ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

@};- @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eγω ειμαι ποντιος ομοφυλοφιλος... μου αρεσουν οι γυναικες!!!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Πρόσφατα έμαθα για έναν γνωστό μου ,ότι είναι ομοφιλόφιλος.το παιδί αυτό είναι 32 χρονών και μέχρι τώρα είχε σχέσεις μόνο με γυναίκες.
Η απορία μου είναι πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει έτσι :-? δηλ από εκεί που του άρεσαν άτομα του ανίθετου φύλου ,ξαφνικά να στρέφεται σε άτομα του ίδιου φύλου :-?

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Χαχαχαχ ωραίες απόψεις αλλά!!ΑΛΛΑ!!

Θα πω την γνώμη μου επειδή κατά το 80 τις εκατό οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι . Και απο μικρός όπου μεγάλωσα ήμουν ανάμεσα σε γκέι λεσβίες και τρανσέξουαλ ανθρώπους ...

Πρώτα από όλα δεν υπάρχει ούτε ασθένεια ούτε αρρώστια σε αυτούς τους ανθρώπους,είναι καθαρά θέμα επιλογής!

Οχι δεν ξύπνησαν μία πρωία και το αποφάσισαν όπως διάβασα πιο πάνω απο έναν φίλο που απάντησε η επιλογή έρχεται καθαρά απο την καρδιά τους : Δηλαδή ζούν όπως ζούν σαν ετερόφυλοι πχ. αλλά βιώνοντας τις σχέσεις με το άλλο φύλλο καταλαβαίνουν πως δεν είναι αυτό που τους ολοκληρώνει σαν ανθρώπους,ενώ η σχέση με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλλου τους καλύπτει απόλυτα.

’λλοι γεννιούνται σε λάθος σώμα που σημαίνει πως έχουν περισσότερες γυναικείες ορμόνες όπως και αντίστροφα. αυτό είναι ένα λάθος πολλές φορές της φύσης.Και έτσι αποφασίζουν σε μια ηλικία ποιο σώμα τους αντιπροσωπεύει σαν ανθρώπους.

Το άλλο δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η ψυχή με τις σεξουαλικές προτιμήσεις αυτόν τον ανθρώπων;
Το να ψάχνουν για γνώση που θα τους ανεβάσει επίπεδα εσωτερικά
δεν έχει να κάνει με ποιον κοιμούνται στο κρεβάτι.

Υ.Γ να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα,κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει των συνάνθρωπό του.

Και πάνω απο όλα την αγάπη που έχουν για τους ανθρώπους,τα ζώα την φύση αυτοί οι άνθρωποι για μένα είναι πολύ πιο πάνω
απο ότι οι ετερόφυλοι πάντα κατά την δική μου γνώμη. :-)
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Φίλε Λέων, σε αυτό το φόρουμ εστιάζουμε στην Θεραπεία, από μια ολιστική όψη, η οποία δεν αφήνει έξω την Ψυχή ή το Πνεύμα ή το Σώμα, για κανέναν θέμα που απασχολεί τον άνθρωπο, τα εμπεριέχει όλα. Έτσι λοιπόν εφόσον ο άνθρωπος είναι μια ολότητα με διαφορετικά πεδία, αυτά είναι αλληλένδετα. Οπότε για κάθε τι που μας συμβαίνει δυσαρμονικό, υπάρχει μία αιτία, η οποία είναι η πηγή της διαστρέβλωσης. Για εμένα δεν υπάρχει λάθος σώμα, όλα συντελούνται με Θεϊκή ακρίβεια. Η δική μας θέαση είναι που τείνει να τα απλοποιεί όλα, γι αυτό επαναπαυόμαστε και θεωρούμε κομμάτι του Εαυτού μας την α-σθένεια.

@};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Υ.Γ να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα,κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει των συνάνθρωπό του.

Και πάνω απο όλα την αγάπη που έχουν για τους ανθρώπους,τα ζώα την φύση αυτοί οι άνθρωποι για μένα είναι πολύ πιο πάνω
απο ότι οι ετερόφυλοι πάντα κατά την δική μου γνώμη. :-)
Λέων συμφωνώ με τον Βασίλη ,επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εδώ ψάχνουμε της αιτίες ,δεν κατηγούρουμε ,ούτε και κρίνουμε κανέναν ομοφιλόφιλο ,ούτε της επιλογές τους.

@};- @};- @};-

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Οκ τότε να πάτε να πείτε έναν άνθρωπο ερμαφρόδιτο που έχει γελοιοποιηθεί σε όλη του την ζωή απο ανθρώπους που τον δείχνανε με το δάχτυλο.

Πως το σώμα του είναι Θεική τελειότητα.

Θέλω να μου πείτε αντιδράσεις και απαντήσεις που θα πάρετε.

Εγω λέω πρώτα απο όλα να είμαστε εμείς σωστή με τον εαυτό μας
και αφου τον θεωρήσουμε τέλειο,τότε να κοιτάξουμε και των υπόλοιπων τα σώματα,και τον τρόπο που επιλέγει ο ίδιος να ζει ευτυχισμένος.

Δεν θα το συνεχίσω όμως το θέμα. Απο εμένα λίγη εδώ.Ότι είχα να πώ το είπα :*
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και τον τρόπο που επιλέγει ο ίδιος να ζει ευτυχισμένος.

μάλλον δεν κατάλαβες την έννοια της θεραπείας Λέων...

αν είναι κανείς ευτυχισμένος με τις επιλογές του, σιγά που θα ασχοληθεί με τις κρίσεις των άλλων...

το θέμα είναι όταν δεν είναι ευτυχισμένος και αυτό τον αποσυντονίζει από την ισορροπία του, γιατί ο ίδιος κρίνει ασυνείδητα τις επιλογές του, αυτό εξετάζουμε στον τομέα της θεραπείας και όχι τις επιλογές καθεαυτές.

όσο για τον ερμαφρόδιτο που λες, αυτήν την σπάνια κατάσταση όπου έχει κανείς σεξουαλικά όργανα και των δύο φύλων, διορθώνεται με εγχείρηση, απ' όσο γνωρίζω...

Οι άνθρωποι δειχνουν με το δάχτυλο όσα και όσους θέλουν. Αν κανείς γνωρίζει ποιός είναι, νομίζω λίγο θα τον ενοχλήσει...Αυτό που θα τον ενοχλεί συνεχώς είναι η ανάγκη του να είναι κάτι άλλο από αυτό που έχει επιλέξει...

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε: αν είναι κανείς ευτυχισμένος με τις επιλογές του, σιγά που θα ασχοληθεί με τις κρίσεις των άλλων...

το θέμα είναι όταν δεν είναι ευτυχισμένος και αυτό τον αποσυντονίζει από την ισορροπία του, γιατί ο ίδιος κρίνει ασυνείδητα τις επιλογές του, αυτό εξετάζουμε στον τομέα της θεραπείας και όχι τις επιλογές καθεαυτές.

όσο για τον ερμαφρόδιτο που λες, αυτήν την σπάνια κατάσταση όπου έχει κανείς σεξουαλικά όργανα και των δύο φύλων, διορθώνεται με εγχείρηση, απ' όσο γνωρίζω...

Οι άνθρωποι δειχνουν με το δάχτυλο όσα και όσους θέλουν. Αν κανείς γνωρίζει ποιός είναι, νομίζω λίγο θα τον ενοχλήσει...Αυτό που θα τον ενοχλεί συνεχώς είναι η ανάγκη του να είναι κάτι άλλο από αυτό που έχει επιλέξει...

:x :x :x
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: @};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Για εμένα ακόμη και το παράδειγμα που λες, είναι μέσα στην Θεϊκή τελειότητα. Υπάρχει ο νόμος της ανταπόδοσης στο σύμπαν και δεν ξεφεύγει κανείς από αυτόν. Αλλά όχι για να τιμωρήσει αλλά για να διδάξει, τουλάχιστον έτσι το έχω κατανοήσει μέχρι τώρα.

Τώρα μπορείς να με θεωρήσεις βλάκα που πιστεύω σε κάτι τέτοιο, αλλά τουλάχιστον βρήκα κάτι που με ηρεμεί όταν βλέπω τις κτηνωδίες της ανθρωπότητας.
Οκ τότε να πάτε να πείτε έναν άνθρωπο ερμαφρόδιτο που έχει γελοιοποιηθεί σε όλη του την ζωή απο ανθρώπους που τον δείχνανε με το δάχτυλο.

Πως το σώμα του είναι Θεική τελειότητα.
Δεν έχω κάποια ανάγκη να πω σε έναν ερμαφρόδιτο πως το σώμα του είναι Θεικά τέλειο, αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα της γνώμης την οποία φυσικά θα μοιραζόμουν αν μου την ζητούσε ένας ερμαφρόδιτος και όχι μόνο. Το γεγονός πως έχει γελοιοποιηθεί συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι έχουμε μάθει να κράζουμε και να γελοιοποιούμε οτιδήποτε διαφορετικό συναντάμε. Αν δεν έχεις σεβασμό για την Ζωή και όπως αυτή υφίσταται, τότε δεν σέβεσαι κανέναν και κυρίως τον Εαυτό σου.
Εγω λέω πρώτα απο όλα να είμαστε εμείς σωστή με τον εαυτό μας
και αφου τον θεωρήσουμε τέλειο,τότε να κοιτάξουμε και των υπόλοιπων τα σώματα,και τον τρόπο που επιλέγει ο ίδιος να ζει ευτυχισμένος.
Το "σωστοί με τον εαυτό μας" εμένα δεν με βοηθάει, πιο συγκεκριμένα θα έλεγα να είμαστε ειλικρινείς. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν επέκρινα τον τρόπο που ζουν ούτε οι ερμαφρόδιτοι ούτε κανείς. Όπως δεν θέλω να επικρίνουν την δική μου ζωή έτσι κάνω κι εγώ, ή καλύτερα προσπαθώ. Τώρα αν το να έχω γνώμη θεωρείται επίκριση, τι να πω.. τότε μάλλον είμαι επικριτικός. :?
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

VasilisM έγραψε: Δεν έχω κάποια ανάγκη να πω σε έναν ερμαφρόδιτο πως το σώμα του είναι Θεικά τέλειο, αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα της γνώμης την οποία φυσικά θα μοιραζόμουν αν μου την ζητούσε ένας ερμαφρόδιτος και όχι μόνο. Το γεγονός πως έχει γελοιοποιηθεί συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι έχουμε μάθει να κράζουμε και να γελοιοποιούμε οτιδήποτε διαφορετικό συναντάμε. Αν δεν έχεις σεβασμό για την Ζωή και όπως αυτή υφίσταται, τότε δεν σέβεσαι κανέναν και κυρίως τον Εαυτό σου.

Το "σωστοί με τον εαυτό μας" εμένα δεν με βοηθάει, πιο συγκεκριμένα θα έλεγα να είμαστε ειλικρινείς. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν επέκρινα τον τρόπο που ζουν ούτε οι ερμαφρόδιτοι ούτε κανείς. Όπως δεν θέλω να επικρίνουν την δική μου ζωή έτσι κάνω κι εγώ, ή καλύτερα προσπαθώ. Τώρα αν το να έχω γνώμη θεωρείται επίκριση, τι να πω.. τότε μάλλον είμαι επικριτικός. :?
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: @};- >:d<

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Darksoul έγραψε:Οκ τότε να πάτε να πείτε έναν άνθρωπο ερμαφρόδιτο που έχει γελοιοποιηθεί σε όλη του την ζωή απο ανθρώπους που τον δείχνανε με το δάχτυλο.
Εγώ μάλλον θα του έλεγα να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι. Και αν δεν του αρέσει, να χρησιμοποιήσει τα μέσα που υπάρχουν για να αλλάξει. Η δική μου γνώμη για αυτόν δεν έχει καμία σημασία. Ούτε η δική σου. Ούτε κανενός, μόνο η δική του.

Αυτό είναι το νόημα νομίζω, να δούμε τι μας εκφράζει, τι χρειαζόμαστε, τι μας αρέσει... Και να το αποδεχτούμε, για εμάς και για κανέναν άλλο.

Το ίδιο θα έλεγα και στον/στην άντρα/γυναίκα που, ότι, παρότι γεννήθηκε βιολογικά με σώμα διαφορετικό από το φύλο του (την έννοια φύλο μπορείτε να την βρείτε και εδώ: viewtopic.php?t=461&postdays=0&postorder=asc&start=435 ), πρέπει να δει τι είναι αυτό που τον εκφράζει και να το αποδεχτεί.
Να το διεκδικήσει.
Ξεκάθαρα, να πει πως, αυτό είναι για μένα και, παρότι δέχομαι την άποψή του κάθε άλλου, μένω σε αυτό συνειδητά για δικούς μου λόγους. Μόνο αυτοί μετράνε. Δεν χρειάζεται να έρθει οποιοσδήποτε να τους δικαιολογήσει. Είναι καθαρά ατομικοί.

Αν ο άλλος ακούσει τους λόγους του, οκ. Αν όχι, πάλι οκ. Τι σημασία έχουν οι απόψεις ενός τρίτου? Πάντα η ύπαρξη προνοεί να μας υποστηρίζει με ότι χρειαζόμαστε και όχι μόνο ορισμένοι άνθρωποι, έστω και αν είναι η πλειοψηφία.

Στο κάτω κάτω... Big deal. Πολύ κακό για το τίποτα. Δεν είναι τίποτε το φοβερό, ένα απλό γεγονός είναι (να μην αρχίσω τα παραδείγματα τώρα :P ). Κάποια πράγματα μας αρέσουν, μας εκφράζουν, μας γεμίζουν, μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Και κάποια άλλα όχι. Δεν θα ήταν βαρετό να είναι τα ίδια σε όλους?

Και ντάξει, κοινωνικά δεν είμαστε έτοιμοι να το αποδεχτούμε ως γεγονός, όπως δεν είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε και τόσα άλλα. Το ξέρουμε αυτό.

Αφού δεν μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε τον κόσμο, ας αλλάξουμε τον δικό μας κόσμο και ας αποδεχτούμε όλα πάνω μας και γύρω μας.

Ο καθένας με τον χρόνο του :D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Υπάρχει όμως και η παγίδα της αποδοχής, γιατί είναι διαφορετικό να αποδεχτώ κάτι που με ενοχλεί ώστε να μην το απορρίπτει ο νους μου για να μπορέσω να το ισορροπήσω, και άλλο να αποδεχτώ κάτι για να επαναπαυτώ με αυτό γνωρίζοντας πως είναι δυσαρμονικό. Και δεν μιλάω απαραίτητα για την αποδοχή της ομοφυλοφιλικής τάσης. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Σαφώς... Πρώτα (ανά)γνωρίζουμε και μετά αποδεχόμαστε... @};-
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”