ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Elen75

Δημοσίευση από Elen75 »

Καλημέρα!! >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Καλημέρα! :x
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Ellaki »

καλημέρα :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Καλημέρα :x :x
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Madraoulas »

καλημερα :x ..καλο καλοκαιρι :D
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Καλημέρα :x :x :x O:-)
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Μαράκι δεν είσαι η μόνη :-( και εγώτραβάω τα ατυχήματα σαν μαγνήτης και προβληματίζομαι σοβαρά τον τελευταίο καιρό :-? :-? :-? είναι δυνατόν σε ολόκληρο πεζοδρόμιο με τόσους ανθρώπους να πέφτει η άλλη επάνω μου με φόρα και να με σακατέυει,σε ολόκληρο φούρνο με τόσους ανθρώπους μέσα και ένας κύριος εμένα βρήκε να πατήσει ? ολη τη μέρα με πονούσε μετά το πόδι γμτ.
ενα πολύ κουλό περιστατικό θα σου πώ που δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα .
κάθομαι στην παραλία στην ξαπλώστρα μου όταν ξαφνικά έρχεται αρκετά κοντά μου ένα σκυλάκι ,αδέσποτο προφανώς,( η παραλία είχε πετρούλες και όχι άμμο )και με τα πίσω πόδια σκάβει της πετρούλες με δύναμη και μου έρχεται μία πέτρα στον αστράγαλο που τσίριξα γιατί πόνεσα πολύ . επίσης συνέχεια γεμίζω μελανίες ,μικρά κοψήματα στα δάχτυλα κτλ. :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Καλημέρα :-D

Ιωάννα μου κι εγώ κάνω μελανιές και δε θυμάμαι πως έγιναν. Επίσης τελευταία, αν υπάρχει κάποιο δέντρο στην άκρη του πεζοδρομίου θα πάω να γρατζουνιστώ -και δε μου φεύγουν εύκολα τα σημάδια..
Μέχρι τενοντίτιδα έπαθα πέρσι (καλά σ' αυτό φταίει μια $&*#$ δασκάλα που με έβαλε να καταπονήσω το χέρι μου με τις λάθος οδηγίες της) και κυκλοφορούσα με κρεμασμένο το χέρι, αλλά δεν πέρασε εύκολα γιατί με τη σχολή δεν είχα την πολυτέλεια να το ξεκουράζω.

Αχ αυτά τα σκυλάκια στην παραλία..... τώρα στην ’νδρο, ήρθε ένα σκυλάκι να παίξει, με τη διαφορά ότι μας έκανε άνω κάτω. Είχα αποκοιμηθεί στην ψάθα και ξύπνησα απο μια αναμπουμπούλα. Έτρεξε αυτό, πάτησε στις ψάθες, τις γέμισε άμμο...μπορεί να πάτησε και πάνω μου, ήρθε να μου γλύψει το πρόσωπο, ο φίλος μου προσπάθησε να το διώξει για να μη με τρομάξει, και με ξύπνησε πάνω εκεί που σε παίρνει ο ύπνος. Μετά το κυνηγούσα γιατί είχε βάλει στο μάτι τα πράγματά μας που ο φίλος μου τίναζε λέγοντας διάφορα εκνευρισμένος :))

Και στο Αγκίστρι ήρθε πάλι ένα να με μυρίσει (μαγνήτη έχω; ) την ώρα που κοιμόμουν. Καταλαβαίνω εγώ κάτι στο κεφάλι μου και πετάγομαι. Με βλέπει το σκυλάκι να πετάγομαι όρθια, τρομάζει και αρχίζει να μου γαυγίζει. Δε σταμάταγε μέχρι που ήρθε το αφεντικό του να δει τί έγινε, οπότε και του εξήγησα γελώντας.

Αλλά στην ’νδρο εκνευρίστηκα παρόλο που ήταν η αγαπημένη μου ράτσα, γιατί ενώ στην αφεντικίνα του είχαν ξανακάνει παρατήρηση κάποιοι, δεν το μάζεψε και έχασα τον ύπνο μου στο καλύτερο σημείο.

Τώρα πώς κατάφερε και σε χτύπησε Ιωαννάκι.....τί να πώ, πρέπει να προσέχεις τα πάντα μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!! @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

καλησπέρα!! >:d< >:d< :x :x
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Καλησπέρα! :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
BIBH

Δημοσίευση από BIBH »

καλησπερα!!!! :x :x
Η ΑΓΑΠΗ ειναι τα ΠΑΝΤΑ.Η ΑΓΑΠΗ ειναι ΟΛΑ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

kalispera :sunny:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλησπέρα ζουζούνια!!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα