Καλημέρα
Ιωάννα μου κι εγώ κάνω μελανιές και δε θυμάμαι πως έγιναν. Επίσης τελευταία, αν υπάρχει κάποιο δέντρο στην άκρη του πεζοδρομίου θα πάω να γρατζουνιστώ -και δε μου φεύγουν εύκολα τα σημάδια..
Μέχρι τενοντίτιδα έπαθα πέρσι (καλά σ' αυτό φταίει μια $&*#$ δασκάλα που με έβαλε να καταπονήσω το χέρι μου με τις λάθος οδηγίες της) και κυκλοφορούσα με κρεμασμένο το χέρι, αλλά δεν πέρασε εύκολα γιατί με τη σχολή δεν είχα την πολυτέλεια να το ξεκουράζω.
Αχ αυτά τα σκυλάκια στην παραλία..... τώρα στην ’νδρο, ήρθε ένα σκυλάκι να παίξει, με τη διαφορά ότι μας έκανε άνω κάτω. Είχα αποκοιμηθεί στην ψάθα και ξύπνησα απο μια αναμπουμπούλα. Έτρεξε αυτό, πάτησε στις ψάθες, τις γέμισε άμμο...μπορεί να πάτησε και πάνω μου, ήρθε να μου γλύψει το πρόσωπο, ο φίλος μου προσπάθησε να το διώξει για να μη με τρομάξει, και με ξύπνησε πάνω εκεί που σε παίρνει ο ύπνος. Μετά το κυνηγούσα γιατί είχε βάλει στο μάτι τα πράγματά μας που ο φίλος μου τίναζε λέγοντας διάφορα εκνευρισμένος
Και στο Αγκίστρι ήρθε πάλι ένα να με μυρίσει (μαγνήτη έχω; ) την ώρα που κοιμόμουν. Καταλαβαίνω εγώ κάτι στο κεφάλι μου και πετάγομαι. Με βλέπει το σκυλάκι να πετάγομαι όρθια, τρομάζει και αρχίζει να μου γαυγίζει. Δε σταμάταγε μέχρι που ήρθε το αφεντικό του να δει τί έγινε, οπότε και του εξήγησα γελώντας.
Αλλά στην ’νδρο εκνευρίστηκα παρόλο που ήταν η αγαπημένη μου ράτσα, γιατί ενώ στην αφεντικίνα του είχαν ξανακάνει παρατήρηση κάποιοι, δεν το μάζεψε και έχασα τον ύπνο μου στο καλύτερο σημείο.
Τώρα πώς κατάφερε και σε χτύπησε Ιωαννάκι.....τί να πώ, πρέπει να προσέχεις τα πάντα μου φαίνεται.