Τελικά, τί γίνεται???
Απιστευτο βιντεακι!
Θα τρελαθώ!!!
Τελικά, τί γίνεται???
Πότε από δω, πότε από κει

Τελικά, τί γίνεται???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 15 Νοέμ 2010 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι αυτός που το διαβάζει είναι από την μεσα μεριά?
δηλαδή υπάρχει κάποιος που να βλέπει ότι αυτός που το διαβάζει είνα από την έξω? δηλαδή μας έχει πλάτη?
έτσι όπως είναι η προοπτική του δεν αφηνει περιθώρια όμως...
δηλαδή υπάρχει κάποιος που να βλέπει ότι αυτός που το διαβάζει είνα από την έξω? δηλαδή μας έχει πλάτη?
έτσι όπως είναι η προοπτική του δεν αφηνει περιθώρια όμως...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τυχαιο?

Αλλα μετα που κοιταξα το βιβλιο..κι εγω αντιληφθηκα οτι καποιος το διαβαζει απο τη μεσα πλευρα!!!
Τυχαιο?
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Στην αρχή μόνο αριστερόστροφα την έβλεπα να κινείται!!Μου πήρε ώρα να την βλέπω και δεξιόστροφαEmmanouela έγραψε:Σιγουρα ειναι νοητικο...απλα αυτη τη φορα τα ματια δεν συμμετεχουν πουθενα..ειναι θεμα αντιληψης οπως και αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=IBnccVZ9neI
Καποιοι αντιλαμβανονται οτι η κοπελα γυρναει δεξιοστροφα και καποιοι μονο αριστεροστροφα.....ή και απο τις δυο πλευρες!!!!
Ειναι εντυπωσιακο!!!!!!

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
ανιμούλα....ο νους μας είναι απλά εργαλείο...Αν δεν τον αφήσουμε να κυριαρχεί, τότε η συνείδηση βλέπει τα πάντα...
όλες τις κινήσεις του αιώνιου...

όλες τις κινήσεις του αιώνιου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

![]()
Σε διαρκή πάλη βρισκόμαστε ποιος θα ελέγξει ποιον...
Ίσως επειδή υπάρχει "πάλη" δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα...