Συντονιστής: Emmaki
Λέων συμφωνώ με τον Βασίλη ,επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εδώ ψάχνουμε της αιτίες ,δεν κατηγούρουμε ,ούτε και κρίνουμε κανέναν ομοφιλόφιλο ,ούτε της επιλογές τους.Υ.Γ να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα,κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει των συνάνθρωπό του.
Και πάνω απο όλα την αγάπη που έχουν για τους ανθρώπους,τα ζώα την φύση αυτοί οι άνθρωποι για μένα είναι πολύ πιο πάνω
απο ότι οι ετερόφυλοι πάντα κατά την δική μου γνώμη. :-)
και τον τρόπο που επιλέγει ο ίδιος να ζει ευτυχισμένος.
Vaso έγραψε: αν είναι κανείς ευτυχισμένος με τις επιλογές του, σιγά που θα ασχοληθεί με τις κρίσεις των άλλων...
το θέμα είναι όταν δεν είναι ευτυχισμένος και αυτό τον αποσυντονίζει από την ισορροπία του, γιατί ο ίδιος κρίνει ασυνείδητα τις επιλογές του, αυτό εξετάζουμε στον τομέα της θεραπείας και όχι τις επιλογές καθεαυτές.
όσο για τον ερμαφρόδιτο που λες, αυτήν την σπάνια κατάσταση όπου έχει κανείς σεξουαλικά όργανα και των δύο φύλων, διορθώνεται με εγχείρηση, απ' όσο γνωρίζω...
Οι άνθρωποι δειχνουν με το δάχτυλο όσα και όσους θέλουν. Αν κανείς γνωρίζει ποιός είναι, νομίζω λίγο θα τον ενοχλήσει...Αυτό που θα τον ενοχλεί συνεχώς είναι η ανάγκη του να είναι κάτι άλλο από αυτό που έχει επιλέξει...
![]()
![]()
Δεν έχω κάποια ανάγκη να πω σε έναν ερμαφρόδιτο πως το σώμα του είναι Θεικά τέλειο, αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα της γνώμης την οποία φυσικά θα μοιραζόμουν αν μου την ζητούσε ένας ερμαφρόδιτος και όχι μόνο. Το γεγονός πως έχει γελοιοποιηθεί συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι έχουμε μάθει να κράζουμε και να γελοιοποιούμε οτιδήποτε διαφορετικό συναντάμε. Αν δεν έχεις σεβασμό για την Ζωή και όπως αυτή υφίσταται, τότε δεν σέβεσαι κανέναν και κυρίως τον Εαυτό σου.Οκ τότε να πάτε να πείτε έναν άνθρωπο ερμαφρόδιτο που έχει γελοιοποιηθεί σε όλη του την ζωή απο ανθρώπους που τον δείχνανε με το δάχτυλο.
Πως το σώμα του είναι Θεική τελειότητα.
Το "σωστοί με τον εαυτό μας" εμένα δεν με βοηθάει, πιο συγκεκριμένα θα έλεγα να είμαστε ειλικρινείς. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν επέκρινα τον τρόπο που ζουν ούτε οι ερμαφρόδιτοι ούτε κανείς. Όπως δεν θέλω να επικρίνουν την δική μου ζωή έτσι κάνω κι εγώ, ή καλύτερα προσπαθώ. Τώρα αν το να έχω γνώμη θεωρείται επίκριση, τι να πω.. τότε μάλλον είμαι επικριτικός.Εγω λέω πρώτα απο όλα να είμαστε εμείς σωστή με τον εαυτό μας
και αφου τον θεωρήσουμε τέλειο,τότε να κοιτάξουμε και των υπόλοιπων τα σώματα,και τον τρόπο που επιλέγει ο ίδιος να ζει ευτυχισμένος.
VasilisM έγραψε: Δεν έχω κάποια ανάγκη να πω σε έναν ερμαφρόδιτο πως το σώμα του είναι Θεικά τέλειο, αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα της γνώμης την οποία φυσικά θα μοιραζόμουν αν μου την ζητούσε ένας ερμαφρόδιτος και όχι μόνο. Το γεγονός πως έχει γελοιοποιηθεί συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι έχουμε μάθει να κράζουμε και να γελοιοποιούμε οτιδήποτε διαφορετικό συναντάμε. Αν δεν έχεις σεβασμό για την Ζωή και όπως αυτή υφίσταται, τότε δεν σέβεσαι κανέναν και κυρίως τον Εαυτό σου.
Το "σωστοί με τον εαυτό μας" εμένα δεν με βοηθάει, πιο συγκεκριμένα θα έλεγα να είμαστε ειλικρινείς. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν επέκρινα τον τρόπο που ζουν ούτε οι ερμαφρόδιτοι ούτε κανείς. Όπως δεν θέλω να επικρίνουν την δική μου ζωή έτσι κάνω κι εγώ, ή καλύτερα προσπαθώ. Τώρα αν το να έχω γνώμη θεωρείται επίκριση, τι να πω.. τότε μάλλον είμαι επικριτικός.
Εγώ μάλλον θα του έλεγα να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι. Και αν δεν του αρέσει, να χρησιμοποιήσει τα μέσα που υπάρχουν για να αλλάξει. Η δική μου γνώμη για αυτόν δεν έχει καμία σημασία. Ούτε η δική σου. Ούτε κανενός, μόνο η δική του.Darksoul έγραψε:Οκ τότε να πάτε να πείτε έναν άνθρωπο ερμαφρόδιτο που έχει γελοιοποιηθεί σε όλη του την ζωή απο ανθρώπους που τον δείχνανε με το δάχτυλο.