κάποια φορά ο Δάσκαλος μου μού είχε πει
το ότι η αντιληπτικότητα ενός ανθρώπου φτάνει μέχρι ένα ορισμένο σημείο, δεν σημαίνει ότι όλων η αντιληπτική ικανότητα θα φτάσει στο ίδιο σημείο...
Ενας που έχει αχρωματοψία αλλά δεν το ξέρει, θα επιμένει ότι δεν υπάρχει πράσινο χρώμα στην παλέτα, όσο εσύ κι αν επιμένεις ότι το βλέπεις...Θα σε περάσει για ανόητη...΄Ομως εσύ θα το βλέπεις!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με τα άορατα πεδία...
Κάποιοι θα σε πιστέψουν, κάποιοι θα το αμφισβητήσουν...Σημασία έχει ότι είναι δική σου εμπειρία και δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση, παρά μόνο στην δική σου ζωή!
΄Ετσι με έμαθε να εμπιστεύομαι την πνευματική μου εμπειρία, να μην την συγκρίνω και να την αφήνω να προκύπτει με ομορφιά και αγάπη, να πειραματίζομαι και να τεκμηριώνω για να αποφύγω την πλάνη...
Καμιά φορά (για να μην πω τις περισσότερες φορές) μας επηρεάζει σημαντικά η κοινή γνώμη, ασυνειδητα! Δεν το έχουμε πάρει είδηση, αλλά είναι αυτό που λες Σοφάκι..."δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό"...
Η σύνθεση της πληροφορίας θα δεις στην πορεία ότι είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή σου...Να την καθαρίζεις απο΄τα κοινωνικά "σκουπίδια" και να την εξυψώνεις...
Για αρχή είναι πάρα πολύ!!! Συνέχισε μικρό μου!Μόνο μια μεγαλύτερη σιγουριά και μια αίσθηση ασφάλειας.