στα αποκρυσταλλωμένα δάκρυα του ανοιχτού ροζ, χρειάζεται να απελευθερωθούν...

Τα ανοιχτά χρώματα στα μπουκάλια σημαίνουν ένα παγωμένο συναίσθημα...΄Οσο πιο ανοιχτά επιλέγεις, τόσο πιο βαθιά βρίσκεται εκείνο...

΄Ισως ήρθε ο καιρός να μην κλαις πια για τον ήλιο που δεν σε ζέστανε, αλλά από ευγνωμοσύνη γιατί υπάρχει στην ζωή σου...

Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ναι πώς τα μισά κατάλαβα ώς συνήθως :D ελπίζω σύντομα να καταλάβω και τα άλλα μισά.

ευχαριστώ >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Βρε ιωαννουλα.... :-D
Ενταξει δεν μπορω να αμφισβητησω για τα μπουκαλια αυρα που σιγουρα εχουν τις ιδιοτητες τους,αλλα εχω μια εντυπωση οτι ψαχνεις να παρεις τις απαντησεις με πολλες μεθοδους ταυτοχρονα και οτι θα ερθουν μαγικα οι απαντησεις απο τα μπουκαλια της αυρας και οχι μονο..
Λες απο ενα μπουκαλι να βρεθει η αρμονια μεσα σου?
:-?
Σιγουρα θα ηταν πολυ ωραιο να γινοταν ετσι απλα,θα επαιρνα καμια 10 αρια μπουκαλια και θα ξεμπερδευα :P
Μου θυμιζει αυτο που λενε οτι το ρεικι ειναι μαγικο και θα σου λυσει ολα σου τα προβληματα.
Ξερω δεν θα το δεχτεις οπως το γραφω αλλα κοιτα λιγο ποιο βαθια μεσα σου ενα...ενα...σιγα...σιγα...
Οχι το ενα μετα το αλλο,προσπαθησε να τα αφομοιωνεις πριν πλακωνεσαι στο ενα μπουκαλι μετα το αλλο η οποιοδηποτε ειναι αυτο το μπουκαλι.
Σαν να ανοιγεις πολλες πορτες ταυτοχρονα και δεν ξερεις απο ποια να βγεις...
Δεν κανω φυσικα τον σοφο μην με παρεξηγησεις απλα λεω μια γνωμη που φυσικα δεν χρειαζεται να δωσεις και σημασια. :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Βασω μου, πολυ με συγκινησε το ποστ σου που διαβασα με τις ακτινες και ενιωσα χαρα μεγαλη >:d< >:d<
αυτο το διαστημα βαζω το δευτερο μπουκαλι (που ηταν το πρωτο που επελεξα αν δεν κανω λαθος) που ειναι το Νο 1 (φυσικη διασωση) και η επιβεβαιωση του ειναι "ειμαι ολοτητα, ολοκληρωνω καθε πλευρα". το πρωτο ηταν το Νο 6 (ενεργεια) και παρατηρω οτι μου παιρνει πολυ χρονο η διαδικασια. το πρωτο εκανα 6 μηνες να το τελειωσω, εκανα μια μεγαλη διακοπη και εδω και λιγο καιρο ειμαι στο δευτερο...
το τριτο μετα ειναι το Νο10 (πηγαινε και αγκαλιασε ενα δεντρο) και το τεταρτο το Νο 80 (η Αρτεμις)
Ξεκινησα την τετραδα πριν απο 1 χρονο περιπου και μου παιρνει πολυ χρονο να το ολοκληρωσω. Αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν ειμαι ετοιμη για γρηγορες αλλαγες. Παρατηρω αυτο το διαστημα ποσο δυσκολο μου ειναι να αγαπησω τον εαυτο μου και με στεναχωρει αυτο. Ταυτοχρονα χαιρομαι γιατι ανοιξα τα ματια μου και σε αλλα κομματια του φορουμ σημερα, και το οφειλω στη Δωρα κυριως αν και δεν ειναι καταλληλο αυτο το ποστ για να την ευχαριστησω...., αλλα αυτο μου εδωσε δυναμη και χαρα!!!

@};- @};- @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ρε Τασούλη αν δεν δώ το εμπόδιο ,πώς θα το πηδίξω για να πάω παρακάτω? ,αν δεν δώ της αίτιες του πόνου μου ,πώς θα τον ξεπεράσω για να είμαι καλά μέσα μου ?

ποτέ μα ποτέ δεν πίστεψα ούτε εννοείθηκε ποτέ στα λεγόμενα και στα γραφόμενα μου ότι πιστέυω πώς το ρέικι η το αύρα σώμα τα θεωρώ μαγικά ραβδάκια που θα μου κάνουν την δουλειά και θα με απαλλάξουν από κάθε τι ''κακό''

δεν πλακώθηκα στα μπουκάλια ,ίσα ίσα όταν ένιωθα ΄οτι ζορίζομαι πολύ τα σταματούσα για λίγες μέρες και μετά όταν ένιωθα έτοιμη ,τα ξεκινούσα πάλι.

ο σκοπός μας είναι η θεραπειά σωστα ? τα δικά μου βοηθήματα για να πετύχω την θεραπεία είναι το ρέικι και το αύρα σώμα.
αν τα έβλεπα σαν μαγικά ραβδάκια θα έπαιρνα απλά τους βαθμούς στο ρέικι,θα άφηνα και σε μία γωνία τα μπουκάλια και θα περίμενα με σταυρωμένα τα χέρια να με θεραπέυσουν.

Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Ελενα Κ. έγραψε: Ταυτοχρονα χαιρομαι γιατι ανοιξα τα ματια μου και σε αλλα κομματια του φορουμ σημερα, και το οφειλω στη Δωρα κυριως αν και δεν ειναι καταλληλο αυτο το ποστ για να την ευχαριστησω...., αλλα αυτο μου εδωσε δυναμη και χαρα!!!

@};- @};- @};-
Έλενα για Αύρα-Σώμα δεν ξέρω να βοηθήσω αλλά τις αγκαλιές μου για την περιπλάνηση σου και στο υπόλοιπο φόρουμ.
Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν ποστάρει διάσπαρτα κομμάτια από χάρτες για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Εύχομαι καλό διάβασμα και καλά ποστ!!! >:d< :x @};-
Δώρα… >:d< >:d< >:d<
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ταυτοχρονα χαιρομαι γιατι ανοιξα τα ματια μου και σε αλλα κομματια του φορουμ σημερα
η αλήθεια είναι, ΄Ελενα, ότι εδώ είναι ένας λαβύρινθος...στοά, στην στοά, θα βγεις εκεί που θέλεις... ;)

:x :x :x :x

Εικόνα

Αλεξανδρε >:d< >:d< πολλες αγκαλιες κι απο μενα και σ'ευχαριστω πολυ για το σημερινο μοιρασμα @};- ηταν πολυ ομορφα!
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

ναι Βασω μου >:d< >:d<
τουλαχιστον τολμησα να μπω στο λαβυρινθο... τολμω να πω...
και αισθανομαι φοβο, αλλα και συγκινηση μεγαλη @};- @};-
Ευχαριστω απλα!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Έλενα!! >:d< >:d< >:d<

Αλέξανδρε!! >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Βασούλα τώρα που δούλευα το ρόζ μπουκάλι ,μου έχουν προκύψει κάποια σωματικά προβλήματα και υποψιάζομαι ότι είναι καθαρισμοί :-?

ένα μήνα τώρα έχω έναν έντονο βήχα,συνάχη ,πόνο στα γόνατα και στην πλάτη (στο ύψος της καρδιάς )
τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν αυτοί οι καθαρισμοί ,δεν πάει άλλο αυτή κατάσταση :-? :?

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ποιό μπουκάλι δουλεύεις Ιωαννάκι? :-?

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

το 23 ρόζ πάνω και ρόζ κάτω