Θα τρελαθώ!!!
Τελικά, τί γίνεται??? Πότε από δω, πότε από κει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 15 Νοέμ 2010 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Αλλα μετα που κοιταξα το βιβλιο..κι εγω αντιληφθηκα οτι καποιος το διαβαζει απο τη μεσα πλευρα!!!
Τυχαιο?
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Και αυτά τα illusions είναι με το τι επιλέγεις για φόντο. Στην πρώτη το φαίνεται μια φράση στα Αγγλικά αν δούμε το μαύρο χρώμα για φόντο. Στην δεύτερη όποιο χρώμα και να επιλέξεις για φόντο φαίνεται μια εικόνα.
Την πρώτη φορά που είδα το βιντεάκι την έβλεπα να περιστρέφεται μόνο προς τα δεξιά. Μετά έκλεισα μάτια συγκεντρώθηκα και την είδα να γυρίζει και προς αριστερά...
Vaso έγραψε:ανιμούλα....ο νους μας είναι απλά εργαλείο...Αν δεν τον αφήσουμε να κυριαρχεί, τότε η συνείδηση βλέπει τα πάντα...
όλες τις κινήσεις του αιώνιου...
Έχω θεματάκι με αυτόν τον κύριο νου μου, Βάσω μου!
Σε διαρκή πάλη βρισκόμαστε ποιος θα ελέγξει ποιον...
Ίσως επειδή υπάρχει "πάλη" δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα...