Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
-
Valia
επιτέλους!! λάβαμε τα μέτρα μας!! εγώ λέω να απαγορεύσουμε όλα τα ζώδια του νερού... τι να τα κάνουμε?? ’ντε να κρατήσουμε κανά σκορπιό έτσι για την πόρωση, να μην πλήττουμε...
Και να κάνουμε κάτι να αυξηθούν τα ζώδια του αέρα παρακαλώ! απαράδεκτο να είναι τόσο λίγα τα πιο πανέξυπνα και πανέμορφα του ζωδιακού
Και να κάνουμε κάτι να αυξηθούν τα ζώδια του αέρα παρακαλώ! απαράδεκτο να είναι τόσο λίγα τα πιο πανέξυπνα και πανέμορφα του ζωδιακού
Vaso έγραψε:ότι θέλεις μπορείς να είσαι, εκτός από Καρκίνος, Μαράκι! Απαγορεύεται από την διαδικασία του φόρουμΨήφισα! Είμαι αιγόκερως (και δε θέλω ξινισμένα μούτρα )![]()
![]()
Α, δεν σας το είπα ε? Εχω βάλει ειδικόν όρο στην εγγραφή νέου μέλους...Ημερομηνίες από 22.6. μέχρι 21.7. η λειτουργια του φόρουμ τις θεωρεί ρομποτικές και τις απορρίπτει! :mrgreen:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
θύμωσες? 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΙΩΑΝΝΑ την 24 Ιουν 2010 9:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή