επιτέλους!! λάβαμε τα μέτρα μας!! εγώ λέω να απαγορεύσουμε όλα τα ζώδια του νερού... τι να τα κάνουμε?? ’ντε να κρατήσουμε κανά σκορπιό έτσι για την πόρωση, να μην πλήττουμε...
Και να κάνουμε κάτι να αυξηθούν τα ζώδια του αέρα παρακαλώ! απαράδεκτο να είναι τόσο λίγα τα πιο πανέξυπνα και πανέμορφα του ζωδιακού
Ψήφισα! Είμαι αιγόκερως (και δε θέλω ξινισμένα μούτρα )
ότι θέλεις μπορείς να είσαι, εκτός από Καρκίνος, Μαράκι! Απαγορεύεται από την διαδικασία του φόρουμ
Α, δεν σας το είπα ε? Εχω βάλει ειδικόν όρο στην εγγραφή νέου μέλους...Ημερομηνίες από 22.6. μέχρι 21.7. η λειτουργια του φόρουμ τις θεωρεί ρομποτικές και τις απορρίπτει! :mrgreen:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Ντάννυ μην ακούς κανέναν!
Είμαστε πολλοί γι' αυτό μας φοβούνται!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
E οχι αγάπη μου και να σας φοβηθούμε χαλαρώστε λίγο κάντε καμία βουτιά στη θάλασσα,και όταν αποφασήσετε να κάνετε κανένα βήμα μπροστά με θάρρος και με τόλμη ειδοποιήστε μας να αρχίσουμε να φοβόμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΙΩΑΝΝΑ την 24 Ιουν 2010 9:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Χα, χα, χα.. Δεν πτοούμαστε! Και βουτιές ξέρουμε και μακροβούτια ....
...Εσείς???
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!