Αυτή η συζήτηση Μαράκι δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σε βοηθήσει αυτήν την στιγμή, να κατανοήσεις περισσότερο. ΄Ολα θέλουν τον χρόνο τους!
΄Οτι συμβαίνει στην Γη είναι άδικο, αυτό θέλω να πω...Κανείς δεν είναι ευτυχισμένος, ούτε ήρεμος, οι άνθρωποι παλεύουν με τις αρρώστειες και την πείνα, με τα φυσικά φαινόμενα και δεν τελειώνει η λίστα των αδικιών...Δεν είναι μόνο ο θάνατος αδικία...Γι' αυτό και τα ναρκωτικά είναι σε έξαρση, τα εγκλήματα, οι κλοπές, οι βιασμοί!
Ο πόνος είναι η επιλογή μας για να μάθουμε, ότι δεν μπορούμε να μάθουμε με την αγάπη και την γενναιοδωρία...
Αν δεν θέλεις άλλο αυτόν τον τρόπο μάθησης, τότε θα τον αλλάξεις...Μόνο ο καθένας μας μπορεί να φέρει την αλλαγή. ΄Ολοι μαζί είναι αδύνατον!
Ανώτερα όντα και πειραματόζωα? Δεν ξέρω τι εννοείς με το "ανώτερα όντα"...΄Ολοι είμαστε ίδιοι με ίδιες δυνατότητες...όμως, με διαφορετική δυναμική να τις χρησιμοποιήσουμε! Αυτή η διαφορετική δυναμική κάνει την διαφορά μεταξύ μας! ΄Αλλοι βλέπουν την ζωή σαν ευκαιρία και άλλοι σαν τιμωρία!