Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!! @};- @};-
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Καλως ηρθες και θα δεις πολυ συντομα οτι μονο τρακ δεν θα εχεις εδω μεσα :-D :D >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλώς ήρθες Volvere >:d< >:d< >:d<

χαίρομαι πάρα πολύ όταν "σιωπηλά" μέλη του φόρουμ αποφασίζουν να ενταχθούν ενεργά στην παρέα ετούτη... :x
Το "βάρος" όταν μοιράζεται, γίνεται πάντα πιο ελαφρύ >:d<

Αν ξαναδιαβάσεις με εστιασμό αυτά που μας έγραψες, θα δεις ότι η θλίψη δεν προέρχεται από αυτό που έχασες, αλλά από τον τρόπο που το έχασες...
Και θα σου πω επίσης, ότι ποτέ δεν θα χάσεις κάτι που σου ανήκει αληθινά...Και αν δεν είναι αληθινό, τι να το κάνεις?

Από την άλλη, σκέφτομαι ότι το "χάνω-κερδίζω" είναι τα τρόπαια της Αγάπης, όσο αυτήν την πιέζουμε να την πάρουμε ή να την δώσουμε και δεν την αφήνουμε να μας αποκαλυφτεί με απλότητα...
Τα σενάρια και οι δεύτερες σκέψεις που κάνουμε συνήθως, επηρεασμένοι από τις αδυναμίες μας, είναι οι υπεύθυνοι παράγοντες των μαχών μεταξύ μας...Ο καθένας θέλει να κερδίσει κάτι από μια σχέση και κανείς δεν "ταπεινώνεται" σ' αυτήν...

Ας πάμε λοιπόν από την Αρχή, να μάθουμε να αγαπάμε και να δεχόμαστε την αγάπη, με τον πιο απλό τρόπο...

΄Οσο για αυτό που λες...
Προσπαθώ ακόμα να το ξεπεράσω

θα σε συμβούλευα να μην προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τίποτα.
Να δώσεις το δικαίωμα στον εαυτό σου να "πενθήσει" κανονικά για κάτι που "πέθανε"...
Όσο αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις τον χωρισμό, τόσο ο "θάνατος" μπαίνει ανάμεσα σε σένα και την θλίψη...
Το να βιώσεις ένα συναίσθημα με αλήθεια, σημαίνει ότι δεν αγωνίζεσαι να το ξεπεράσεις, αλλά να το εντάξεις μέσα στα "περιεχόμενά" σου...

Και ίσως ανακαλύψεις ότι η θλίψη δεν προέρχεται γι΄αυτόν που έφυγε, αλλά για σένα που έμεινες "πίσω"...

Σου εύχομαι τα καλύτερα, που έρχονται... :-D :-D :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλώς ήρθες Volvere και απο μενα!! :x >:d< >:d<

παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...

Οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο πως είναι ο άλλος, αλλά και πως είμαστε εμείς με τον εαυτό μας...

Πόσο πολύ συμφωνώ!!! :x @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

παιδάκια πριν πείτε οτι δεν το έχετε συναντήσει, αναρωτηθείτε πόσο έτοιμοι είστε να το συναντήσετε και πόσο έτοιμοι είστε να το κρατήσετε...

Οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο πως είναι ο άλλος, αλλά και πως είμαστε εμείς με τον εαυτό μας...

Συνήθως οι εγωισμοί δεν είναι δικοί μας!

΄Ολοι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να αγαπηθούν, αλλά πολύ λίγοι έτοιμοι να αγαπήσουν...

Βάσω μου! @};- >:d< @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Καλώς ήρθες Volvere >:d< >:d< >:d<

Όσο αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις τον χωρισμό, τόσο ο "θάνατος" μπαίνει ανάμεσα σε σένα και την θλίψη...
Το να βιώσεις ένα συναίσθημα με αλήθεια, σημαίνει ότι δεν αγωνίζεσαι να το ξεπεράσεις, αλλά να το εντάξεις μέσα στα "περιεχόμενά" σου...

Και ίσως ανακαλύψεις ότι η θλίψη δεν προέρχεται γι΄αυτόν που έφυγε, αλλά για σένα που έμεινες "πίσω"...

:x :x :x :x :x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

θα σε συμβούλευα να μην προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τίποτα.
Να δώσεις το δικαίωμα στον εαυτό σου να "πενθήσει" κανονικά για κάτι που "πέθανε"... Όσο αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις τον χωρισμό, τόσο ο "θάνατος" μπαίνει ανάμεσα σε σένα και την θλίψη...

Αχ, Βασούλα μου, σοφούλα μου, γλυκούλα μου! >:d< >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βάσω
ότι αγαπάμε κατά παραγγελία
όταν γνώρισα τον συντροφό μου είχα την απαίτηση να κάνει ότι κανω, ότι θέλω εγω, δλδ όλα γύρω απο τα πόδια μου, το κακομαθημένο παιδάκι που ζητάει προσοχή και ενα ρούχο να φοράει στα μετρά του μη και χάσει τον έλεγχο και αφεθέι στην ελευθερία της πραγματικά μοναδικής θεικής διαφορετικότητας των δρόμων των ανθρώπων

στην πορεία και όπως ελευθέρωνα μέσα μου σταδιακά το παιδάκι άρχισα να αποδέχομαι και τον αλλο σαν οντότητα, τον δρόμο του και την ελευθερία να είμαστε διαφορετικοί μεσα στην ίδια ενότητα

γίνεται, δεν είναι τίποτα ανέφικτο, αρκει να υπάρχει Θεληση και Αγάπη@};- @};-

θυμάμαι όταν είχαμε πρωτογνωριστέι και τα είχα βρει μπαστούνια μου είχε πει ο Γιαννης, όλα θα καταφερουμε αρκει να υπάρχει Αγάπη και έτσι και έγινε

Δώρα
κάποιοι ακολουθούν ακόμα κι άν στην επιφάνεια φαινόταν να αποζητούν κάτι άλλο!!
όταν ελευθερώνεις τον αλλο απο τα δεσμα της εξάρτησης, αναγνωρίζεις τα ταλέντα και την Ψυχη του και τον σέβεσαι για αυτο που είναι
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

καλώς ήρθες Volvere :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ, Βασούλα μου

Δημητρούλα μου...αγαπημένο καρκινάκι! >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Πολλές >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< !!!!!

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για το ζεστο καλωσόρισμα!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας :-D
Βάσω, δυστυχώς ή ευτυχώς πιστεύω πως ξέρω τον πραγματικό λόγο για τον οποίο νιώθω έτσι. Και έχεις δίκιο ότι η θλίψη μου προέρχεται από το γεγονός ότι έμεινα πίσω. Εχω συνειδητοποιήσει τα λάθη που έκανα κ εγω μεσα στη σχέση αυτή και ήταν αρκετά. Το "εγώ" μου μπήκε πολλές φορές ανάμεσα σε εμένα και εκείνον.
Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι πρεπει να μαζέψω δύναμη και να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου,όχι εγωιστικά, αλλά ουσιαστικά.Γιατί τότε δεν θα ζητάω την αγάπη αυτή απεγνωσμένα από κάποιον άλλο.
Αλλά τελικά ανακαλύπτω ότι είναι πιο εύκολο να σε αγαπάνε οι άλλοι, ακόμα κι αν η αγάπη τους είναι για το φαίνεσθαι... :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι volvere το ξέρω ότι είναι πιο εύλολο να αγαπιέσαι...
και μέχρι εκεί όλα καλά... @};-

Αλλά σκέψου ότι αν και ο άλλος βρίσκεται (που βρίσκεται) σ' αυτήν την κατάσταση, να θέλει μόνο να αγαπηθεί, τι θα γίνει λοιπόν...ποιός θα αγαπήσει τελικά?

κανείς! :-( :-( :-(

πάμε ένα βήμα εμείς μέσα μας, για να φέρουμε και τον άλλον εκεί...
Από εμάς γίνονται οι "αλλαγές"... @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
πάμε ένα βήμα εμείς μέσα μας, για να φέρουμε και τον άλλον εκεί...
Από εμάς γίνονται οι "αλλαγές"... @};-
Ειναι αληθεια αυτο τωρα που το εχω βιωσει το υπογραφω..
Αλλαζοντας εμεις αλλαζουν ολα γυρω μας!! :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και που ξέρεις κοριτσάκι, ίσως όταν ξανα-συναντηθείτε είστε πιο ώριμοι να φέρετε την αγάπη μέσά σας!

άλλωστε σου είπα, ότι είναι δικό σου αληθινά, δεν φεύγει ποτέ! :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”