ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλημέρα! :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Καλημέρα! :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Καλημέρα :-D
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

καλημέρα :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Valia

Δημοσίευση από Valia »

καλημέρα!! >:d<
Επισκέπτης

καλημεραααααα :x
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Καλησπέρα!
Σήμερα παραλίγο να πάθω ατύχημα, θα μπορούσα να μείνω στον τόπο. Δεν ξέρετε πόσο τυχερή είμαι! Μέχρι και το φύλακα άγγελό μου ευχαριστούσα (τελευταία του ζήτησα να με προσέχει :oops: )
Άβαταρ μέλους
rainbow

Δημοσίευση από rainbow »

Το φανταράκι μου πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι άσχετο που γεννήθηκαν κ τι θρησκεία έχουν.Μου είπε ότι στις 8 Νοέμβρη που θα τελειώσει θα γυρίσει όλο το στατόπεδο με ένα λουλούδι για να καταλάβουν ότι αυτός φεύγει κ όλοι με τα σειρήτια θα μείνουν μέσα.Αυτός είναι ο Δημήτρης μου.Πάντα από μωρό ζωγράφιζε πλανήτες,θάλασσες.Έμαθε να διαβάζει κ να γράφει από 4χρ.Μετά η πρέσα του σχολείου...Αφού ρώτησα παλιούς δασκάλους της Αθηνάς κ μου είπαν ότι το παιδί δεν ένανε τίποτα από αυτά που έλεγε η δασκαλίτσα.Πήγα εγώ.Είπε ότι ο Δημήτρης που ήξερε να διαβάζει κ να γράφει έπρεπε να τραβήξει κ την τάξη[αυτή τι θα έκανε?]Δασκαλίτσα είσαι κοπέλα μου εκπαιδευτικός δεν είσαι...Δεν με νοιάζει που την έστειλαν πάντως την έστειλαν.Πόσα παιδικά όνειρα έσβησε με το αλάθητο του πάπα που νόμιζε ότι είχε.... >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πως είναι ο γυιός σου Ματινάκι? :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Meinall τι πήγε να γίνει; :-?
Πώς είναι ο γιός σου Ματίνα;

Καληνύχτα απο μένα παιδάκια >:d<
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Ματίνα και γω θέλω να ρωτήσω αλλά κάπου έχω χάσει επεισόδια και ντράπηκα να ρωτήσω τί έγινε...ίσως και να μην έχεις πει. Περαστικά του ό,τι και να είναι @};- @};- @};-

Αμαλίτσα από βλακεία δική μου πήγα να σκοτωθώ. Είχα μετακινήσει τον κάδο του μπάνιου ένα τσικ πιο εκεί απ' ό,τι συνηθίζω. Μπαίνοντας για μπάνιο τον είδα και είπα "Ε θα τον θυμηθώ". Μαντεύεις φυσικά ότι δεν το θυμήθηκα κι αυτό γιατί μου ήρθε να βγω από την μπανιέρα με την πλάτη προς τα έξω αυτή τη φορά!!! Πάτησα τον κάδο και έπεσα φυσικά με την πλάτη με τον πιο άτσαλο τρόπο. Το χειρότερο είναι ότι ο χώρος είναι στενός και θα μπορούσα να χτυπήσω οπουδήποτε από τα γύρω αντικείμενα, πριν βρεθώ στο πάτωμα. Το πιο λογικό θα ήταν όπως έπεσα με την πλάτη, να βρεθεί η μέση μου στην τουαλέτα και το κεφάλι μου στο νιπτήρα. Ευτυχώς έπεσα στο πάτωμα. Αριστερά (όπως βρέθηκα) είχα μπανιέρα και πλυντήριο, δεξιά τουαλέτα, πίσω τοίχο (απορώ πώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου που έφτασε δίπλα). Ε χτύπησα το δεξί χέρι στη γωνία της τουαλέτας που ήταν και το 'χειρότερο' χτύπημα (έχω ένα καλό νέο, έχω πολύ γερά κόκκαλα!), κάπου χτύπησα τα πόδια (το δεξί στο ποδαράκι του κάδου που το έσπασα και το αριστερό μάλλον στην μπανιέρα-δεν πρόλαβα να καταλάβω που-όλα έγιναν σε κλάσματα) και μετά από λίγη ώρα κατάλαβα ότι τράνταξα τον αριστερό μου αγκώνα γιατί με τσίγκλιζε λίγο. Μετά από πολύ ώρα, με πόνεσε το στήθος αριστερά και είναι το μόνο που εξακολουθεί να με πονάει. Ελπίζω να έχει να κάνει με το τράνταγμα...

Εν τω μεταξύ δεν έβγαλα άχνα πέφτοντας κι έμεινα να αναλογίζομαι πόσο φτηνά τη γλίτωσα (αν σκεφτείς και ότι έπεσα με την πλάτη και δεν είχα τρόπο και χώρο να προστατευτώ με τα χέρια μου). Ακούστηκε ομως όλο το ταρατατζούμ και δευτερόλεπτα αφού έπεσα, φώναξα στο φίλο μου ότι είμαι καλά γιατί υπέθεσα ότι θα έχει κατατρομάξει. Χαμπάρι όμως! Καμία απάντηση. Μετά από κάμποσα λεπτά, όταν του γκρίνιαξα ότι δεν έρχεται να δει πώς είμαι (ήθελα παρηγοριά :P ) με κατσάδιασε για την αμέλειά μου και πρόσθεσε: "Εγώ νόμιζα ότι σου έπεσαν τα σαμπουάν".

Ε! Είμαι και ανάλαφρη, όπως και να το κάνουμε... :P :P :)) :))

Όλα καλά όμως, δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου!!! Το να σπάσω χέρι θα ήταν το πιο ήπιο. Θα μπορούσα να σπάσω τη λεκάνη μου ακόμα και στο πάτωμα που βρέθηκα γιατί τελικά εκεί στηρίχτηκα, ή να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο που βρέθηκε εκατοστά μακριά του. Ούτε γρατζουνιά όμως! Πιστεύω καμιά μελανιά αύριο στο δεξί μου χέρι και πάλι ευχαριστώ να λέω ^:)^ ^:)^
Επισκέπτης

Προσεχε βρε μαρακι :-D >:d<
Περαστικουλια @};-

Καλημερα μας :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καλημερα!! :x :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Καλημέρα! :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”