ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

^tasoulis^ έγραψε:Μήπως τελικά ερωτευομαστε ποιο εύκολα όταν μας παιδευουν
:-?

:D

η πιο άθλια αλήθεια που υπάρχει στον φυσικό κόσμο!

Μας αρέσει να μας παιδεύουν, γιατί έτσι μας έμαθαν να αγαπιώμαστε!!!! :-( :-( :-( :-(

όπως μας έμαθαν να ερωτευόμαστε το πολύπλοκο και να απορρίπτουμε το αυθεντικό...

Ερωτευόμαστε με την έλλειψή μας και όχι με την πληρότητά μας. Και όταν βρούμε κάποιον να απευθύνεται στην δεύτερη, την ιδεατή και μη αναγνωρίσιμη από εμάς πληρότητα, όταν κάποιος απευθύνεται στο όμορφο που βλέπει μέσα μας, τότε είναι μάλλον αφελής και δεν μας κάνει, ή τον κάνουμε αμέσως θύμα!

Για παρατηρήστε το...΄Οχι με αυτό που νομίζετε ότι είστε, αλλά με αυτό που αλήθεια είστε!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ερωτευόμαστε με την έλλειψή μας και όχι με την πληρότητά μας. Και όταν βρούμε κάποιον να απευθύνεται στην δεύτερη, την ιδεατή και μη αναγνωρίσιμη από εμάς πληρότητα, όταν κάποιος απευθύνεται στο όμορφο που βλέπει μέσα μας, τότε είναι μάλλον αφελής και δεν μας κάνει, ή τον κάνουμε αμέσως θύμα!
αουτς! :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

αουτς δις!! :D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Vaso έγραψε:

Μας αρέσει να μας παιδεύουν, γιατί έτσι μας έμαθαν να αγαπιώμαστε!!!! :-( :-( :-( :-(

όπως μας έμαθαν να ερωτευόμαστε το πολύπλοκο και να απορρίπτουμε το αυθεντικό...

Για παρατηρήστε το...΄Οχι με αυτό που νομίζετε ότι είστε, αλλά με αυτό που αλήθεια είστε!

@};-

Βάσω έχω κάποια ένσταση. Πώς μας έμαθαν να αγαπιώμαστε έτσι; Αφού από τη στιγμή που γεννιόμαστε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) και για τα πρώτα χρόνια της ζωής μας είμαστε σε μια αγκαλιά χωρίς να χρειαστεί να το κερδίσουμε και κοπιάσουμε γι' αυτό;

Πιστεύω απλά ότι όταν έρχεται η ώρα που θέλουμε να αγαπηθούμε από το άλλο φύλλο, βιαζόμαστε. Φυσικά τότε, δεν είναι δεδομένο το ότι θα αρέσουμε σε αυτόν που θα μας αρέσει και επιπλέον είναι περιορισμένες οι επιλογές για εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Όμως είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη και το 'θέλω', επίσης τέτοιο το επίπεδο ωρίμανσης, που αναλώνουμε την ενέργειά μας στο πώς και στο τώρα, κι όχι στο ποιόν και στο πότε. Αλλά ποιός δεν έχει ερωτευτεί; Όλοι ξέρουμε ότι είμαστε κομματάκι αδύναμοι μπροστά στον έρωτα. Θέλει θάρρος, δύναμη και πολύ μαζοχισμό για να τον αγνοήσεις όταν σου ρθει...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πώς μας έμαθαν να αγαπιώμαστε έτσι
Θα το μάθεις, όταν μπορέσεις να γυρίσεις στον τρόπο, Μαράκι!

Μέχρι τότε, δεκτή η ένστασή σου! :-D :-D :-D

Εικόνα

Δημοσίευση από meinall »

’σχετο αλλά μόλις με πήρε η μάνα μου μετά από τόσο καιρό. Όχι από ανησυχία, αλλά για να ακούσει κάτι και να πει τα δικά της. Και όταν δε μου έβγαλε λέξη, είπε έτσι κι αλλιώς ότι έπρεπε να σκεφτώ 'τί μου έκαναν και έφυγα' (ότι δηλαδή δε μου έκαναν τίποτα) και ότι έπρεπε να είχα πάρει ένα τηλέφωνο, έστω και αργότερα να δω αν έπαθαν τίποτα. Της είπα μόνο ότι η ευτυχία μας δεν εξαρτάται από τους άλλους. Αναρωτιόταν κιόλας δήθεν γιατί έφυγα χωρίς εξήγηση. Τί υποκρισία! Αν δεν ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα, δε θα είχα προλάβει να φτάσω στο πλοίο και θα με είχε πάρει. Τουλάχιστον είχε κάπως ζεματισμένο τόνο, αλλά τί να το κάνεις... δεν εξηγώ τίποτα σε κάποιον που δε μπορει ν' ακούσει. Ούτε και με συγκινεί το ότι έσπασαν εκείνοι πρώτοι τη σιωπή. Ο καθένας πήρε τα μηνύματά του και αυτό που ήθελε. Το α**δι τους άδειασε τη γωνιά και βρήκε και την ησυχία του. Ειλικρινά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ούτε να απολογηθώ ούτε να κατηγορήσω ούτε να εξηγήσω. Δεν αφορά εμένα μια κουβέντα που γίνεται δήθεν για επίλυση αλλά σκοπό έχει να γυρίσει μπούμερανγκ τις απαντήσεις του άλλου. Όσο σκάρτη και να είμαι (λέμε τώρα), αρνούμαι να χρησιμοποιήσω τέτοιες τακτικές.

Μια και μιλάμε για αγάπη...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μια και μιλάμε για αγάπη...
και για τον τρόπο βεβαίως βεβαίως, που μας έμαθαν να αγαπιόμαστε και να αγαπάμε... :-( :-( :-(

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vaso έγραψε:

Μου αρεσει που λεμε πολλες φορες οτι οποιος αγαπαει παιδευει.
@};-
:-(
Και για να μην βγαλω φυσικα εξω και μενα :D
Οταν ειμουν χαλαρος και δεν με ενοιαζε για την κοπελια και το εριχνα στο χαλαρο γενικος.
Αυτη εκει διπλα επεμενε και μολις μου το γυρισε... εκει εγω διπλα. :D :?

Να τους βρασω του ερωτες μου :oops:

Τελικα πρεπει η οχι να νιωθεις σιγουρια. :-?
Δικοπο μαχαιρι πραγματικα..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ποτέ δεν θα νιώσεις σιγουριά για κάποιον άλλον εκτός από΄τον εαυτό σου και αυτό, αν είσαι τυχερός και κυρίως...εργατικός βεβαίως βεβαίως, Τασούλη... :-D :-D

Η πιο πολύπλοκη μηχανή είναι το συναίσθημα και δυστυχώς αυτό φθείρει και φθείρεται πρώτο! @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vaso έγραψε:ποτέ δεν θα νιώσεις σιγουριά για κάποιον άλλον εκτός από΄τον εαυτό σου και αυτό, αν είσαι τυχερός και κυρίως...εργατικός βεβαίως βεβαίως, Τασούλη... :-D :-D
Ειμαι εργατικος :D :-D :x @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D >:d<

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Αλήθειες που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε
γιατί πονάνε !!!!!!!
@};- @};- @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ημουν πάντα της άποψης πως η αλήθεια πονάει λιγότερο από ότι το ψέμα ,αλλά η ειρονία είναι πως όσο και αν ζητούσα από τους άλλους να μου λένε την αλήθεια ,αυτοί θεωρούσαν πως το ψέμα θα με πονέσει λιγότερο :-( :-( :-(
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Μόλις είπα κάποιες αλήθειες. Με ξαναπήρε η μάνα μου για να μου ζητήσει το λόγο. Της είπα να μην πηγαίνει γυρεύοντας για στεναχώριες κι ότι τα ελαττώματά μου μπορεί να μου τα πετάνε στα μούτρα αλλά εγώ δε θέλω να το κάνω σ' αυτούς. Με προκάλεσε να το κάνω. Μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε επί ίσοις όροις και ανοιχτά. Της είπα τα λόγια του αδελφού μου προς τα μένα, χωρίς να της πω ποιός τα είπε. Δηλαδή της είπα ότι είμαι αχάριστη, χωρίς **α και ότι ο καθένας πήρε ό,τι ήθελε εκείνη τη μέρα -το μίασμα που τρώει απ' αυτούς χωρίς ** τους άδειασε επιτέλους τη γωνιά -γιατί παραπονιούνται; Σοκαρίστηκε! Μου είπε 'πώς τολμάς να μιλάς έτσι μπροστά μου'. Της είπα δεν τολμάω γιατί δεν έχω τα **. Μου είπε 'γιατί το λες συνέχεια, σου είπα εγώ κάτι τέτοιο;' Της όχι εσύ. Μου είπε 'ο πατέρας σου'; Της είπα όχι. Δεν τόλμησε να με ρωτήσει, ενώ μένει ένας ακόμα. Ή απλά, είναι τόσο παραπληροφορημένη που δεν πήγε το μυαλό της. Της είπα ότι όποιος το είπε θα πρέπει να ξέρει ότι ούτε τα έχω ούτε είμαι-μια και θέλει να μιλάμε ανοιχτά. Μου είπε κιόλας ότι εγώ είμαι μικρότερη και αν πει μια κουβέντα ο πατέρας μου δεν πειράζει. Μου είπε ότι ο πατέρας μου ήθελε να του πιάσω το χέρι, ενώ εγώ τους έκανα μούτρα. Της είπα ότι δε με άφησε να τον φιλήσω καν όταν προσπάθησα. Κι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη δική του ευτυχία. Εγώ είμαι κωλόπαιδο και αχάριστη και να μην περιμένουν. Μου είπε ότι έχουν να κοιμηθούν όσο καιρό λείπω. Της είπα ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος και για τον ύπνο του. Με ξανακατηγόρησε που έφυγα χωρίς ένα τηλέφωνο σα να τους φτύνω, ενώ εκείνη ενδιαφέρθηκε και έβαλε άνθρωπο να έρθει και να δει κάτω απ΄το σπίτι αν είμαι καλά. Μου είπε ότι μου τα πρόσφεραν όλα και τί παράπονα τους έχω. Της είπα ότι δε μ' αρέσει η υποκρισία. Αν νόμιζε ότι όλα είναι καλά, θα με είχε πάρει τηλέφωνο πριν να έρθει καν το πλοίο -όχι ότι το περίμενα. Μου δικαιολογήθηκε ότι γύρισε σπίτι μετά τις 3 (ποτέ δε γυρίζει σπίτι στις 3 -σημείωση το πλοίο έφευγε στις 2.30-τυχαίο; Δε νομίζω). Της είπα: είδες που δεν μιλάμε επί ίσοις όροις; Με πήρες για να μου πεις τα δικά σου, όχι για να μάθεις τη δική μου πλευρά. Με ρώτησε αν δε με ενδιαφέρουν και θέλω να διακόψω; Της είπα ότι αρκετά ενδιαφέρθηκα και έριξα τον εαυτό μου για τους άλλους. Τώρα υπάρχω μόνο εγώ και ό,τι κάνω το κάνω με γνώμονα μόνο εμένα. Μου είπε κι άλλα... Της είπα ότι έχω να συγυρίσω.

Συμπέρασμα;

Α) Ο αδελφός μου, αυτό το ύπουλο διπρόσωπο πράγμα, δεν εμφανίζεται πουθενά. Τους το δίνεις στο πιάτο και τους έχει φλωμώσει τόσο πολύ που ούτε και βλέπουν μπροστά τους. Καμιά φορά είμαι περίεργη τί τους είπε όταν έφυγα. Στην πραγματικότητα όμως δε μου κάνει εντύπωση να ξέρω. Του τα χαρίζω όλα αν αυτό επιδιώκει. Και την εύνοια και τα όποια περιουσιακά. Να τα τρώει με μακαριότητα ή με τύψεις -δική του η συνείδηση, δικό του και το έργο (δράμα ή κωμωδία) που λέει και η Βασούλα.

Β) Ο πατέρας μου παντού. Όλα γίνονται γι' αυτόν. Κι αν είναι το υπέρτατο θύμα ή θύτης, πάλι γι' αυτόν γίνονται. Εγώ δε χωράω σ' αυτό, ούτε νιώθω υπεύθυνη πια. Δεν αντιστρέφω πια τους όρους, εγώ είμαι το παιδί -remember;

Γ) Όλοι βάζουν ασπίδα τον 'πατέρα μου παντού' γιατί έχουν να πάρουν απ' αυτόν. Όλοι είναι οι καλοί. Απλά τα πράγματα γυρίζουν γύρω του. Που στην ουσία τον βγάζει κακό, αλλά στα λόγια ποτέ δεν είναι. Είναι το θύμα που όλοι πρέπει να προστατέψουμε. Υποταγή στο μεγάλο λιοντάρι. Ευτυχώς όχι εγώ.

Δ) Ο πατέρας μου βάζει ασπίδα τους άλλους. Ο δήθεν περήφανος, που όμως ξέρει ότι ό,τι χρειάζεται να το μάθει θα του το πει η μάνα μου εθελοντικά.

Ε) Εγώ είμαι η μόνη που χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις γιατί είμαι η μικρότερη και η μόνη λάθος.

ΣΤ) Μόνη μου ικανοποίηση και ελευθερία η παραδοχή ότι είμαι όλα όσα μου προσάπτουν κι όσα δήθεν πιστεύουν για μένα (αλλά χωρίς να το λένε με λόγια). Τώρα με τί θα μου κινούν τα νήματα;

Κάθε κατάκτηση που καταφέρνω, αισθάνομαι και πιο δυνατή και πιο ανάλαφρη.

Συγνώμη κι εγώ για το ξεκατίνιασμα, αγαπητό μου ημερολόγιο.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αχ βρε Μαράκι μου! θέλω να σου κάνω μια αγκαλιά...΄Οχι ότι θα "σώσει" κάτι, αλλά τουλάχιστον να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω...
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Πέρα από όλα αυτά υπάρχει όμως και ένα "αλλά"...
ο δικός σου θυμός! Δικαιολογημένος ή όχι, υπάρχει και σε τρώει...
Και εμένα λίγο με ενδιαφέρει τι τρώει τους άλλους, αλλά με νοιάζει για εσένα που είσαι εδώ!

Εσύ είσαι το παιδί, αυτήν την στιγμή...Και μόνο γι' αυτό που είπες, έχεις για μενα προτεραιότητα...! :x :x :x

΄Ομως τι να χωρέσω σε ένα φόρουμ...Σχεδόν τίποτα δεν μπορώ!

Θα ήθελα να σου πω πολλά, αλλά θα σιωπήσω...
Αγάπη είναι κι αυτό, ακόμα κι αν δεν το νιώσεις!

Τίποτα δεν σταματά να "κουβαλιέται", αν δεν υπολογίσουμε το βάρος του...Και το βάρος αυτήν την στιγμή για σένα είναι ανυπολόγιστο...Το μόνο που σου μένουν είναι τα "σημάδια" του!
Και αυτά βλάπτουν περισσότερο, από το ίδιο το βάρος!

Εύχομαι σύντομα να το κατανοήσεις πιο βαθιά! :x :x :x @};-

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”