Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Και γω στεναχωρήθηκα μ' αυτό το θέμα :-( Και τί ωραία ματάκια που είχε :-( :-( :-( Πολύ απάνθρωπο και άδικο!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

:-( @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

meinall έγραψε:Και γω στεναχωρήθηκα μ' αυτό το θέμα :-( Και τί ωραία ματάκια που είχε :-( :-( :-( Πολύ απάνθρωπο και άδικο!
Και ρε συ, ο άνθρωπος φαινόταν πολύ ήσυχος και ήρεμος... Ποιος ξέρει τι κράταγε μέσα του και αυτός... Αλλά το παιδί αυτό... Για κανέναν λόγο σε αυτήν την γη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπρεπε να του συμβεί κάτι τόσο σκληρό... Τόσο βίαιο σε μία τόσο γλυκιά ύπαρξη...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Όταν έλεγα για ματάκια δεν εννοούσα αυτουνού :P
Αυτόν δεν τον είδα, όπως και να χει πάντως υπάρχουν πολλά αγγελικά πρόσωπα που δεν ξέρεις τί κρύβουν.

Αυτό που λες ότι δεν χωράει το μυαλό σου, το έχω σκεφτεί πρόσφατα, όταν σκεφτόμουν τη θεωρία ότι είμαστε ψυχές που ερχόμαστε στον κόσμο για να διδαχτούμε κάτι κάθε φορά. Σκέφτηκα όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν είχαν καμία ευκαιρία. Αυτούς που πέθαναν στη γέννα, αυτούς που βγήκαν με βαρύ νοητικό πρόβλημα και η ζωή τους πέρασε έτσι... αυτούς που έζησαν σε ένα τόπο και χρόνο, με ένα σύστημα που δεν τους άφηνε περιθώρια να γνωρίσουν κάτι παραπάνω από 4 τοίχους, πόσο μάλλον να μιλήσουμε για αφύπνιση ή οτιδήποτε.

’κρη δεν έβγαλα. Το βρήκα μάλλον χαμένο χρόνο... και ζωή χωρίς σκοπό και χωρίς σχέδιο, αν αναλογιστούμε το λόγο για τον οποίο ζούμε, σύμφωνα μ' αυτή τη θεωρία. Εκτός, κι αν κάποιοι άνθρωποι θυσιάζονται από άποψη χρόνου και πόνου, για να διδαχτούν κάποιοι άλλοι... το οποίο είναι και πάλι άδικο.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

άδικο για το εγώ μας, γενναιοδωρία για την Ψυχή μας!

πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις...Μα φυσικά είναι σχεδόν αδύνατο να χαρακτηρίσουμε τα έργα της Ψυχής μας, όταν δεν έχουμε επαφή με τον Κόσμο της, Μαράκι!

Μα δεν είναι μόνο όσα περιγράφεις χωρίς νόημα...Αν δεις "μονόπλευρα" την Ζωή, τότε όλη είναι χωρίς νόημα...

Είναι όμως? :-D :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Δε χωράει ο νούς μου κάποιες περιπτώσεις. Όταν ένα παιδάκι στα 2 του χρόνια, χάνεται από ατύχημα, πόλεμο, πείνα ή αρρώστεια, δεν είναι λίγο απίθανο να έχει προλάβει να διδαχτεί αυτά που πρέπει ώστε να έρθει η ώρα να φύγει; Και δεν πάλι περίεργο που κάποιοι άνθρωποι φτάνουν τα 100 στα βαθειά γεράματα για να μάθουν αυτό που έχουν να μάθουν, στην ηλικία της μεγαλύτερης αδράνειας, σε μια πολυθρόνα, με κώφωση και αλτσχάιμερ;

Όχι, δεν πιστεύω ότι η ζωή είναι χωρίς νόημα, θεωρητικά και ένα παιδάκι που το εκμεταλλεύονται για να δουλεύει από τα 4 του, θα μπορούσε να διδαχτεί αυτό που ήρθε να διδαχτεί. Αυτό το παιδάκι ίσως να μη βλέπει το νόημα -λογικό- που ίσως να υπάρχει.

Η ζωή δεν είναι χωρίς νόημα, πρώτα απ' όλα και από διδαχές και από όλα, η ζωή είναι είναι για να τη ζούμε. Ακόμα και αν δε δεχτούμε ότι υπάρχει κάτι να διδαχτούμε, αλλά δεχτούμε ότι για όλους, για κάθε άτομο υπάρχει ένα πλάνο που ήρθε στη ζωή, και πάλι στην περίπτωση του παιδιού που πεθαίνει στα 4, άδικο δεν είναι; Λυπάμαι αν δεν κατάλαβα τί είπες, αλλά επιμένω για να το καταλάβω. Υπάρχουν πειραματόζωα και ανώτερα όντα; Μπορεί να έρθει ένα παιδί και να βιώσει 2 επίπονα χρόνια (πχ με γονείς που μαλώνουν, πίνουν και το χτυπάνε), να φύγει απ' τη ζωή εξαιτίας όλων αυτών και όλα αυτά για να διδαχτούν κάτι οι γονείς; Μπορεί το πλάνο της ζωής αυτού του κοριτσιού που έδειξαν στις ειδήσεις να ήταν να γεννηθεί και να δολοφονηθεί για να μάθει κάποιος άλλος κάτι; Συγνώμη που δεν καταλαβαίνω και σε κουράζω τι είπες για το 'εγώ', αλλά εξακολουθώ να το βρίσκω άδικο.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτή η συζήτηση Μαράκι δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σε βοηθήσει αυτήν την στιγμή, να κατανοήσεις περισσότερο. ΄Ολα θέλουν τον χρόνο τους!

΄Οτι συμβαίνει στην Γη είναι άδικο, αυτό θέλω να πω...Κανείς δεν είναι ευτυχισμένος, ούτε ήρεμος, οι άνθρωποι παλεύουν με τις αρρώστειες και την πείνα, με τα φυσικά φαινόμενα και δεν τελειώνει η λίστα των αδικιών...Δεν είναι μόνο ο θάνατος αδικία...Γι' αυτό και τα ναρκωτικά είναι σε έξαρση, τα εγκλήματα, οι κλοπές, οι βιασμοί!

Ο πόνος είναι η επιλογή μας για να μάθουμε, ότι δεν μπορούμε να μάθουμε με την αγάπη και την γενναιοδωρία...

Αν δεν θέλεις άλλο αυτόν τον τρόπο μάθησης, τότε θα τον αλλάξεις...Μόνο ο καθένας μας μπορεί να φέρει την αλλαγή. ΄Ολοι μαζί είναι αδύνατον!

Ανώτερα όντα και πειραματόζωα? Δεν ξέρω τι εννοείς με το "ανώτερα όντα"...΄Ολοι είμαστε ίδιοι με ίδιες δυνατότητες...όμως, με διαφορετική δυναμική να τις χρησιμοποιήσουμε! Αυτή η διαφορετική δυναμική κάνει την διαφορά μεταξύ μας! ΄Αλλοι βλέπουν την ζωή σαν ευκαιρία και άλλοι σαν τιμωρία!

:x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Το ξέρω ότι δεν υπάρχουν ανώτερα όντα, εννοούσα ότι, αν το γραφτό κάποιου είναι να έρθει στη ζωή, να ζήσει 2 επίπονα χρόνια από τα οποία δε θα προλάβει να συνειδητοποιήσει και τίποτα (ώστε να πάρει κάποιο μάθημα) ή να ζήσει τίποτα και όλα αυτά για να εξυπηρετήσει την πορεία, τη ζωή ή την εμπέδωση του μαθήματος κάποιου άλλου, τότε είναι σα να γεννιέται ως πειραματόζωο, ενώ ο άλλος, ως κάποιο ανώτερο ον. Αυτό θεωρούσα άδικο, με δεδομένο πάντα ότι ερχόμαστε για να ζήσουμε, να μάθουμε ή να επιτύχουμε κάτι, από κάποιον που μας στέλνει με κάποιο σχέδιο.

Σε κάθε περίπτωση, αδικίες θα βρίσκεις συνέχεια αν ψάχνεις. Αν όμως η ζωή είναι κάτι που απλά υπάρχει, αν τυχαία γεννιέσαι και τυχαία ζεις ό,τι ζεις, τότε τις αδικίες τις δέχεσαι πιο εύκολα, τις θεωρείς ατυχίες και κάτι που γίνεται συνέχεια παντού. Κάτι σχεδόν δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν όμως η ζωή είναι κάτι που απλά υπάρχει, αν τυχαία γεννιέσαι και τυχαία ζεις ό,τι ζεις, τότε τις αδικίες τις δέχεσαι πιο εύκολα, τις θεωρείς ατυχίες και κάτι που γίνεται συνέχεια παντού. Κάτι σχεδόν δεδομένο.

αν αυτό εξυπηρετεί την δική σου εξέλιξη, είναι απόλυτα σεβαστό από εμένα, Μαράκι! Και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ζωη και ο τρόπος που διευκολύνεσαι να την δεχτείς!

Για μένα κάτι άλλο σημαίνει η Ζωή, από το "τυχαίο σπάσιμο του προφυλακτικού των γονιών μου", :-D αλλά αυτό δεν έχει σημασία, παρά μόνο για την δική μου εξέλιξη και τον τρόπο που εγώ εμπειριώνω την ζωή μου!

:x :x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εικόνα

Βασάνισε τη σύζυγο γιατί θεώρησε ότι τον απατά στο Facebook.

Ένας 36χρονος άντρας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, βασάνιζε και κρατούσε φυλακισμένη την 23χρονη φίλη του επί τέσσερις ημέρες επειδή διάβασε ένα μήνυμα στο Facebook και θεώρησε ότι τον απατά.
Ο Αντόνιο Λοζάνο σε μια «έκρηξη ζήλιας» αποφάσισε να την εκδικηθεί, να την φυλακίσει μέσα στο σπίτι του και να τη βασανίσει μπροστά στα παιδιά της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης άρπαξε τη νεαρή γυναίκα από τα μαλλιά και την έσερνε στο πάτωμα. Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης κράτησης της, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει ενώ επιχείρησε να την πνίξει με σχοινί και πετσέτα.
Ο Λοζάνο που συνελήφθη και κρατείται, αντιμετωπίζει μια σειρά κατηγοριών μεταξύ των οποίων και αυτή του βασανισμού, της απαγωγής και της παράνομης κράτησης.
Τραγικό σημείο στην υπόθεση είναι η παρουσία των δυο παιδιών του ζευγαριού το ένα από άλλο πατέρα, που παρακολουθούσαν σοκαρισμένα το βασανισμό της 23χρονης.

Πηγή: http://www.roufianos.com

:? :? :?

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

:? :? :? :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Όχι Βασούλα, δεν είπα ότι με εξυπηρετεί, είπα ότι είναι πιο άπιαστο για το μυαλό να σου λένε ότι κάποιος σε στέλνει με κάποιον σκοπό, με κάποιο σχέδιο (να ζήσεις, να μάθεις...), αλλά σε πολλούς από εμάς, αυτός ο κάποιος ανέχεται (ή -χειρότερα- γνωρίζει, είναι μέσα στο σχέδιο; ) το ότι ούτε θα ζήσουν, ούτε θα μάθουν, μόνο θα πονέσουν.

Αυτή η γυναίκα μπορεί να μάθει κάτι, τα παιδιά της μπορεί να μάθουν κάτι (τώρα το πώς και το τί θα ζήσουν άστο), αλλά θα μπορούσαν να μην προλάβουν ούτε να μάθουν, ούτε να ζήσουν, αν η βία του ήταν πιο επιθετική και κατευθυνόταν και προς αυτά. Έχουμε δει και τέτοια... :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τι να πεις..... :? :?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:-( :-( :-( :-(
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”