Οικογένειες αγγέλων

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και πολύ καλά έκανες που το μοιράστηκες Σοφάκι... >:d< >:d< >:d<

κάποια φορά ο Δάσκαλος μου μού είχε πει

το ότι η αντιληπτικότητα ενός ανθρώπου φτάνει μέχρι ένα ορισμένο σημείο, δεν σημαίνει ότι όλων η αντιληπτική ικανότητα θα φτάσει στο ίδιο σημείο...

Ενας που έχει αχρωματοψία αλλά δεν το ξέρει, θα επιμένει ότι δεν υπάρχει πράσινο χρώμα στην παλέτα, όσο εσύ κι αν επιμένεις ότι το βλέπεις...Θα σε περάσει για ανόητη...΄Ομως εσύ θα το βλέπεις!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με τα άορατα πεδία...
Κάποιοι θα σε πιστέψουν, κάποιοι θα το αμφισβητήσουν...Σημασία έχει ότι είναι δική σου εμπειρία και δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση, παρά μόνο στην δική σου ζωή!

΄Ετσι με έμαθε να εμπιστεύομαι την πνευματική μου εμπειρία, να μην την συγκρίνω και να την αφήνω να προκύπτει με ομορφιά και αγάπη, να πειραματίζομαι και να τεκμηριώνω για να αποφύγω την πλάνη...

Καμιά φορά (για να μην πω τις περισσότερες φορές) μας επηρεάζει σημαντικά η κοινή γνώμη, ασυνειδητα! Δεν το έχουμε πάρει είδηση, αλλά είναι αυτό που λες Σοφάκι..."δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό"...

Η σύνθεση της πληροφορίας θα δεις στην πορεία ότι είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή σου...Να την καθαρίζεις απο΄τα κοινωνικά "σκουπίδια" και να την εξυψώνεις...
Μόνο μια μεγαλύτερη σιγουριά και μια αίσθηση ασφάλειας.
Για αρχή είναι πάρα πολύ!!! Συνέχισε μικρό μου! >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Σοφακι!! @};- >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Σοφία πολύ χαίρομαι για σένα! Μακάρι μια μέρα να γνωρίσω κι εγώ από προσωπική εμπειρία αυτά που ζείς :D
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θελω και εγωωωωωω :(( 8->
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

meinall έγραψε:Σοφία πολύ χαίρομαι για σένα! Μακάρι μια μέρα να γνωρίσω κι εγώ από προσωπική εμπειρία αυτά που ζείς :D
Σίγουρα... Ότι μπορώ να κάνω/ζήσω εγώ, μπορεί να το κάνει ο καθένας... Αρκεί να το θέλει και να το αναζητήσει...

Εντάξει, δεν είναι και τπτ τόσο φοβερό...

Απλά σε κάποια θέματα δεν πήγαινε άλλο... Δεν μπορούσα να το υποφέρω στην καθημερινότητά μου... Να ζω μέσα σε ανασφάλεια, φόβο και απόρριψη... Να πονάω και να πονάω άλλους γύρω μου... Κάποτε η κατάσταση κλιμακώνετε και χτυπάει κόκκινο... Και εκεί ή μαθαίνεις να ζεις με αυτό ή τα τινάζεις ή τα βγάζεις πέρα... [Και τότε κάνεις μία μικρή πρόοδο...]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Σοφάκι >:d< >:d< >:d<
Οι περισσότεροι μπορεί να σε κοροϊδέψουν και να αμφισβητήσουν, αυτά που εσύ βιώνεις , αλλά μη μασάς!!!
Το ίδιο έγινε και σε μένα στην αρχή με πείραζε και θύμωνα , αλλά τώρα
ξέρω ότι ο καθένας έχει το δρόμο του και είμαι οκ.
Αρκεί εσύ να εμπιστεύεσαι και θα δεις γρήγορα τα αποτελέσματα στη ζωή σου ;) :* :* >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Sofoula »

Χεχεχε! Τα άτομα που θα με κοροϊδέψουν "κακόβουλα" συνήθως δεν με ενδιαφέρουν και τα άτομα που είναι σημαντικά για μένα... Δεν θα με κοροϊδέψουν ;)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Να κάνω την ερώτηση της άσχετης;

Πώς ξέρουμε ότι η γραμμή που είδε πχ ο Τασούλης, είναι άγγελος;

Επειδή το διαβάσαμε κάπου; Ή ξέρω γω τηλεπαθητικά μας...συστήθηκε;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν το ξέρουμε...το ξέρει ο Τασούλης! :-D :-D

Εμείς το αποδεχόμαστε σαν δική του πνευματική εμπειρία!

Αλλίμονο αν χρειαζόταν να το ξέρουμε κι εμείς! Θα χανόταν η μαγεία της διαφορετικότητας των πνευματικών πεδίων, Μαράκι! >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Μα, εσύ του απάντησες ότι όντως είναι αυτός ο αρχάγγελος

(Παρεμπιπτόντως, βρήκα 2 βιβλία για τους αγγέλους και ένα για διαλογισμό και θέλω τόσο να τα πάρω! Αλλά είναι ακριβά τα άτιμα και δεν θυμάμαι τώρα τίτλους για να σας ρωτήσω αν αξίζουν τον κόπο...)
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

meinall έγραψε:Μα, εσύ του απάντησες ότι όντως είναι αυτός ο αρχάγγελος
Και εδώ είναι που βλέπουμε μία ταύτιση στις εμπειρίες διαφορετικών ανθρώπων. ^_^ Δεν μπορεί κανείς πρακτικά να αποδείξει κάτι τέτοιου τύπου, παρά μόνο να το δεχθεί ως αληθές και σωστό για τους δικούς του λόγους... Αυτό που εκφράζει ο καθένας εδώ είναι απλά η γνώμη του (ή όπως αλλιώς το ονομάζουμε... Η αλήθειά του!)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι, ίσως αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά, θα έβλεπες ότι δεν με ρώτησε ποιός είναι, αλλά αν ο Γαβριήλ έχει λευκό φως!
Ποιος εχει λευκη ακτινα?γαβριηλ?
αυτό επιβεβαίωσα, απλά! :x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

Δηλαδή τον έχεις δει και συ τον Γαβριήλ, αυτό λέω. Εσύ που τον έχεις δει, με ποιόν τρόπο ξέρεις ότι είναι αυτός;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:-? Μαλον ειναι τι αισθηση σου ερχεται πρωτη αλλα εγω παντως δεν ειπα οτι ειμαι και σιγουρος το τι ηταν. :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

meinall έγραψε:Δηλαδή τον έχεις δει και συ τον Γαβριήλ, αυτό λέω. Εσύ που τον έχεις δει, με ποιόν τρόπο ξέρεις ότι είναι αυτός;
Δεν είπες ακριβώς αυτό, απλά ρώτησες πως ξέρω ότι είναι ο Γαβριήλ... :D :D :D

Μαράκι, υπάρχει ένας κόσμος αόρατος που εκπέμπει σε διαφορετική δόνηση από τον φυσικό άνθρωπο, και γι' αυτό δεν μπορεί ο φυσικός άνθρωπος να τον αντιληφθεί εύκολα...

Η αντίληψη φτάνει μέχρι εκεί που του επιτρέπουν οι φυσικές του αισθήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκεί που φτάνουν οι φυσικές του αισθήσεις είναι και η απόλυτη πραγματικότητα.

Αυτό είναι μέρος της συνείδησης του καθενός μας και της διεύρυνσης που της επιτρέπουμε μέσω των διανοητικών λειτουργιών.

΄Ετσι η επιβεβαίωση δεν έχει σημασία, παρά μόνο για την δική μας κατανόηση και πνευματική ανάπτυξη...

Το φως που ακτινοβολεί μέσα στήν συνείδησή μας, αποκτά ιδιαίτερη υφή και κάποιος μπορεί να νιώσει τις ενέργειες άλλων συνειδητοτήτών, με τις οποίες μπορεί να έρθει σε επαφή εσωτερικά.

Η δεισιδαιμονία, κάτι πολύ προσφιλές στην ελληνική πραγματικότητα, είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο να αφαιθεί κανείς στην ενόραση, μέσω της οποίας "συλλαμβάνεται" η αόρατη, για τους φυσικούς οφθαλμούς, ενέργεια...

΄Ετσι ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων είναι μήπως, μέσα από μια εσωτερική διαδικασία, έρθουν σε επαφή με τον σατανά και τους δαίμονες, δηλαδή με κάτι μη θεϊκό!

Και φυσικά δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν ότι αυτοί δεν υπάρχουν, παρά μέσα στην "α-νοησία", αλλά ούτε μπορώ να αποδείξω ότι ο Γαβριήλ ακτινοβολεί σε λευκό φως, γιατί ειναι δική μου και άλλων ανθρώπων, που βρέθηκαν σ' αυτήν την κατάσταση συνείδησης πριν από εμένα, αντιληπτική ικανότητα.

:x :x :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”