Συντονιστής: Emmaki
Προσπαθώ ακόμα να το ξεπεράσω
παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...
Οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο πως είναι ο άλλος, αλλά και πως είμαστε εμείς με τον εαυτό μας...
παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...
Οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο πως είναι ο άλλος, αλλά και πως είμαστε εμείς με τον εαυτό μας...
Συνήθως οι εγωισμοί δεν είναι δικοί μας!
΄Ολοι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αγαπηθούν, αλλά πολύ λίγοι έτοιμοι να αγαπήσουν...
Όσο αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις τον χωρισμό, τόσο ο "θάνατος" μπαίνει ανάμεσα σε σένα και την θλίψη...
Το να βιώσεις ένα συναίσθημα με αλήθεια, σημαίνει ότι δεν αγωνίζεσαι να το ξεπεράσεις, αλλά να το εντάξεις μέσα στα "περιεχόμενά" σου...
Και ίσως ανακαλύψεις ότι η θλίψη δεν προέρχεται γι΄αυτόν που έφυγε, αλλά για σένα που έμεινες "πίσω"...
θα σε συμβούλευα να μην προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τίποτα.
Να δώσεις το δικαίωμα στον εαυτό σου να "πενθήσει" κανονικά για κάτι που "πέθανε"... Όσο αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις τον χωρισμό, τόσο ο "θάνατος" μπαίνει ανάμεσα σε σένα και την θλίψη...
Το να βιώσεις ένα συναίσθημα με αλήθεια, σημαίνει ότι δεν αγωνίζεσαι να το ξεπεράσεις, αλλά να το εντάξεις μέσα στα "περιεχόμενά" σου...
Και ίσως ανακαλύψεις ότι η θλίψη δεν προέρχεται γι΄αυτόν που έφυγε, αλλά για σένα που έμεινες "πίσω"...
όταν γνώρισα τον συντροφό μου είχα την απαίτηση να κάνει ότι κανω, ότι θέλω εγω, δλδ όλα γύρω απο τα πόδια μου, το κακομαθημένο παιδάκι που ζητάει προσοχή και ενα ρούχο να φοράει στα μετρά του μη και χάσει τον έλεγχο και αφεθέι στην ελευθερία της πραγματικά μοναδικής θεικής διαφορετικότητας των δρόμων των ανθρώπωνότι αγαπάμε κατά παραγγελία
όταν ελευθερώνεις τον αλλο απο τα δεσμα της εξάρτησης, αναγνωρίζεις τα ταλέντα και την Ψυχη του και τον σέβεσαι για αυτο που είναικάποιοι ακολουθούν ακόμα κι άν στην επιφάνεια φαινόταν να αποζητούν κάτι άλλο!!
Αχ, Βασούλα μου